eye_lip Napisano 11 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2012 Ja dzisiaj siedzę w domu i noszę takie kapcie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 11 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2012 Ja dzisiaj siedzę w domu i noszę takie kapcie Mega! Pożycz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 11 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2012 Obawiam się, że mogą być za ciasne Traktuję je z szacunkiem jaki się należy prawie 50-letnim butom i chodzę w nich tylko po domu, w takich szczególnych chwilach jak ta kiedy czuję się podle (coś się podziębiłem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsieur Michał Napisano 11 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2012 Ja dzisiaj siedzę w domu i noszę takie kapcie: Kupione bodajże w zeszłym tygodniu na allegro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 11 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2012 Nie inaczej, raczej ciężko o takie drugie zważywszy na ich wiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsieur Michał Napisano 11 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2012 Nie inaczej, raczej ciężko o takie drugie zważywszy na ich wiek.Niestety, nie doceniłem ich piękna na zdjęciach sprzedawcy. Po czym poznałeś jak są stare? Znasz ten model, wyszukałeś w jakimś katalogu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 11 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2012 Ciekawe o czym dyskutują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 11 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2012 Nie inaczej, raczej ciężko o takie drugie zważywszy na ich wiek.Niestety, nie doceniłem ich piękna na zdjęciach sprzedawcy. Po czym poznałeś jak są stare? Znasz ten model, wyszukałeś w jakimś katalogu? Po charakterystycznym dla butów z tego okresu szpilkowaniu obcasa wykonanego z pełnej skóry bez gumowych wstawek oraz stylu cholewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 11 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2012 Są świetne. Gdyby sprzedający wystawił tę fotkę w serwisie aukcyjnym, cena poszybowałaby zdecydowanie wyżej. Super zakup. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 12 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2012 @eye_lip - na prawdę świetne buty. Myślisz, że podeszwa jest oryginalna, czy była wymieniana? Co miałem dzisiaj na sobie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 13 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2012 Buty są w oryginalnym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 13 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 13 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2012 Fajne kogutki na komodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h8r3d Napisano 14 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2012 W zimie pewnie takie kapcie świetnie się sprawują Gdzie można podobne dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 14 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 14 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 15 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2012 jakoś nie pasuje mi ten ażur, jak dla mnie jest zbyt barokowy... @eye-lip piękne te kapcie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 15 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2012 Chciałem tylko dodać, że to są normalne loafersy, bo jeszcze ktoś pomyśli, ze to naprawdę kapcie, skoro drugi raz tak o nich piszemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 15 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2012 tak, tak rozumiem, ale jakoś nie potrafię ich sobie wyobrazić z chinosami w świecie zewnętrznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h8r3d Napisano 15 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2012 Mi się z reguły loafersy nie podobają, Twoje to wyjątek od tej reguły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamola Napisano 15 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2012 Co tam buty, ja na takie kapcie poluję! Pół królestwa dla tego kto mi powie gdzie takie dostanę w rozmiarze 46. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 15 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2012 Pół królestwa dla tego kto mi powie gdzie takie dostanę w rozmiarze 46.To chyba trzeba smoka zabić, przy okazji problem królestwa się rozwiąże;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h8r3d Napisano 15 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2012 Mi za to wystarczy rozmiar 41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreatywny Napisano 15 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2012 http://allegro.pl/smieszne-kapcie-papci ... 77192.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 15 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi