proki1971 Napisano 27 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2015 Myślę, że niestety uległeś magii napisu Hugo Boss, co szczególnie w przypadku butów, nie było dobrym wyborem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piquille Napisano 27 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2015 Na OLX można po zakupie zwrócić towar? Jak można to to bym sugerował i odłożyć szkoda kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekfryzjer Napisano 27 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2015 Ok nielepiej odłożyć jeszcze 2 miesiące i kupić coś porządnego. .. wiem, ale dużo jest innych wydatków, u nas na prowincii jak ktoś ma maks 2 pary butów to cud, a mając 6 to już dziwactwo, i niestety w takich małych miasteczkach jest ciężko elegantowi, ale się nie poddaje i wbrew negatywnym opiniom społecznym uparcie kombinuje żeby było nieźle, i dlatego zazdroszczę mieszkającym w większych miastach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekfryzjer Napisano 27 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2015 Myślę, że niestety uległeś magii napisu Hugo Boss, co szczególnie w przypadku butów, nie było dobrym wyborem. nie, po prostu tak wyszło, dobry rozmiar, i fajny fason.... można zwrócić..... Panowie nawet nie wiecie jak jest ogólnie wysupłać nawet te dwie stówy (kredyt, familia, życie, możecie wyobrazić mine mojej żoneczki, hej kochanie kupiłem buty za 600 zł )... .. ,a chętnie bym zakupił coś ekstra..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piquille Napisano 27 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2015 byłaby to sensacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 27 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2015 Teraz już "musztarda po obiedzie", więc ew. spróbuj je oddać, a na przyszłość przed zakupem (jak już odłożysz trochę kasy) zawsze możesz poprosić o opinię na forum ze zdjęciem. Jeśli masz dość napięty budżet to tym bardziej nie kupuj nic na siłę, tylko spróbuj odłożyć np. po 50zł miesięcznie, po roku kupisz już sobie na wyprzedaży u Herringa, albo w klasycznebuty.pl takie, które będą się przede wszystkim Tobie podobały. A żonie nie musisz mówić ile kosztowały Niejeden forumowicz (a pewnie znaczna większość) jako jedne z pierwszych butów kupił jakieś średnio klasyczne, myśląc że teraz "już nie w kij dmuchał" - mam kilka takich par na których będę uczył mojego synka, jakich butów się nie kupuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 27 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2015 Mam tak samo. Dopiero tu na forum uświadomiłem sobie ile kasy wydałem na coś co wtedy wydawało mi się super butami. Teraz wolę poczekać, dozbierac kaski i kupić coś co warte jest wydanych pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiskeyPapa Napisano 27 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2015 @marekfryzjer - słabo to rozegrałeś. Należało podarować sobie wstęp i zamieścić fotkę obutych stóp. I to tak, aby było widać szczególnie przód buta. Wtedy mógłbyś liczyć na opinie bez biasu i protekcjonalnego tonu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 27 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2015 ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekfryzjer Napisano 27 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2015 Teraz już "musztarda po obiedzie", więc ew. spróbuj je oddać, a na przyszłość przed zakupem (jak już odłożysz trochę kasy) zawsze możesz poprosić o opinię na forum ze zdjęciem. Jeśli masz dość napięty budżet to tym bardziej nie kupuj nic na siłę, tylko spróbuj odłożyć np. po 50zł miesięcznie, po roku kupisz już sobie na wyprzedaży u Herringa, albo w klasycznebuty.pl takie, które będą się przede wszystkim Tobie podobały. A żonie nie musisz mówić ile kosztowały Niejeden forumowicz (a pewnie znaczna większość) jako jedne z pierwszych butów kupił jakieś średnio klasyczne, myśląc że teraz "już nie w kij dmuchał" - mam kilka takich par na których będę uczył mojego synka, jakich butów się nie kupuje akurat takich szukałem, i są w użytkowaniu... odkładam na lotniki pomelenku( żoneczka nic niewie )... nie sądziłem że aż tak poruszę negatywnie opinie o tych monkach... na tle 99 % mego miasta w koszmarkach myśle że i tak jest nieżle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekfryzjer Napisano 27 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2015 @marekfryzjer - słabo to rozegrałeś. Należało podarować sobie wstęp i zamieścić fotkę obutych stóp. I to tak, aby było widać szczególnie przód buta. Wtedy mógłbyś liczyć na opinie bez biasu i protekcjonalnego tonu. nie myślałem nad tym... po prostu chciałem pokazać je w prostej formie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 27 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2015 Marek - najważniejsze, że Ty jesteś zadowolony z zakupu!!!! Nie mam pojęcia, jakiej jakości są buty produkowane dla HB, ale nie wierzę, że to zupełna tragedia. Zakładam, że nawet jeżeli nie należą do najwyższej półki, to w przypadku miejscowości, w której mieszkasz, masz jedne z lepszych butów w mieście!!!!! A to miłe uczucie, jeżeli masz tego świadomość. Nie ma co płakać na rozlanym mlekiem, tylko się cieszyć z zakupu!!!! Sam mieszkam w mały mieście (Warmińsko-Mazurskie) i wiem, że dla większości osób z mojego miasteczka, kupienie butów za 200 PLN a jeszcze monków, nie jest możliwe, a nawet do zaakceptowania, dlatego rozumiem Twoje argumenty. Sam ocenisz jakość kupionych butów. Jestem przekonany, że jak będziesz o nie dbał, to będzie OK. Jeżeli w przyszłości będziesz planował kolejne zakupy, to zgodnie z sugestją kolegów, za 300 - 400 PLN można już kupić całkiem fajne buty - np Gordony, czy też Meermin seconds na ebay, oczywiście zakładając, że chcesz wydać dużo więcej pieniędzy, niż 200 pln. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekfryzjer Napisano 27 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2015 Marek - najważniejsze, że Ty jesteś zadowolony z zakupu!!!! Nie mam pojęcia, jakiej jakości są buty produkowane dla HB, ale nie wierzę, że to zupełna tragedia. Zakładam, że nawyet jeżeli nie należą do najwyższej półki, to w przypadku miejscowości, w której mieszkasz, masz jedne z lepszych butów w mieście!!!!! A to miłe uczucie, jeżeli masz tego świadomość. Nie ma co płakać na wylanym mlekiem, tylko się cieszyć z zakupu!!!! Sam mieszkam w mały mieście (Warmińsko-Mazurskie) i wiem, że dla większości osób z mojego miasteczka, kupienie butów za 200 PLN a jeszcze monków, nie jest możliwe, a nawet do zaakceptowania, dlatego rozumiem Twoje argumenty. Sam ocenisz jakość kupionych butów. Jestem przekonany, że jak będziesz o nie dbał, to będzie OK. Jeżeli w przyszłości będziesz planował kolejne zakupy, to zgodnie z sugestją kolegów, za 300 - 400 PLN można już kupić całkiem fajne buty - np Gordony, czy też Meermin seconds na ebay, oczywiście zakładając, że chcesz wydać dużo więcej pieniędzy, niż 200 pln. oo nie dalekie strony... chociaż jeden mnie rozumie, dziękuje za wsparcie.... wiem bo pare takich akcij miałem szczególnie na zalando.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 27 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2015 Marku, ja mam tylko jedną, malutką prośbę... o sprawdzenie ortografii i interpunkcji przed wysłaniem postu... oczy bolą... mały budżet czy miejsce zamieszkania nie tłumaczą takiego stanu rzeczy. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 27 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2015 Dobry wieczór na Saskiej Kępie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 28 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2015 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek2011 Napisano 28 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panam Napisano 28 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2015 wiem, ale dużo jest innych wydatków, u nas na prowincii jak ktoś ma maks 2 pary butów to cud, a mając 6 to już dziwactwo, i niestety w takich małych miasteczkach jest ciężko elegantowi, ale się nie poddaje i wbrew negatywnym opiniom społecznym uparcie kombinuje żeby było nieźle, i dlatego zazdroszczę mieszkającym w większych miastach.... Szanowny Marku ja jednak prosiłbym aby nie generalizować i nie robić trzeciego świata ze wschodniej części kraju. Sam mieszkam w bardzo małej miejscowości 100 km od granicy z Ukrainą i nie uważam aby ten fakt był usprawiedliwieniem do kupowania "koszmarków" i tłumaczenia, że skoro jestem z prowincji to więcej mi uchodzi. Nie zgadzam się również z Twoim poglądem, że i tak masz ładne buty ponieważ 99% Twojej miejscowości ma gorsze. Jeśli już równasz to patrz poza granice Twojej miejscowości i rób to do przyzwoitego poziomu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 28 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2015 Co to za buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek2011 Napisano 28 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2015 Nazwa producenta trochę się wytarła i do końca pewien nie jestem... Albo Ryłko, albo Herring. Raczej Herring. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 28 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2015 Biblioteczny piątek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 28 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2015 Nazwa producenta trochę się wytarła i do końca pewien nie jestem... Albo Ryłko, albo Herring. Raczej Herring. Raczej trudno pomylić Ryłko z Herring 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. damiance Napisano 28 Sierpień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2015 edit: góra zestawu jest tutaj a mały detal tu 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 28 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2015 Co to za firma i model, no i z czego skorka bo ma nietypowa fakturę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 28 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2015 Pewnie trzeba pytać o nazwisko szewca Skóra przypomina trochę rekina, albo słonia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi