marcin.stawny Napisano 5 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2012 Na samym początku użytkowania tak idealnie nie powinny, bo potem skóra często się lekko rozciąga po paru miesiącach i nie ma możliwości dociągnięcia sznurówek, tak by właśnie było idealnie Jednak racja, że na zdjęciu widać, że jednak za bardzo odstają Czyli co? Dociągać, ile się da? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 5 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2012 Nie, dociągnąć na tyle, aby but był odpowiednio dopasowany i nie uwierał. Za mocne dociągnięcie grozi nie tylko jakimiś uszczerbkami na zdrowiu, ale też spowoduje marszczenie się skóry wskutek nierównomiernego naciągania. Skóra non stop pracuje, jak ma się buty na nogach i sama z siebie będzie się rozciągać. Na ile nie można wyrokować, bo to zależy od skóry, kształtu nogi, konstrukcji. Przeważnie o te 0,5 cm się zakładki zejdą, ale nie 1.5cm jak u Ciebie. Dlatego zawsze trzeba mieć na uwadze kształt kopyta Moim zdaniem masz za wąskie, co też widać po załamaniu linii bocznej przy nosku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin.stawny Napisano 5 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2012 Nie, dociągnąć na tyle, aby but był odpowiednio dopasowany i nie uwierał. Za mocne dociągnięcie grozi nie tylko jakimiś uszczerbkami na zdrowiu, ale też spowoduje marszczenie się skóry wskutek nierównomiernego naciągania. Skóra non stop pracuje, jak ma się buty na nogach i sama z siebie będzie się rozciągać. Na ile nie można wyrokować, bo to zależy od skóry, kształtu nogi, konstrukcji. Przeważnie o te 0,5 cm się zakładki zejdą, ale nie 1.5cm jak u Ciebie. Dlatego zawsze trzeba mieć na uwadze kształt kopyta Moim zdaniem masz za wąskie, co też widać po załamaniu linii bocznej przy nosku Dziękuję za radę, będę zwracał uwagę na te aspekty przy zakupie kolejnych par Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 5 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2012 Nie ma problemu, też posiadam jedną parę butów, które chociaż arcywygodne, mają za małe kopyto i mam takie same objawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 12 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2012 Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 16 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 16 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2012 Takie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 16 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2012 Od jakiego czasu je masz. Jeśli dłużej, to jak często z nich korzystasz. aaa... zapomniałem dodać. Cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 16 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2012 Mam je od połowy maja. Ciężko mi powiedzieć jak często bo w jednym tygodniu ani razu a w innym kilka, zależy. Używam ich dosyć ekstremalnie, nie oszczędzam, nigdy nie były w prawidłach. Cordovan jest ciepły i pięknie się gnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 16 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2012 Espadryle Załacznik nr 3 usunięty. Moderator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 16 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2012 Pirat - Viccel? Miałem dziś te same Tomek - zazdrościmy okoliczności przyrody I - co było w załączniku nr 3? Jakaś bosonoga tancerka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 17 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2012 Shipton & Heneage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 17 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2012 Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 17 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 18 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2012 Dla mnie to kopyto już za ostre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 18 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2012 Dla mnie to kopyto już za ostre. Co masz na myśli przez ostre? Zbyt wydłużone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 18 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2012 Zbyt malo zaokraglone (czubate). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 18 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2012 Co to za monki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 18 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2012 Zbyt malo zaokraglone (czubate). Dla mnie jest na granicy, ale jeszcze po tej dobrej stronie. Co to za monki ? http://www.crockettandjones.com/Product ... -Darkbrown Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 20 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2012 Wróciło lato. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 21 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2012 Najnowsze angielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 21 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2012 To wręcz arty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 21 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2012 z dalszej odległości wyglądają dostojniej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 21 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2012 Nie wiem jak można w tego typu butach chodzić - prawie jakby gołymi stopami po kamienistej plaży się przechadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kidler Napisano 23 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2012 Pamiątka z Madrytu pierwszy raz na nogach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi