Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 30 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Museum Calf w słońcu. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 30 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Zapach pięknie pracującej skóry o poranku... Zwycięzca w kategorii "value for money" - szczególnie jeśli ktoś ceni wygodę. (Shoepassion model no 470) 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Yanko 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moma Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Czy Kolega mógłby powiedzieć jaki to kolor według Saphira albo Tarrago? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Saphira 08 bordo, Tarrago nie wiem, nie używam, ale na chłopski rozum pewnie też bordo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moma Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Saphira 08 bordo, Tarrago nie wiem, nie używam, ale na chłopski rozum pewnie też bordo Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moma Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Nic nie poradzę , lubię markę MOMA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Trudno. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 30 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 No i przychodzi taki moment, ze trzeba zrobić lustro i iść do pracy... 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Nic nie poradzę , lubię markę MOMA DSC_0034.JPG Mam nadzieję, że chociaż wygodne są... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 30 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gringope24 Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 NORD po przecenie kupione za 300 PLN. Wygodne szerokie kopyto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 U mnie również NORD - drugie wyjście i już trafiły na deszcz. @gringope24 - czy to model w kolorze ciemnozielonym? Zamówiłem te buty, ale przez pomyłkę wysłali mi inne. Teraz nie wiem czy zwrócić czy wymienić na te które chciałem - zastanawia mnie jak ten kolor wygląda w świetle słonecznym. Mógłbyś zrobić jakieś zdjęcie które dobrze odda kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butny Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 No i przychodzi taki moment, ze trzeba zrobić lustro i iść do pracy... image.jpeg image.jpeg Godne buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butny Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 12935101_189303101455464_32534994_n (1).jpg Koszmar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Jeśli masz tylko tyle do powiedzenia na początek to co będzie dalej...? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Jeśli masz tylko tyle do powiedzenia na początek to co będzie dalej...? Zdobędzie niezbędne doświadczenie, do konstruowania bardziej złożonych zdań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Koszmar Buty na pewno nie są koszmarem , tylko źle zestawione ,szczególnie ze skarpetkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gringope24 Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 U mnie również NORD - drugie wyjście i już trafiły na deszcz. @gringope24 - czy to model w kolorze ciemnozielonym? Zamówiłem te buty, ale przez pomyłkę wysłali mi inne. Teraz nie wiem czy zwrócić czy wymienić na te które chciałem - zastanawia mnie jak ten kolor wygląda w świetle słonecznym. Mógłbyś zrobić jakieś zdjęcie które dobrze odda kolor? Buty sa czarne. Przesylam zdjecie w porannym slońcu.Jestem z nich bardzo zadowolony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Buty sa czarne. Przesylam zdjecie w porannym slońcu. Jestem z nich bardzo zadowolony. Dzięki za zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 31 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2016 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 31 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2016 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 31 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2016 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butny Napisano 31 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2016 Jeśli masz tylko tyle do powiedzenia na początek to co będzie dalej...? Szanowny Kolego, nie wiem skąd w Tobie tyle niewymuszonej złośliiwości. Czy elegancki, dobrze ubrany mężczyzna będący jednocześnie zwykłym złośliwcem jest kulturalny? Wydaje mi się, że nie. Polecam dyskutować z argumentami, a nie stosować osobistych "wycieczek". A teraz do rzeczy: Po pierwsze nie podobają się mi te buty, bo są niekształtne, jak dla mnie zbyt kryzkliwe, no i te kutasiki... Nie lubię takich butów i nigdy bym nie założył. Chyba mam prawo wyrażać swoją opinię Po drugie: zestawienie ich z tymi skarpetkami i spodniami to nie tylko wyjście poza klasyczne zasady, ale sygnalizuje zły gust właściciela. Każdemu może się zdarzyć. Dlatego radzę Koledze od tych butów, żeby zrezygnował z takich połączeń. Jedyne połączenie jakie widzę to białe spodnie (niezbyt wąskie, najlepiej lniane) i brak skarpet. No i okazja wyjścia w takim zestawie to np. spacer latem po molo w Sopocie itp. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi