eye_lip Napisano 11 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2012 Tak to ten. Nie mam żadnego zdjęcia całości. Na żywo wygląda inaczej niż to zdjęcie z vistuli, jasny kolor jest mocno kremowy i całosć nie jest taka pstrokata, choć nadal jest hardkorowy jako komplet, częściej noszę marynarkę samą. Kiedyś taką fotkę zrobiłem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 18 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2012 buty Nord - do parku, fajnie chłodno w stopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 18 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2012 buty Nord - do parku, fajnie chłodno w stopy Jeśli mozna wiedziec, to jakiej firmy są te skarpety/gdzie mozna je dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 18 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2012 Skarpety to calzedonia, z większą ilością kaszmiru (wg metki), naprawdę są super. W regularnej cenie po 35pln, ale ostatnio na wyprzedaży po 17,5pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 18 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2012 Skarpety to calzedonia, z większą ilością kaszmiru (wg metki), naprawdę są super. W regularnej cenie po 35pln, ale ostatnio na wyprzedaży po 17,5pln Dzieki, bardzo podoba mi sie ta duża jodełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 18 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2012 Niektórzy chwalą skarpety z bambusa. Widziałem na allegro, ale jeszcze nie kupowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 18 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2012 Strasznie niemiłe w dotyku, gorzej od wełny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kynio Napisano 18 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2012 Niektórzy chwalą skarpety z bambusa. Widziałem na allegro, ale jeszcze nie kupowałem. O "włóknach bambusowych" było już na forum: viewtopic.php?p=30030#p30030 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 19 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2012 Strasznie niemiłe w dotyku, gorzej od wełny używam skarpet elbeo, 80% bambusa i są bardzo dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 19 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2012 Strasznie niemiłe w dotyku, gorzej od wełny używam skarpet elbeo, 80% bambusa i są bardzo dobre Od dobrych kilku lat używam Bellinda 'bambus' (79% wiskoza bambus) i na lato niczego lepszego jeszcze nie miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 19 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2012 Przy produkcji skarpet istotne są dwa czynniki: jakość przędzy-polskie firmy używają tylko tanich mieszanek zazwyczaj z poliestrem ,,uiglenie" maszyn, czym wyższa tym jakość skarpet lepsza,polskie firmy używają max 140,firma Bresciani używa powyżej 240. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 20 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2012 Płótno i skóra:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 20 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2012 Kto robił te buty? Trochę słabo wyglądają na Twoich stopach - są ciasne w podbiciu i tak rozwarta przyszwa nie wygląda estetycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 20 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2012 Buty za luźno związałem a płótno niestety tak się marszczy.. Buty firmy Bertie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 20 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2012 To debiutuję! Do CMDNS nie mam jak zrobić fotek, ale do JBMDNS jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 20 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2012 To debiutuję! Do CMDNS nie mam jak zrobić fotek, ale do JBMDNS jak najbardziej. Szkoda - aż się chce zobaczyć jak wygląda góra 'do takich skarpet' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 22 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2012 Buty ecco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 22 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2012 Jerzy Bukowski z Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 22 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2012 no wreszcie się doczekałem butów z Krakowa można prosić o więcej informacji i zdjęć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 22 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2012 Wrzucę jeszcze dzisiaj do działu BESPOKE mini relację z wizyty w Krakowie. Buty odbierałem na początku tygodnia i jak na razie wrażenia są bardzo pozytywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 22 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2012 Świetne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 23 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2012 Dziś Hush Puppies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 23 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2012 Spoko! Jaki to rozmiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 23 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2012 43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 23 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2012 To chyba masz nogawki 17 albo podciagnales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi