musa19 Napisano 18 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 Jestem na tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 18 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 18 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 Jakaś dwurzędówka od SuSu. Nigdy nie pamiętam, które to Madison, a które Soho czy Boston? Madison - guzki 6x2, b.szerokie klapy, kieszenie nakładane SoHo - guzki 6x2, klapy średnio szerokie, kieszenie cięte bez patek, Boston - guziki 4x2, kieszenie nakładane, brustasza nakładana 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 18 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 SoHo - guzki 6x2, klapy średnio szerokie, kieszenie cięte bez patek, Kieszenie bywają nakładane (mam taką). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 18 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 No to wychodzi na to, że to było akurat SoHo - raz, że bez nakładanych kieszeni, dwa, że poszetka jest w tym modelu widoczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 18 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 No to wychodzi na to, że to było akurat SoHo - raz, że bez nakładanych kieszeni, dwa, że poszetka jest w tym modelu widoczna Strasznie mi się podoba tkanina Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 18 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 No to wychodzi na to, że to było akurat SoHo - raz, że bez nakładanych kieszeni, dwa, że poszetka jest w tym modelu widoczna Spojrzałem teraz na oryginalne zdjęcie - o ile kolory nie są przekłamane, to jest soho z flaneli - granat w beżowe prążki, bardzo ładny materiał i bardzo ładny garnitur. Mam taki sam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 18 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 To prawdopodobnie ten - piszę prawdopodobnie, bo ja rozróżniam tylko 16 kolorów i termin "beż" jest dla mnie zbyt skomplikowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 18 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 Ok. Pytałem bardziej w kontekście: cóż one mają, czego nie znajdziemy w starym, dobrym Saphir skład? właściwości ? unikalne cechy? Saphir produkuje bardzo dobre srodki. Niestety dostępność kolorów w Pommadierze (m'D or) jest ograniczona, natomiast tańsza wersja Saphira nie przypadła mi do gustu. Woly rozprowadza się bardzo przyjemnie, dobrze się wchłania i nie pozostawia smug. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorentz Napisano 18 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 Herring. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 18 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 Whitesnake, odważy, ładny but. Ja bym się nie oważył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 18 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 Whitesnake, odważy, ładny but. Ja bym się nie oważył. Dziękuję. Za jakiś czas nie będziesz widział w tym odwagi, tylko ładny but i będziesz się dziwił, że to napisałeś 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 18 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 Pewnie masz racje, ale w tamtym roku dopiero zdecydowałem się na kolorowe chinosy, czyli jeszcze jakieś 2 lata pewnie to potrwa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Napisano 19 Styczeń 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2016 PRL (C&J) w "kurdybanie" 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorentz Napisano 19 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2016 Rzeczywiście, rewelacyjny strzał. Gratuluję. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 19 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2016 G&B Levet. A spodnie są zielone, mimo, że tego nie widać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 19 Styczeń 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2016 Czasem trzeba sie nieźle nagimnastykować, żeby zaprezentować buty z najlepszej strony 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinJarosz Napisano 19 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2016 Dzisiaj G&B Gregory. Pracuję nad lustrem ale chyba na tej skórze jest niemożliwe do osiągnięcia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 19 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2016 @MarcinJarosz, nie rezygnuj - jesteś blisko @Whitesnake - to te 'drugie'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 19 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2016 @Whitesnake - to te 'drugie'? Tak, to te każualowe. @Hargin - to C&J Pembroke w kurdybanie . Piękny rarytas. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 19 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2016 Jak to szło? - 'Nie potrzebuję butów, nie potrzebuję butów, potrzebuję butów?...Potrzebuję butów!!!' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 19 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2016 Jak to szło? - 'Nie potrzebuję butów, nie potrzebuję butów, potrzebuję butów?...Potrzebuję butów!!!' Tych akurat nie potrzebowałem i nie planowałem. Ze skóry której zużywa się do produkcji lotników bezszwowych można spokojnie wytworzyć kilka par zwykłych butów, a pierwszy egzemplarz był podobno wyjątkowo trudny. Przy odbiorze pierwszej pary okazało się, że prawdopodobnie uda się uratować jeszcze jedną cholewkę. No i udało się a jak się udało, to grzech było tego nie wykorzystać. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 19 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2016 Dzisiaj Beckett Simonon 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 19 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2016 @Beny23, świetne urozmaicenie tematu, ale za takie skarpety to ja dostałem raz burę. Ale trzymaj, bo buty na ciepłe nie wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 20 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2016 wczoraj... i tylko na moment do przymierzenia po odebraniu przesyłki: Alfred Sargent Melly - niestety tylko nieprodukowana już linia Classic, ale biorąc pod uwagę jak trudno dostać ładne "spectatory", to jestem zadowolony 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi