Łukasz85 Napisano 29 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2018 22 godziny temu, Żorż Ponimirski napisał: @Łukasz85 to te monki na gumie ? Jak je oceniasz ? Tak, to model na gumie. To moja pierwsza para TLB i jestem z niej bardzo zadowolony. Zdjęcia (zrobione telefonem) nie oddają tego, jak pięknie wygląda ta skóra. Kolor jest bardziej "żywy", nawet gdy porównuje się go z profesjonalnymi zdjęciami na Patine.pl. Jeśli chodzi o komfort noszenia, to chyba najwygodniejsza para, jaką posiadam (zleciłem wykonanie dodatkowej dziurki przy dolnej klamrze, żeby je trochę poluzować). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 29 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2018 @Łukasz85 no to bardzo się cieszę, że to słyszę, bo zaplanowałem je sobie na urodziny w przyszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 30 Wrzesień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2018 Wczoraj przetańczyły całą noc Yanko 4 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 30 Wrzesień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2018 TLB 8 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wectra Napisano 30 Wrzesień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2018 Dzisiaj chłodniej więc wyższe buty Loake Wysłane z mojego SM-J330F przy użyciu Tapatalka 4 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 30 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2018 Trochę lato a trochę jesień 2 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 1 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2018 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Napisano 1 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2018 AM 4 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 2 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2018 Herringshoes 4 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 2 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2018 @blekit, Dziadku, drogi Dziadku 😉 Bardzo lubię te buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 2 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2018 2 godziny temu, musa19 napisał: @blekit, Dziadku, drogi Dziadku 😉 Bardzo lubię te buty. to samo pomyślałem gdy je zobaczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Napisano 2 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2018 Loake 7 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 3 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2018 Yanko 5 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz T Napisano 3 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2018 5 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 3 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2018 Kupione w ramach testu. Jednak nie czuje aie w nich najlepiej- stopa wyglada na wydluzona. Loake 1880 Acton. 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. el-biczel Napisano 3 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2018 JK 6 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 4 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2018 C&J - jedyna marka klasycznych butów na tyle wygodna, że od razu po zakupie mogę je po prostu założyć i z przyjemnością chodzić w nich cały dzień, bez żadnych otarć. Meccariello są piękne ale do tej pory ich porządnie nie rozchodziłem... 18 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz T Napisano 4 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2018 2 godziny temu, Zajac Poziomka napisał: C&J - jedyna marka klasycznych butów na tyle wygodna, że od razu po zakupie mogę je po prostu założyć i z przyjemnością chodzić w nich cały dzień, bez żadnych otarć. Meccariello są piękne ale do tej pory ich porządnie nie rozchodziłem... Jedyne obtarcia w życiu miałem od Martensów 20 lat temu potem mi służyły 5 lat, i moim trzem kuzynom każdemu po 3 lata. P.S. Czy to kolor mahoniowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 4 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2018 2 godziny temu, Zajac Poziomka napisał: C&J - jedyna marka klasycznych butów na tyle wygodna, że od razu po zakupie mogę je po prostu założyć i z przyjemnością chodzić w nich cały dzień, bez żadnych otarć. Meccariello są piękne ale do tej pory ich porządnie nie rozchodziłem... Piękne zdjęcie, zachęca do zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 4 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2018 @Krzysiek_W dzięki Krzysiek! Z zakupem może nie być łatwo bo ten model został wycofany z oferty C&J w 2016 r. podobnie jak większość innych modeli na kopycie 337. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianB. Napisano 4 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2018 loake 1880 chatsworth 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Napisano 4 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2018 @Zajac Poziomka cudowne są! Gratuluje zakupu i pozytywnie zazdroszcze. U mnie Vass 9 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz T Napisano 4 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2018 6 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 4 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2018 . 5 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. el-biczel Napisano 4 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2018 Moje ulubione każualowe buty: Stefano Bemer. 2 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi