Tanatos70 Napisano 2 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2016 Laszlo Vass. Tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 2 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2016 Już w zasadzie się dopasowały (szybko i bez większych mąk poszło) i zajęły niekwestionowane pierwsze miejsce wśród moich brogsów: 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 2 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2016 Meermin? ok, doczytałem C&J można się pogubić ps. ten kot zasługuje na własny wątek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Marcin_L Napisano 2 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2016 Yanki 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 2 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2016 Dzisiaj deszczowo Sent from my iPhone using Tapatalk 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. maciato Napisano 3 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2016 Yanko 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan Napisano 3 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2016 Church Ryder 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Napisano 4 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2016 Yanko 435 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hush Napisano 4 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2016 Z majówki - Barker 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Marcin_L Napisano 4 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2016 SP 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Napisano 4 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2016 Yanko 666 ... inauguracja 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. damiance Napisano 4 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2016 "dziś" sprzed kilku dni 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 4 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2016 "dziś" sprzed kilku dni To czarny, czy granatowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 4 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2016 nominalnie producent skóry definiuje jako "midnight blue" i taki pewnie jest, tylko nie na zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 4 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2016 To skóra egzotyczna czy tylko udaje taką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 4 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2016 Yanko 666 ... inauguracja IMG_1071.jpg Czy "góra" to dwurzędówka od SS z obecnej kolekcji ? Możesz pokazać ją w CMDNS(niekoniecznie dzisiejszy zestaw) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 4 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2016 To skóra egzotyczna czy tylko udaje taką ?U @damiance nic nie udaje skóry egzotycznej... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 4 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2016 @Denior: nie, to trzyczęściowa Havana z irlandzkiego lnu - dziś miała przetarcie na nowy sezon (jakoś mi nie schodzi ostatnio z dokumentowaniem na potrzeby CMDNS). garnitur-> http://eu.suitsupply.com/pl/suits/havana-niebieski-paski/P4849.html?cgid=Suits&prefn1=jacketType&prefv1=Trzyczęściowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 4 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2016 Cały tydzień deszczowy więc trzewiki Sent from my iPhone using Tapatalk 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kronenberg Napisano 4 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2016 Yanko 666 ... inauguracja Widzieli Cię w tym zestawie jacyś ludzie na ulicy/ przystanku itp? Jeśli tak, to jakie były reakcje? Serio pytam. Nie odbieraj proszę tego pytania jako jakąś zaczepkę itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 4 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2016 Yanko 435 Bardzo ładnie zadbane buty. Tak czysto zrobione lustro na zdobieniach, świadczy o sporym wyczuciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 4 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2016 Widzieli Cię w tym zestawie jacyś ludzie na ulicy/ przystanku itp? Jeśli tak, to jakie były reakcje? Serio pytam. Nie odbieraj proszę tego pytania jako jakąś zaczepkę itd. podejrzewam, że nie korzystał z komunikacji, dwurzędowy pinstripe (choć wprawdzie ciemnogranatowy, wełniany) i tassele (z czarnego kurdybanu) to styl na amerykańskiego bankiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 4 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2016 Widzieli Cię w tym zestawie jacyś ludzie na ulicy/ przystanku itp? Jeśli tak, to jakie były reakcje? Serio pytam. Nie odbieraj proszę tego pytania jako jakąś zaczepkę itd. Hehe ależ skąd - mam czapkę niewidkę (też z SuSu) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 4 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2016 Bardzo ładnie zadbane buty. Tak czysto zrobione lustro na zdobieniach, świadczy o sporym wyczuciu. Dzięki. Tak się składa, że to było moje pierwsze prawdziwe lustro. Wcześniej mi nie wychodziło (albo brakowało mi cierpliwości), a przy tych się zawziąłem. Także to raczej szczęście nowicjusza niż wyczucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 4 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2016 Dzięki. Tak się składa, że to było moje pierwsze prawdziwe lustro. Wcześniej mi nie wychodziło (albo brakowało mi cierpliwości), a przy tych się zawziąłem. Także to raczej szczęście nowicjusza niż wyczucie. Debiut na brogsach, bez zaklejenia dziurek woskiem, to nie byle co . Gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi