Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 16 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2016 Shoepassion 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrwawa Napisano 16 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2016 Granatowo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 16 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2016 Z wczoraj Sent from my iPhone using Tapatalk 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 16 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2016 Beny, co to za zamszaki? Chyba są bardzo wygodne, bo bardzo często je masz na sobie (a przynajmniej tak wnioskuję po zdjęciach w tym wątku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Napisano 16 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2016 I znowu spoko fotka, jak wolno scrolujesz, to widzisz, 'o, jaki ładny widok, o i buty jakieś' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 16 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2016 Beny23 wybierasz się na dzisiejszą walkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 16 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2016 Nie wybieram Dzisiaj pogoda zupełnie letnia więc tassel loafersy Sent from my iPhone using Tapatalk 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 16 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2016 Beny, Ty pracujesz w tym parku? bo co fotka to zalegasz na jakiś kamieniach, wśród kwiatów, albo "na trawie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 16 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2016 American Dream Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 16 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2016 Pracuje w takiej branży że w weekend mogę sobie spędzić pół dnia w Central Parku czytając ulubioną książkę W tygodniu akurat przed biurem mam bardzo ładny Bryant Park więc zazwyczaj lunch tam jem. Bardzo lubię zieleń a wiosna to idealny okres żeby się tą świeża zielenią cieszyć. @Zajac Poziomka Zamszaki Brooks Brothers. Są bardzo wygodne i często je noszę w piątki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 17 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2016 Jeszcze nie do końca rozchodzone, ale jestem dobrej myśli, że na kolację jakoś dojdę. Kot nie ma takich zmartwień 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasacuer Napisano 17 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2016 Wczoraj, Yanko Klikamy w Spoiler, bo zdjęcie jest dużych rozmiarów a nie mam jak je teraz pomniejszyć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 17 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2016 Tanatos 70 od spodu guma czy skóra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 17 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2016 To chyba C&J Pembroke, więc pewnie na podeszwie dainite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. tordal Napisano 17 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2016 TJ-y w pełnym słońcu nabrały rumieńców. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pan Janusz Napisano 17 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2016 Penny loafers (Spodnie wełniaki w tenis - tak jakby ktoś miał posądzać o jeansy ) 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 17 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2016 Tanatos 70 od spodu guma czy skóra? podwójna skóra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 17 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2016 To chyba C&J Pembroke, więc pewnie na podeszwie dainite. Bardzo blisko, ale to model cardiff (łudząco podobny do pembroke) , więc tylko skóra oddziela właściciela od trotuaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 17 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2016 Myślałem że Cardiff ma metalowe oczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 17 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2016 Myślałem że Cardiff ma metalowe oczka? Moje mają, ale tylko wewnątrz. Kupiłem je jednak jako drugi gatunek, więc może wybrakowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 17 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2016 No to dzisiaj dla odmiany guma i wysoka cholewka. Nic na to nie poradzę, że lubię je tak bardzo. Piątek, świątek, czy niedziela. Jedyne buty, do których nie mam żadnych zastrzeżeń i nawet mojej żonie się podobają. Kot przy nich też jakoś tak chętniej pozuje . 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 17 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2016 Penny loafers (Spodnie wełniaki w tenis - tak jakby ktoś miał posądzać o jeansy ) 20160417_130731.jpg Ale jak to w tenis? Czy tenis to nie prążki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 17 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2016 Tanatos, spodobały mi się buty i fragment o żonie. Można jednak przyznać tylko jeden punkt reputacji, więc wybrałem buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 17 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2016 No to dzisiaj dla odmiany guma i wysoka cholewka. Nic na to nie poradzę, że lubię je tak bardzo. Piątek, świątek, czy niedziela. Jedyne buty, do których nie mam żadnych zastrzeżeń i nawet mojej żonie się podobają. Kot przy nich też jakoś tak chętniej pozuje . islay niedziela.jpg Ja też widzę same plusy. Kolekcję trzewików masz imponującą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 17 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2016 Ale jak to w tenis? Czy tenis to nie prążki? A tenis to nie jest inna nazwa fil a fil na 4 różne odcienie nici? Parę osób tak ten materiał nazywało, nie twierdzę, że zgodnie z kanonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi