Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Napisano 26 Styczeń 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2016 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 26 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2016 Świetne buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. AleksanderJulian Napisano 26 Styczeń 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2016 Meermin dark brown grain - nabytek sprzed tygodnia zainspirowany lekturą Forum 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 26 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2016 Duuużo lepsze niż reszta zestawu w casualu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AleksanderJulian Napisano 26 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2016 Dobrze, że chociaż tyle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewc24 Napisano 26 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2016 Kładłeś na nie może tłuszcz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 27 Styczeń 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2016 Dzisiaj 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrian Gołębiewski Napisano 27 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2016 Voila 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiskeyPapa Napisano 27 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2016 Tricker's 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 27 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2016 Ładne trzewiki Trickersa! A myślałem, że takie zjawisko w przyrodzie nie występuje Jaki to model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiskeyPapa Napisano 27 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2016 Chepton. Producent nazywa ten styl city brogue , pewnie dla odróżnienia od szerokokopytnych country brogues typu Stow. Mnie również wydaje się atrakcyjniejszy. Brak storm weltu, podwójna skóra na podeszwie. Wbrew pozorom, wewnątrz wcale sporo miejsca. Testowane w "suchym" śniegu. Dają radę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuj Napisano 27 Styczeń 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2016 Dubluję zdjęcie z tematu o najstarszych butach. Za oknem chlapa - błoto, piasek i sól, Ochota wita mnie psimi g...nami wszędzie, jak na stolicę 1000 letniego kraju przystało, ja na piechotę 2 kilometry, siąpi, patrzę na polerkę na Kielmankach i myślę - godzina pracy w p...zdu. Ale idę straczeńczo. Perły przed wieprze. Polerko na licu, ty nad odchody wylatuj. off top. I tylko proszę - bez obrazy z powodu moich przekleństw dot. psich kup. Nienawidzę tego, nie rozumiem, wbudza to moją agresję na poziomie niewyobrażalnym. Ostatnio, jak postawiłem tabliczki własnoręcznie przygotowane, żeby sprzątać, to ktoś je zniszczył. 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kosiareks Napisano 27 Styczeń 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2016 To i ja wrzucę zdjęcie moich butków z tego pochmurnego dnia. Meerminy + spodnie benevento (aktualnie chyba moje ulubione). Wcześniej na butach stosowałem bordową pastę oraz krem, ale aktualna mieszanka (na górze ciemny a na dole średni brąz) chyba mi się bardziej podoba. 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 27 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2016 Gratuluję, bardzo ładne lustro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AleksanderJulian Napisano 27 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2016 Kładłeś na nie może tłuszcz ? Tłuszczu jeszcze nie widziały, póki co tylko krem + pasta. Uważasz, że powinienem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewc24 Napisano 27 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2016 Pytałem, bo trochę były jakby matowe, ale to jak widać kwestia zdjęcia. Nie nakładaj żadnego tłuszczu, krem i pasta tylko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 27 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2016 Tricker's Ciekawe te Trickersy - nigdy takich nie widziałem i chyba nie są w stałej ofercie. Gdzie je kupiłes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiskeyPapa Napisano 27 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2016 Retricker1829. Oryginalny kolor to acorn (kiedyś wrzucałem tu zdjęcie w lepszym świetle), te później przyciemnione kosmetykami (ciemny brąz i czerń). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 28 Styczeń 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2016 Herring 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 28 Styczeń 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2016 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 28 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2016 @ZającPoziomka - czy to Meerminy, czy C&J? Spodnie też bardzo fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 28 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2016 Wuj: Buty to Loake Taunton, spodnie to flanela Benevento. Bardzo mi się podoba wygląd tych butów, sporo rzeczy związanych z ich wykonaniem już nie tak bardzo Np. bardzo szybko ścierają się podeszwy na czubkach, bardzo twarde usztywnienie pięty. Buty są teraz w promocji na sklepmiler.pl za 1000 złotych, w tej cenie według mnie warto je kupić - dla wyglądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 28 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2016 Moje Tauntony są bardzo wygodne, jestem z nich zadowolony. Scieralność rzeczywiście trochę szybsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 28 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2016 Może to kwestia dopasowania stopy do kopyta. A może po prostu moje jeszcze porządnie się nie złamały, zakładałem je chyba mniej niż 10 razy od zakupu. Aczkolwiek w AS po 2-3 założeniach buty były już wygodne, a w C&J od razu... W tych (moich) Loake pięta jest tak sztywna jak np. w Meerminach Classic i obawiam się że jeszcze trochę potrwa, zanim się "podda". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiskeyPapa Napisano 28 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2016 Niestety potwierdzam. Mam jedną parę Loake 1880 i podeszwa też jest ich słabą stroną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi