eye_lip Napisano 21 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2016 Nie chciałbym wyjść na czepiacza, ale gładsza skarpeta lepiej korespondowałaby z szafą..tfu formalnością obuwia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 21 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2016 Nie chciałbym wyjść na czepiacza, ale gładsza skarpeta lepiej korespondowałaby z szafą..tfu formalnością obuwia. Nic z tych rzeczy , wyznaczyłem nowe standardy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 21 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2016 Nie chciałbym wyjść na czepiacza, ale gładsza skarpeta lepiej korespondowałaby z szafą..tfu formalnością obuwia.To później - jak do Manufaktury będę jechał Na Lidla musi wystarczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kidler Napisano 21 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2016 Dinkelacker z TK, jestem miło zaskoczony jakością wykonania tych butów. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 21 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2016 mniszki 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 21 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2016 Carmina. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yacoob Napisano 21 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2016 @Kidler, doskonała koordynacja kolorystyczna z wykładziną! Biurowe obuwie kamuflażowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo Napisano 21 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2016 A dziś w pracy D&G:) całkiem wygdne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 21 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2016 Double cap toe wingtip brogues derby shoes? Dla mnie za dużo. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yetiunio Napisano 22 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2016 Pogoda nie za dobra do zdjęć, ale nie chciałem tracić świeżego lustra 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 22 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2016 Wiem, wiem . To juz robi sie nudne, ale nic na to nie poradzę... z tego zestawu trudno zrezygnować. 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 22 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2016 Wiem, wiem . To juz robi sie nudne, ale nic na to nie poradzę... z tego zestawu trudno zrezygnować. image.jpeg Fajnie być tak nudnym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 22 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2016 Wiem, wiem . To juz robi sie nudne, ale nic na to nie poradzę... z tego zestawu trudno zrezygnować. image.jpeg to mi wygląda na poczekalnię w Luxmedzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zizi Napisano 22 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2016 Yanko,po swojej drugiej zimie niedługo lądują w pudełku na zasłużony odpoczynek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 22 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2016 to mi wygląda na poczekalnię w Luxmedzie:) Na szczęście się mylisz Wszystkie poczekalnie sa do siebie podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 22 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2016 Whitesnake jak dla mnie to możesz wklejać je nawet częściej. Zdjęć ładnych butów (i teczek) nigdy za wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 22 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2016 Wiem, wiem . To juz robi sie nudne, ale nic na to nie poradzę... z tego zestawu trudno zrezygnować. quote] Wzór zastrzeżony czy można powielać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 22 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2016 Wzór zastrzeżony czy można powielać? Powielaj na zdrowie Bedzie mi bardzo miło. Tez zamierzam go powtórzyć w jeszcze jednej odsłonie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 22 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2016 No to: hej przygodo! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Machiavelli Napisano 22 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2016 Dziś spacer po trawniku zaliczyły wiedenki. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 22 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2016 Dzisiaj słonecznie więc broguesy z lnem 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuj Napisano 23 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 Kielmany: 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 Kielmany: Grubo! Buty, które inspirują do kolejnych projektów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 Dzięki Whitesnake, teraz chodzi za mną jakaś kielmanowa wariacja na temat Saint Crispin 105... Jakiś zamszyk, skóra museum, coś jakoś... trzeba będzie nawiedzić pracownię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 SP 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi