Zajac Poziomka Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 Wuj: Pięknie się prezentują! U mnie Tetbury. Te buty są tak wygodne, że coraz rzadziej zakładam jakiekolwiek inne z mojej małej kolekcji. Zaczynam poważnie rozważać zakup tego samego modelu w czarnej skórze i w zamszu. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 Dzięki ZającPoziomka:) ...inne z mojej małej kolekcji... "mojej małej kolekcji"???? Chyba szykujesz grunt psychologiczny pod zakup kolejnych kilku par:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 Kiedy w porównaniu do wielu forumowiczów moja kolekcja jest naprawdę skromna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tadam Napisano 15 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 Dziś Herring. Ups i denim 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 15 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 Oxfordy / Yanko 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 SHOEPASSION&BURLINGTON Buty po patynowaniu,nie należy ich szukać na stronie. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 Piękna patyna! Czy to @arsen ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 @Zajac Poziomka, zamszowe chukka sa lepsze niz niezamszowe chukka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 @Zajac Poziomka, zamszowe chukka sa lepsze niz niezamszowe chukka czy jest na sali lekarz? A najlepsze są z cordovanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 Piękna patyna! Czy to @arsen ? Poznalem człowieka który kilka lat pracował za granica w małych manufakturach szewskich ,miedzy innymi we Florencji ,tam uczył się patynowania. To właśnie jego dzieła ,przygotowuje teraz większą kolekcje. Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lantos Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 Dziś Herring. Ups i denim Świetne są. Jaki to model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 16 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 Miłego dnia 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tadam Napisano 16 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 Dzisiaj odratowane przez Rafała Barkery 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 16 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 @Zajac Poziomka, zamszowe chukka sa lepsze niz niezamszowe chukka Ja tam jestem ugodowy, mogą być i zamszowe... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 16 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 Ja tam jestem ugodowy, mogą być i zamszowe... Ja jestem fanem - od pierwszego założenia. Już cholewki nie uciskają, więc sama frajda. Aż żal, że wiosna idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 16 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 Aż żal, że wiosna idzie Hmmm, jest jakaś zasada "no chukka after March"? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 16 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 Ciekawe, ja jeszcze czekam z Chukka na wyższe temperatury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 16 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 Buty były już w tym wątku kilka razy, "cielak wyprawiony na tłusto" za klasykiem. Nie mają jednolitego koloru i samo się tak zrobiło . Kiedyś jeden z szewców mi je równomiernie z pokolorował musiałem popracować renomatem. Używam (nie jednocześnie) kremy i pasty w różnych kolorach: bordowy, wiśniowy, różne brązowe. Bardzo je lubię. Mają już czwarte podwozie, po oryginalnym był JKa (nie polecam), TJ (polecam choć nie obyło się bez przygód). 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuj Napisano 16 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 Meermin museum calf. Przez całą zimę myślałem, że są prawie czarne, a teraz w słońcu są czerwone:) 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PGozdek Napisano 16 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 Bardzo ładne lustro, kolor też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 16 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 W życiu bym nie zgadł po tym zdjęciu, że to museum calf. Nie widać w ogóle przejść koloru. Kwestia zdjęcia, czy skóra w rzeczywistośći też jest prawie jednolita? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 16 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 Hmmm, jest jakaś zasada "no chukka after March"? Jak after March jest nadająca się pogoda, to chukka może być all year round. Ale w upał to średnio już widzę komfort używania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 16 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 W życiu bym nie zgadł po tym zdjęciu, że to museum calf. Nie widać w ogóle przejść koloru. Kwestia zdjęcia, czy skóra w rzeczywistośći też jest prawie jednolita? Jedno i drugie - kontrasty są bardzo małe i głównie z boku buta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blueloafers Napisano 16 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 Dzisiaj na nogach; niestety jedyne ladne zdjecie tej pary jakie mam to to: 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 16 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 Dzisiaj na nogach; niestety jedyne ladne zdjecie tej pary jakie mam to to: Bardzo fajne buty. Wiesz może skąd biorą podeszwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi