Bacio Napisano 12 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2016 Herring Farringdon w kolorze Burgund (GYW). To jedne z tych butów, które po założeniu pasowały na mnie od razu i idealnie. Chinosy fioletowe mi spasowały, ale skarpetki szaro jasno/szaro ciemno/czarne jednak należało zostawić w domu i zabrać inne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 12 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2016 Godzinę temu, Hush napisał: rewelacyjne zdjęcie Akurat w przypadku zdjęć wstawianych tutaj przeze mnie, które są bardzo niskiej jakości, takie stwierdzenia zasługują na własny wątek w dziale Humor Ale dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dunlop Napisano 12 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tadam Napisano 12 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2016 Readingi w znanym i lubianym towarzystwie susu i e-barona 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 12 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2016 Widzę dzisiaj zamszyk króluje więc nie będę gorszy Sent from my iPhone using Tapatalk 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 12 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2016 To ja się też dołączę. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egonax Napisano 12 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2016 21 godzin temu, Tanatos70 napisał: U mnie dzisiaj też museum calf. Trochę oszukane, bo tylko na korytarzu hotelowym, ale jednak na sobie. Pamiątka z Budapesztu : Ładne, a jak z wysokością podbicia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 12 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2016 1 godzinę temu, Egonax napisał: Ładne, a jak z wysokością podbicia? Genialnie pod każdym względem . Kopyto F, dopasowanie świetne w moim "dolnym" zakresie rozmiarowym, czyli 8 (42)- żadnych "zapasów" jak np. u meermina nie musiałem dodawać. Podbicie mam wysokie, ale akurat w monkach to raczej nie stanowi problemu. Ciekawostką, w świetle niegdysiejszej dyskusji o monkach Carlos Santos bodajże jest fakt, że żadna z klamer nie jest umocowana na elastycznej taśmie. Tylko skóra. Coś więcej będę mógł napisać, jak zacznę w nich chodzić (droga do windy i z powrotem się nie liczy ). Na razie jestem tak zauroczony (choć to moje nie pierwsze buty od Vassa), że dzisiaj wróciłem do sklepu zamówić trzewiki. Mają być gotowe na koniec września . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Egonax Napisano 13 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2016 Tanatos70 - Dziękuję za odpowiedź i gratuluję wyboru i dopasowania. Na zdjęciu wyglądają świetnie. Ja też mam wysokie podbicie a co za tym idzie, często problem z dopasowaniem. Nawet w monkach. Z początku obłożyna w prawym bucie nie układała się zbyt ładnie. Na szczęście po kilku wyjściach nie jest już tak źle (C&J Seymour 2). 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 14 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2016 Dzisiaj było 40 stopni w cieniu więc jedyne obuwie w jakim dało się przeżyć to espadryle Sent from my iPhone using Tapatalk 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McQueen Napisano 14 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2016 Dnia 12.08.2016 o 12:12, musa19 napisał: Berwick 3010 - ciągle poddaję je crash testom - ciekawy jestem, ile wytrzymają? Fajny ten ciemny brązowy, chyba, że jak sam wspomniałeś to magia zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 14 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2016 Niedzielny (jeszcze) letni spacer w loafersach. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 14 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2016 Dnia 10.08.2016 o 18:32, flozbi napisał: flozbi co to za buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 14 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2016 Dnia 11 sierpnia 2016 o 23:42, Tanatos70 napisał: U mnie dzisiaj też museum calf. Przepiękne buty! Gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 14 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2016 39 minut temu, spiryt napisał: flozbi co to za buty? Bow-tie Spencer zakupionie na Zalando. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 14 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2016 24 minuty temu, Whitesnake napisał: Przepiękne buty! Gratuluje! Pięknie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 15 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2016 16 godzin temu, flozbi napisał: Bow-tie Spencer zakupionie na Zalando. a z daleka wyglądają trochę jakby Kielmany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 15 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2016 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 16 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2016 C&J 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. dunlop Napisano 16 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2016 Carlos Santos 8127 Braga 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 123 Napisano 16 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2016 Espadryle z forumowego zamówienia, udało się rozciągnąć. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eustachu Napisano 16 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2016 Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dunlop Napisano 17 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2016 Berwick 3637 Country Calf 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 18 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2016 Dzisiaj urodzinowo. Ćwierć wieku pękło Sent from my iPhone using Tapatalk 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egonax Napisano 18 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2016 @Beny23 Wszystkiego najlepszego! Ale do 31 pozostało jeszcze kilka dni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi