kormox Napisano 10 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2019 2 godziny temu, blekit napisał: @kormox jaki jest wybór na trunk show? Ja planuję zajrzeć jutro, ale nie będę miał za dużo czasu (zależy mi przede wszystkim na loafersach, szerszych kopytach - Rui i Hiro G i pomacaniu jakichś butów z kordowanu). I czy są buty damskie do obejrzenia/przymierzenia? @blekit potwierdzam, że wybór był spory, chociaż brakowało trochę rozmiarówki - podobno nie dojechał im jeden kontener z butami. Może do soboty odnajdzie się... Mierzyłem oksfordy na Hiro G w rozmiarze 9,5. Nie wiem czy mają większe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Żorż Ponimirski Napisano 10 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2019 Przepraszam za spamowanie drugi raz tą samą parą, ale w deszczu wyglądają... 6 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 10 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2019 3 hours ago, Żorż Ponimirski said: Przepraszam za spamowanie drugi raz tą samą parą, ale w deszczu wyglądają... Nie przepraszaj. Wyglądają świetnie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 11 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2019 W sobotę można popracować na luzie... ( Yanko ) 11 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. zimmermann Napisano 11 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2019 Bardzo ładna patyna@whitesnakeU mnie Berwicki 4 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 11 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2019 Gaziano & Girling Sinatra na kopycie TG73 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 11 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2019 Trickers 7 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 11 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2019 @eye_lip, jak się sprawują Tricki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 11 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2019 Musiałem je dać do rozbicia (nigdy tego nie robiłem z żadnymi butami) bo niby 8.5 powinno być ok ale było na styk i w jeden palec cisnęło. Zobaczymy jak się to rozwinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. KIERMAN Napisano 11 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2019 prawie 5 letnie Yanko + nówki Reebok x Montana Cans Collaboration 15 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wectra Napisano 11 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2019 Loake 1880Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 11 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2019 3 godziny temu, eye_lip napisał: Trickers Moje ulubione piwo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 11 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2019 6 godzin temu, KIERMAN.pl napisał: prawie 5 letnie Yanko + nówki Reebok x Montana Cans Collaboration Dziś zabrałem do SPA ten sam model. Kremowanie, masowanie itd Już dawno nie były na spacerze te monki! Jednak w przyszłym tygodniu, mają zaplanowane wyjście. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 11 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2019 8 godzin temu, eye_lip napisał: Trickers Filip - widzę, że dobre Warmińsko_Mazurskie piwko wypiłeś. Jedyna wada, to bez % (chyba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 11 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2019 Dla mnie to nie wada w tym przypadku, 1 proc i świetny smak. Jestem fanem wielu produkcji z Olsztyna 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 12 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2019 1 na 100 ma 1% alk i to nie jest jego wada, lecz zaleta. Jedno z niewielu piw, które jest prawie bez % i smakuje jak piwo. Możesz wypić jedno czy dwa i wrócić bezpiecznie autem. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 12 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2019 C&J. Chyba od nowości tylko raz je pastowałem i wypadałoby się nad nimi pochylić: 11 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jarecki70 Napisano 12 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2019 ASy. Pierwsze podejście do marki i chyba się zaprzyjaźnimy. 10 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 12 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2019 Moore - imo jeden z najładniejszych oksfordów na rynku. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Napisano 12 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2019 Aż głupio tu pokazywać takie czołgi teraz... Ze względu na zimową aurę - Budapester + flanela. Bardzo mi się podoba to połączenie, słuszny but do spodni z cięższych tkanin. 17 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan Napisano 12 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2019 Buttero 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 12 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2019 Yanko 4 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarecki70 Napisano 13 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2019 Berwick. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. m_wujek Napisano 13 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2019 Meermin w debiucie. Od pierwszego założenia bardzo wygodneSent from my SM-A750FN using Tapatalk 7 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. zimmermann Napisano 13 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2019 Allen Edmonds 6 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi