Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 1 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2016 These vagabond shoesAre longing to strayRight through the very heart of itNew York, New York 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 1 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2016 Pojechać do NY, żeby zrobić zdjęcie do konkursu na najciekawsze tło dla fotografowanych butów - nie ma co, z rozmachem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 1 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2016 2 godziny temu, Wodzu napisał: Pojechać do NY, żeby zrobić zdjęcie do konkursu na najciekawsze tło dla fotografowanych butów - nie ma co, z rozmachem! Pojechać do NY i nie zrobić sobie zdjęcia z Benym ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 2 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2016 2 godziny temu, Tanatos70 napisał: Pojechać do NY i nie zrobić sobie zdjęcia z Benym ? Spokojnie, wszystko w swoim czasie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 2 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2016 @Zajac Poziomka znalazł moją ulubioną skałkę w Central Parku szykuje się BwB reunion w Big Apple! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hush Napisano 2 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2016 Berwick 3561 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 2 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2016 12 godzin temu, Zajac Poziomka napisał: New York, New York Ale mnie Zając oszukałeś, nie spojrzałem na dane po lewej i byłem święcie przekonany, że to zdjęcie Benego Ale żeby nie było, że offtopic, to ja dzisiaj takie gumofilce: 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Friedman Napisano 2 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2016 AS Moore. Żałuję, że kiepski ze mnie fotograf, bo te buty zasługują na dobre zdjęcie. 39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Napisano 2 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2016 Carlos Santos 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 2 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2016 @Ataman te buty leżą na Tobie bardzo dobrze! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 2 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2016 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziaku Napisano 2 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2016 Trochę ciemne wyszło 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 2 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2016 Wciąż ćwiczę zdjęcia a la Beny, chyba powoli nabieram wprawy 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 2 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2016 As moore 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jwodzu72 Napisano 3 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2016 (edytowane) pierwsze Loake Edytowane 3 Grudzień 2016 przez jwodzu72 zmiana roz grafiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Friedman Napisano 3 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2016 Berwick. Nogawka zrobiła jakąś woltę . 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. bohuslav Napisano 4 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2016 Pierwsze wyjście z meermin 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. shinobi Napisano 4 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2016 AS Bexhill (na Dainite). Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. casual Napisano 4 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2016 Carmina 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 4 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2016 3 godziny temu, shinobi napisał: AS Bexhill (na Dainite). Ładne. Wypolerowałeś skórę zamszową na licową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50groszy Napisano 4 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2016 30 minut temu, casual napisał: Carmina Mistrzu jaki to model i gdzie go można kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
casual Napisano 4 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2016 Model 532 kopyto Detroit https://michaeljondral.com/ jest teraz wyprzedaż do 6 na wybrane modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Napisano 4 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2016 Dnia 3.12.2016 o 12:10, Friedman napisał: Berwick. Nogawka zrobiła jakąś woltę . Co to za model, że tak grzecznie zapytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shinobi Napisano 4 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2016 Ładne. Wypolerowałeś skórę zamszową na licową? Aż takich zdolności niszczenia skóry nie opanowałem, bardziej w drugą stronę, czyli konwersja lica na zamsz . Model Bexhill w skórze rustic grain jest efektem zakupów z okazji black friday, nawiasem mając zakupów niejedynych, co pokażę niebawem (i tak, oczywiście obiecałem sobie, że to moje ostatnie dwie pary zakupionych butów ). Pozdr. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shinobi Napisano 4 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2016 A i jeszcze słowo odnośnie samej skóry oraz dyskusji na temat jakości skór w innym wątku. Bardzo mięsista oraz miękka. Sprawia bardzo dobre wrażenie. Dzisiejsza całodniowa defloracja przebiegła zupełnie bezboleśnie. Ogólnie Alfred Sargent stosuje wg mnie dobre skóry (mam 4 pary ich butów). Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi