Damszczak Napisano 9 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2016 Bez szaleństw, Lifestyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 10 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2016 (Meermin) 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 10 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 10 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2016 Moje ulubione "kapcie" na co dzień. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Napisano 10 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2016 ładne, można zapytać co to, podobne do gordonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 10 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2016 Nie żebym się czepiał, ale ostatnie zdjęcia są w dżinsach. Chyba też muszę ogarnąć taką stylizację. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 10 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2016 Nie żebym się czepiał, ale ostatnie zdjęcia są w dżinsach. Chyba też muszę ogarnąć taką stylizację. Po wrzuceniu przyznam, że moje zdjęcie (albo to co na nim) nie wyszło najlepiej. Jednak powyższej wypowiedzi nie za bardzo zrozumiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 10 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2016 Czasy się zmieniły i jeansy raczej na dobre weszły do świadomości do zestawów weekendowych, w nazwijmy to smart-elegancji (chociaż ja osobiście uważam je za niewygodne i za ciepłe/mało oddychające przeważnie), ale z klasyczną elegancją nie mają za dużo wspólnego (mówiąc wprost), pomimo tego, że w PRLu to było spełnienie marzeń. No i budzi pewne uczucie dysonansu między tym wątkiem, a CMDNS i CMDCNS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 10 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2016 Wyrosłem w PRLu, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 10 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2016 Tak jak kolega wyżej wyjaśnił. PS Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 11 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2016 Weekendowy mini golf Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piquille Napisano 11 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2016 pozdrawiam! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 11 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2016 Ponownie Brett&Sons 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 11 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2016 ładne, można zapytać co to, podobne do gordonów To Gordon&Bros, pewnie dlatego podobne A ja miałem na nogach nie tylko dzisiaj, ale również i całe piątek, sobotę oraz niedzielę C&J Tetbury. Po ostatnim przedłużonym weekendzie z całą pewnością mogę stwierdzić, że był to jak dotąd mój najlepszy "butowy" zakup. Wygoda tych butów jest niesamowita. Na zdjęciu z dzisiaj są już trochę zaniedbane, bo sporo ostatnio przeszły (m.in. wielogodzinne wałęsanie się po Krakowie w deszczu, czy wycieczkę po Wieliczce). 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 11 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2016 Wygoda tych butów jest niesamowita. Łączę się w bólu. Teraz już nic nie będzie takie samo ja kiedyś, a wybór kolejnych butów coraz trudniejszy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 11 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2016 Pocieszam się tym, że są jeszcze do kupienia ten sam model w czerni i w zamszu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 12 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2016 Meermin 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 12 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2016 Deszczowy poranek pora założyć kalosze Loake Oban 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Friedman Napisano 12 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2016 Zacząłem od Yanko, teraz może być już tylko gorzej . 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. spiryt Napisano 12 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2016 wyciągnięte z szafki i przymierzone; na chwile były na mnie; aż dziw bierze że jeszcze nie "obchodzone" jak zdjęcie będzie razić to usunę 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VonOrlock Napisano 12 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2016 To Vassy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 12 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2016 Kielmany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 12 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2016 Same buty nie za bardzo widać, podeszwa wygląda świetnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 12 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2016 buty też są ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 13 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2016 Herring Shoes (Alfred Sargent) 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi