Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 11 Listopad 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2017 Trzewiki od Alfreda Sargenta i sztruksy od Ralpha Laurena 4 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 12 Listopad 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2017 Śliwkowo- burgundowe Vassy: 6 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 12 Listopad 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2017 Carlos Santos 12 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jack13th Napisano 13 Listopad 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2017 Pozwolę sobie zadebiutować. Wczorajsze słoneczne popołudnie na wsi.Berwick 4 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 13 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2017 ładna trawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Napisano 13 Listopad 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2017 Carlos Santos 3 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 13 Listopad 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2017 Islay wróciły z wygnania (znaczy się z kartonu je wyciągnąłem). Muszę się do trzewików po wiosenno- letniej sielance znów przyzwyczaić, więc na początek luźno wiążę : 6 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 14 Listopad 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2017 13 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 15 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2017 G.Lattanzi 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 16 Listopad 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2017 nowy nabytek, Ryłko, kolekcja jesień zima 2018/2019 9 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 16 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2017 @Krzysiek_WBardzo ładne, przyznam, że w pierwszej kolejności pomyślałem o Yanko... na ich stronie dalej jakieś koszmary.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 16 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2017 22 minuty temu, TomiW01 napisał: @Krzysiek_WBardzo ładne, przyznam, że w pierwszej kolejności pomyślałem o Yanko... na ich stronie dalej jakieś koszmary.... no dobra, to Yanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 16 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2017 3 minuty temu, Krzysiek_W napisał: no dobra, to Yanko ...wiem, bo mam identyczne....:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 16 Listopad 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2017 1 godzinę temu, Krzysiek_W napisał: nowy nabytek, Ryłko, kolekcja jesień zima 2018/2019 Chcesz im serwery powysadzać? Ryłko pewnie nigdy dotąd nie zanotowało takiego wzrostu odwiedzin na swojej stronie. 7 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 16 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2017 Chcesz im serwery powysadzać? Ryłko pewnie nigdy dotąd nie zanotowało takiego wzrostu odwiedzin na swojej stronie. HahahaI będą się zastanawiać, które działanie marketingowe takie skuteczne ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 16 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2017 3 minuty temu, michau napisał: Hahaha I będą się zastanawiać, które działanie marketingowe takie skuteczne Godzinę temu, Whitesnake napisał: Chcesz im serwery powysadzać? Ryłko pewnie nigdy dotąd nie zanotowało takiego wzrostu odwiedzin na swojej stronie. ok, ok, przyznaję że staram się o pracę u nich jako marketingowiec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kamizelka Napisano 16 Listopad 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2017 3 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friedman Napisano 16 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2017 Jedynie 2018/2019 mnie naprowadziło na trop, iż @Krzysiek_W uknuł intrygę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 16 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2017 Godzinę temu, Friedman napisał: Jedynie 2018/2019 mnie naprowadziło na trop, iż @Krzysiek_W uknuł intrygę . E no, trochę tym butom daleko jeszcze do klasy Ryłko 😋 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friedman Napisano 16 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2017 Zdaję sobie sprawę jak naiwne było myślenie, że te buty mogły zostać wyprodukowane dla polskiej sieciówki - wierzyłem jednak w zmianę na lepsze rodzimych firm. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 17 Listopad 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2017 była promocja, 2 w cenie 1 to do kompletu wziąłem jeszcze jedne 6 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 17 Listopad 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2017 Z kilku ostatnich dni. 9 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 17 Listopad 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2017 Piękne, choć najsztywniejsze buty w mojej kolekcji. Twarda podeszwa, gruby kordowan i sztywna niczym tworzywo sztuczne skora groszkowa. Lubię je, ale to buty dające więcej satysfakcji na zdjęciach, niż na nogach. (Meermin) 6 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 18 Listopad 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2017 Moje Dinkelackery przeglądające się w lustrze u Timberlanda. 2 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. fan_dobrego_buta Napisano 19 Listopad 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2017 U mnie dziś taka opcja na podróż. Moja jedyna „ręczna robótka” 9 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi