Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Milten Napisano 15 Styczeń 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2019 7 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 16 Styczeń 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2019 (C&J) 16 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. m_wujek Napisano 16 Styczeń 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2019 Dreptacze śnieżno-błotne.Sent from my SM-A510F using Tapatalk 7 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamrot Napisano 16 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2019 3 godziny temu, Whitesnake napisał: (C&J) Czy te Harrogate miały taki kolor od nowości? Mam na nie oko od dłuższego czasu, ale obecnie dostępne są strasznie ciemne, bardziej niż na stronie producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 16 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2019 15 godzin temu, Mamrot napisał: Czy te Harrogate miały taki kolor od nowości? Mam na nie oko od dłuższego czasu, ale obecnie dostępne są strasznie ciemne, bardziej niż na stronie producenta. Magia światła. W świetle dziennym skóra mieni się odcieniami brązu, a wieczorami lub w sztucznym świetle, wygląda jednolicie ciemnobrązowo. Oba obrazki prezentują ich prawdziwy kolor :). 3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 16 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2019 Church’s: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 16 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2019 W dniu 15.01.2019 o 16:26, artisan napisał: Nad morzem ? Tak jakby 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 17 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2019 3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 17 Styczeń 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2019 Yanko 4 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lorentz Napisano 18 Styczeń 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2019 Cheaney 10 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 18 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2019 @Lorentz Cheaney Richmond, świetne buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lorentz Napisano 18 Styczeń 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2019 Dokładnie. I jeszcze Cheaneye Hurricane II. Zaskakujaco lekkie. Biore sie za łamanie. 4 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 18 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2019 Wyglądają trochę jak moje pierwsze glany;) 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorentz Napisano 18 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2019 3 minuty temu, ciasteczkowy napisał: Wyglądają trochę jak moje pierwsze glany;) Ale ważą tyle co moje pierwsze tenisówki. Śmieszne buty, wszedłem do Cheaneya i jakoś do mnie zagadały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. zimmermann Napisano 19 Styczeń 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2019 8 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Awopiotr Napisano 19 Styczeń 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2019 5 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorentz Napisano 19 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2019 Mustangi od Herringa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 20 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2019 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 20 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2019 Panowie mam prośbę ! Podpisujcie zdjęcia butów 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 20 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2019 56 minut temu, Bartek 00 napisał: Panowie mam prośbę ! Podpisujcie zdjęcia butów Nie każdy chce to robić, ja np nie robię prawie nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 20 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2019 56 minut temu, Bartek 00 napisał: Panowie mam prośbę ! Podpisujcie zdjęcia butów Nie każdy chce to robić, ja np nie robię prawie nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 20 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2019 59 minut temu, Bartek 00 napisał: Panowie mam prośbę ! Podpisujcie zdjęcia butów Też nie widzę takiej potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 20 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2019 Godzinę temu, zimmermann napisał: Też nie widzę takiej potrzeby. Ja widzę, bo co stronę jest po kilka pytań "co to?". Powinno to mieć miejsce przynajmniej przy pierwszej prezentacji. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Paweł Kupras Napisano 20 Styczeń 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2019 Loake Hyde. Nowe farbki w manufakturze dobrze służą butom. W końcu dark brown wygląda tak jak powinien 😉 3 wyjście w butach, dają jeszcze troszkę popalić na kostkach. 13 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi