constantin Napisano 23 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2012 bardzo ładne, z profilu ładniejsze:).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 26 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2012 Jak w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 26 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2012 Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 26 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2012 Pamiątka z Madrytu pierwszy raz na nogach. Nie mogę się powstrzymać: Piękne Carminy zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 27 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2012 A dzisiaj już sztyblety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 27 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2012 co to za brand, jeżeli mogę prosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 27 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2012 Dziś były Prime Shoes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 28 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2012 Zdjęcie bardzo słabo mi wyszło robione w lustrze ,marka to Cordwainer.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 28 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2012 To lepsze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 28 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2012 Bardzo ładne, jaki to kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 30 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2012 Jeszcze w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 30 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2012 jaka to marka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 30 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2012 "Marka" własna Asosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 30 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2012 A nie są zbyt szerokie? - na zdjęciu tak wyglądają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 30 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2012 To obok mokasynów z MD chyba moje najwęższe. Poniżej zdjęcie pod innym kątem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kidler Napisano 31 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2012 Dzisiaj Moreschi Bristol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 31 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2012 Ładne; mam coraz większą ochotę na monki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 5 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2012 Loake Shoemakers Oban Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 5 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2012 nice chocolate:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whale Napisano 5 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2012 Świetne buty, dobrze pasują do spodni i skarpet moim zdaniem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 5 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2012 Fajne buty. Zmieniłbym wiązanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 5 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2012 O tu mnie zaskoczyłeś, na jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 5 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2012 Chodzi mi o końcowy, ostateczny węzeł. Osobiście nienawidzę takiego wiązania... Polecam artykuł: http://www.fieggen.com/shoelace/slipping.htm (reasumując, jedną ze swoich czynności, którą wykonujesz przy wiązaniu zrób odwrotnie) Moim zdaniem końce sznurówek leżące ładnie, po bokach buta są nie do pobicia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 5 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2012 A widzisz nie zwróciłem uwagi, ale masz rację zdecydowanie ładniej. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 7 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2012 Nando Muzi pozostałość ze starych czasów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi