roelegant Napisano 14 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2015 Ja zawsze noszę skarpetki do butów choćby stopki ze względu na higienę. Buty przy noszeniu bez skarpetek szybciej się niszczą. Przynajmniej ja mam takie doświadczenia. By wrócić do tematu wczoraj było tak We właściwym środowisku 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 14 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2015 We właściwym środowisku Gdzie pływasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roelegant Napisano 14 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2015 Gdzie pływasz? Czasem pływam z kolegą po jeziorze Dąbie w Szczecinie i okolicy. Ma patent i dostęp do łódki. Ja tylko pomagam w obsłudze zagłówki i dobrze się przy tym bawię choć nie wykluczam zrobienia patentu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 14 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2015 Dziś poczciwe church's chetwynd. Kot się gdzieś schował. Pewnie mu się buty ze spodniami gryzą 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 15 Wrzesień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2015 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 16 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2015 Markowski 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 16 Wrzesień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2015 Dzisiaj jesiennie, Yanko pociągnięte czarnym kremem. Daje to całkiem fajny efekt. 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 16 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2015 Rzeczywiście świetnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 16 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2015 Dzisiaj jesiennie, Yanko pociągnięte czarnym kremem. Daje to całkiem fajny efekt. jesien2-3.jpg Jedna czy więcej warstw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 16 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2015 Jedna, ale pamiętajcie, że to kolor testa de moro. Te buty fabrycznie mają niejednolity kolor i kolorowe kremy tylko to uwypuklają. Na zwykłych też fajnie to wygląda, ale kontrasty tworzą się głównie przy szwach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 16 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2015 Mam ten sam model TdM i jutro są zaplanowane w grafiku do odświeżenia. Ostatnio dostały czarnej pasty, a w takim razie teraz zaprzyjaźnią się z kremem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 16 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2015 Dzisiaj wholecuts AE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 17 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2015 Dzisiaj czas na penny loafers 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 18 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2015 Zrobiło się trochę chłodniej - dobry pretekst, żeby odkurzyć trzewiki 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 18 Wrzesień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2015 Mój ulubiony zestaw. Dzieła dwóch Mistrzów, po raz pierwszy razem na zdjęciu. Pasują do siebie? 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 18 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2015 Jeszcze pytasz?! To jest dopiero MOC!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 18 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2015 Whitesnake ale kokietujesz - przecież doskonale wiesz że pasują Świetne buty i przepiękna teczka. Skalpel, jak tam plany reaktywacji działalności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 18 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2015 Whitesnake ale kokietujesz - przecież doskonale wiesz że pasują To tylko w jednej połowie kokieteria. W drugiej to wyraz uznania dla mistrza, który nam wyrósł na forumowym zapleczu. Jeszcze się nie rozkręcił, a już nie oddstaje od czołówki. Może to go zmotywuje . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Skalpel Napisano 18 Wrzesień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2015 To tylko w jednej połowie kokieteria. W drugiej to wyraz uznania dla mistrza, który nam wyrósł na forumowym zapleczu. Jeszcze się nie rozkręcił, a już nie oddstaje od czołówki. Może to go zmotywuje . no dobra.. niech Ci będzie, zmotywowałeś... Teczka która wyszła spod moich rąk i stoi obok kielmanowych butów do czegoś zobowiązuje Za każdym razem kiedy widzę zdjęcie Whitesnake'a jaram się jak znicz na Wszystkich Świętch Adam, wielkie dzięki! Jak to mówią? Do, what you love! Ps. Do końca roku nie przyjmuje żadnych nowych zamówień kolejka już jest, jak na Kasprowy. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 19 Wrzesień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2015 Dzisiaj, stuprocentowy "love or hate"! Ja jestem zakochany. Z każualowym garniturem i dżinsową koszulą sprawdzają się doskonale jako w-endowy zestaw, w którym wyskakuje się na niezobowiązującego kebsa. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 19 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2015 Mój ulubiony zestaw. Dzieła dwóch Mistrzów, po raz pierwszy razem na zdjęciu. Pasują do siebie? jesien2-4.jpg Kiedyś, przy pracowni jeszcze jednego mistrza ( za sprawą tej aktówki) Ciebie rozpoznałem:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 19 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2015 Kiedyś, przy pracowni jeszcze jednego mistrza ( za sprawą tej aktówki) Ciebie rozpoznałem:) Pamiętam, u Zaremby. Tak się poznaliśmy . Teczka od Skalpela działa lepiej niż jakikolwiek krawat klubowy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 19 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2015 Niesamowita kolekcja butów @Whitesnake! Czy fan_dobrego_buta na pewno przewodzi w tej klasyfikacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 19 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2015 Niesamowita kolekcja butów @Whitesnake! Dziękuję! Czy fan_dobrego_buta na pewno przewodzi w tej klasyfikacji? Mam nadzieję, że nikt tu nie prowadzi żadnej klasyfikacji. Mamy po prostu podobne hobby, a z "fanem" zaskakująco często podobny gust . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcjoner21 Napisano 19 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2015 Dzisiaj, stuprocentowy "love or hate"! 100% love! Można wiedzieć przy udziale której manufaktury można zawrzeć taki związek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi