Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 24 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2018 Torba miała dziś swą premierę na treningu. Co tam torb od Herringa, co tam zamszaki od AS, kotu nigdy nie dorównam w gibkości : 4 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 24 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2018 Gdyby ktos byl zainteresowany to dzis w WWA Galeria Polnocna Tkmaxx widzialem ta torbe Herringa ze zdjecia @Tanatos70 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 24 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2018 Carlos Santos 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 24 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2018 9 godzin temu, Tanatos70 napisał: Torba miała dziś swą premierę na treningu. Co tam torb od Herringa, co tam zamszaki od AS, kotu nigdy nie dorównam w gibkości : coż to za spodnie? jeans? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 24 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2018 15 godzin temu, Krzysiek_W napisał: coż to za spodnie? jeans? Takie jakieś, denim chino Alberto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 24 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2018 11 minut temu, Tanatos70 napisał: Takie jakieś denim chino Alberto. fajnie wyglądają - a może dlatego że w komplecie z torbą i kotem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 24 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2018 3 minuty temu, Krzysiek_W napisał: fajnie wyglądają - a może dlatego że w komplecie z torbą i kotem? No, kot zawsze "robi robotę" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALI3N Napisano 25 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2018 Kurt Geiger 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Napisano 25 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2018 AM 10 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 25 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2018 Jakoś łatwiej mi butami niż spodniami rotować . C&J 5 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilp Napisano 25 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 25 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2018 @kamilp to nic osobistego, ale nie widzę w boat shoes generalnie ani urody, ani specjalnego stylu, ani żadnej konkretnej funkcjonalności. No brzydkie są po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 25 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2018 Stefano Bemer 3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 25 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2018 W dniu 24.05.2018 o 14:10, adamW napisał: Gdyby ktos byl zainteresowany to dzis w WWA Galeria Polnocna Tkmaxx widzialem ta torbe Herringa ze zdjecia @Tanatos70 Na pewno w galerii północnej? Dzisiaj mój serdeczny kolega był tam i pracownicy nic o niej nie byli w stanie powiedzieć bo jej nie widzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 25 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2018 6 minut temu, Krzysiek_W napisał: Na pewno w galerii północnej? Dzisiaj mój serdeczny kolega był tam i pracownicy nic o niej nie byli w stanie powiedzieć bo jej nie widzieli Na pewno. Na wprost wejscia byly ustawione mobilne regaly z walizkami, plecakami i torbami weekendowymi (calkiem ladne modele). Wsrod weekenderow byla ta torba Herringa. W sumie mocno sie zdziwilem ze to herring- nigdy w tkmax nic nie widzialem z tej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 25 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2018 1 godzinę temu, Krzysiek_W napisał: Na pewno w galerii północnej? Dzisiaj mój serdeczny kolega był tam i pracownicy nic o niej nie byli w stanie powiedzieć bo jej nie widzieli No i wykrakałem: torba obrasta w legendę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. shinobi Napisano 25 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2018 Jan Kielman. Zamsz trzyma się bardzo dobrze. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 12 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harth Napisano 25 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2018 13 godzin temu, Mateo86 napisał: AM Buty są w kolorze bordowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo86 Napisano 26 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2018 @Harth wiśniowe bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz T Napisano 26 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2018 Z wczoraj, byłem na koncercie uczniów z filharmonią. Trochę sobie wyrzuciłem, iż nie posiadałem czarnych oxfordów... do czasu gdy zobaczyłem jakie buty mają inni melomani 1 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 26 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2018 22 godziny temu, ALI3N napisał: Kurt Geiger Bardzo ładne! Ale proszę o więcej śmiałości przy kadrowaniu 😀 Na tym zdjęciu chodnik rządzi, a buty to tylko tło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friedman Napisano 26 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2018 Godzinę temu, Tomasz T napisał: Z wczoraj, byłem na koncercie uczniów z filharmonią. Trochę sobie wyrzuciłem, iż nie posiadałem czarnych oxfordów... do czasu gdy zobaczyłem jakie buty mają inni melomani Filharmonia Lubelska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz T Napisano 26 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2018 2 minuty temu, Friedman napisał: Filharmonia Lubelska? Koszalińska ale moja Babcia pochodzi z okolic Lublina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friedman Napisano 26 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2018 4 godziny temu, Tomasz T napisał: Koszalińska ale moja Babcia pochodzi z okolic Lublina Podobna podłoga jest w Lublinie, stąd pytanie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Friedman Napisano 26 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2018 9 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi