Jamjest Napisano 18 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2016 Dnia 16.09.2016 o 21:11, Whitesnake napisał: Dla odmiany w krzakach To są Kielmany prawda?Najładniejsze lotniki jakie widziałem. I zadziwiająco ładnie się złamały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piquille Napisano 18 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2016 pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 18 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2016 1 godzinę temu, Jamjest napisał: To są Kielmany prawda?Najładniejsze lotniki jakie widziałem. I zadziwiająco ładnie się złamały. Tak, to bezszwowe lotniki od Kielmana . Łamanie to nic nadzwyczajnego przy dobrym dopasowaniu. Przy użyciu dobrej skóry, każdy bespoke powinien tak reagować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan Napisano 19 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2016 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astaroth Napisano 19 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2016 #Dan co to za buty ? Wyglądają fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan Napisano 19 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2016 27 minut temu, astaroth napisał: #Dan co to za buty ? Wyglądają fajnie Loake pimlico Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lupin Napisano 19 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2016 Berwick 4170 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 19 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2016 Carlos Santos Braga 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 19 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2016 prawy się zarysował się 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bohuslav Napisano 19 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2016 W ramach informacji kostka brukowa model: BEHATON 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lupin Napisano 20 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2016 Berwick 2509 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eustachu Napisano 20 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2016 Dzisiaj premiera Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Napisano 20 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2016 Carmina 39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 20 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2016 @Aron Rewelacja! W moim prywatnym rankingu ładnych butów "jesiennych" te Carminy wyprzedzają Loake Taunton, a to już duże osiągnięcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 20 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2016 @Zajac Poziomka, dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 20 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2016 36 minut temu, Aron napisał: Carmina Piękne buty! Gdyby dało się je jeszcze mocniej zasznurować to byłby ideał. Wiem, wiem to moja fobia Jak z jakością skór? Mógłbyś porównać kopyto np. do Yanko 915? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackuzzi89 Napisano 20 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2016 Brogues. Moje pierwsze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 20 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2016 47 minut temu, Whitesnake napisał: Piękne buty! Gdyby dało się je jeszcze mocniej zasznurować to byłby ideał. Wiem, wiem to moja fobia Jak z jakością skór? Mógłbyś porównać kopyto np. do Yanko 915? Dziękuję. Pewnie za jakiś czas będzie się dało mocniej zasznurować, dzisiaj mam jej pierwszy raz na nogach. W kwestii jakości. Zamsz jest bardzo miękki i przyjemny w dotyku. Nie widać tego na zdjęciach, ale włoski zamszu układają się w różnych kierunkach tworząc niejednolitą barwę. Przy nakładaniu kremu na skórę licową powstawały ciemniejsze plamy, które zniknęły po wyschnięciu kremu. Nie wiem, czy to coś znaczy, ale przy żadnych innych butach nie było takiego efektu. Czy może oznacza, że skóra jest "otwarta"? Wszystkie buty mam w rozmiarze 7UK, Yanko na kopycie 915 również. W przypadku tych butów Carmina (kopyto Forest) musiałem wybrać rozmiar 7,5UK, bo przy rozmiarze 7UK buty były za wąskie w palcach. Więcej informacji tutaj: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 20 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2016 Carlos Santos Coimbra 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 20 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2016 Barkery 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 20 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2016 Godzinę temu, waski napisał: Barkery to skóra polerowana czy tak zadbane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 20 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2016 Tak zadbane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. shinobi Napisano 20 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2016 AS Herrick. Rano samolot, wieczorem pociąg. Całkiem wygodne. A smugi na powierzchni to światło. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukee Napisano 21 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2016 W Wawie chlodnawo z rana, Yanko 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Parmigiano Napisano 21 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2016 W końcu po prawie 5latach przeprosilem się z S.Mantellassi 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi