paweldgl Napisano 10 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2018 5 minut temu, Sabonis87 napisał: Co to za buty i spodnie? buty berwick, spodnie bytom kupione w sklepie koncepcyjnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 11 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2018 9 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jarecki Napisano 11 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2018 Dziewicze wyjście w nowych butach i pierwsza próba uzyskania lustra. Następnym razem wyjdzie lepiej. 3 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Napisano 11 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2018 5 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harth Napisano 11 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2018 Godzinę temu, Mateo86 napisał: Cóż to za buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Umberto Napisano 11 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2018 W dniu 9.05.2018 o 20:18, Krzysiek_W napisał: na zdjęciach w sklepie mnie bardziej przekonywały Powiem że coś w tym jest. A w niebieskim to dość ciężko je nawet dopasować. Mi wydawały się jakieś takie mniej proporcjonalne. Wydawało mi się że najlepiej pasują z szarością. Ale wtedy bardzo są widoczne i krzykliwe. Dzisiaj akurat z jasnymi spodniami ale najlepiej komponują się z grafitem. Mimo wszystko zdecydowałem się je zostawić. Co warto dodać to że wygląda dziwnie jak patrząc na nie z góry. Z profilu zdecydowanie lepiej. Może z tego to wynika. Jak mam je na nogach to niezbyt mi się komponują ale widząc je z boku w lustrze czy zdjęciu zdecydowanie lepiej. Dlatego pewnie na zdjęciach sklepowych wydają się lepsze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo86 Napisano 11 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2018 Godzinę temu, Harth napisał: Cóż to za buty? Loake Ettrick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TheMakowski Napisano 11 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2018 Berwick 2 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. el-biczel Napisano 11 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2018 Trochę inne spojrzenie na TJe. 4 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 11 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2018 Jednak zostają, po założeniu do spodni z garnituru uznałem że nie ma tragedii jak do dżinsów (do tych drugich zostawiam Baty i inne Yanko ). Jeszcze tylko polerka noska na błysk 5 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 11 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2018 Tragedii po prostu nie może być,te buty są piękne.Widziałem je na naszym bazarku, mogły być ciut mniejsze bo byłyby moje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 11 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2018 2 godziny temu, Krzysiek_W napisał: Jeszcze tylko polerka noska na błysk Dokładnie to miałem napisać jak pytałeś czy zostawić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 11 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2018 2 godziny temu, bulyt50 napisał: Tragedii po prostu nie może być,te buty są piękne.Widziałem je na naszym bazarku, mogły być ciut mniejsze bo byłyby moje. Rozmiar 9 jest teraz u herringa za 950 zł, więc warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 13 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2018 Vass, koci ulubieniec : 5 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 13 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2018 @Tanatos70co zrobiłeś z kotem? Co on tak odmłodniał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 13 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2018 44 minuty temu, Krzysiek_W napisał: @Tanatos70co zrobiłeś z kotem? Co on tak odmłodniał? 3 zdjęcie jest archiwalne, ukazuje stałość kocich uczuć do dobrego obuwia Edit: najstarsze zaś jest to: a najstarsze, najstarsze (jeszcze mi się Vassy nie śniły nawet) to i to (sorry za OT, ale kot to trochę jakby "szara eminencja" tego forum, więc niech ma swoje 5 min. ): 9 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 14 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2018 5 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarecki Napisano 14 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2018 Weekendowy chillout. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Napisano 14 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2018 Vass 5 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. bodzixon Napisano 14 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2018 Lubię czarne monki. 5 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Friedman Napisano 14 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2018 Alfred Sargent dla AFPOS. 6 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 14 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2018 Nuda na szkolnym korytarzu, to znalazłem modelki z Hiszpanii 2 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 14 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2018 Dzisiaj deszczowa piosenka 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 14 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2018 kosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 14 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2018 Uwielbiam wprost krytykantow z zerowym wkladem w rozwoj forum. @Grigio, czekamy na debiut w watku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi