Wojciech.G Napisano 26 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2015 No jak G&B, jak Loake Swoją drogą, to jest kopyto Duke (E)? Pozdrawiam. Tak to kopyto "Duke".To są jedyne czarne oxfordy w tęgości "E" jakie znalazłem w akceptowalnej dla mnie cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 27 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2015 Loake Taunton 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. maciato Napisano 30 Czerwiec 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2015 Patine 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Napisano 30 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2015 Mina psa bezcenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 30 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2015 Kopyto mu nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 1 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2015 "Ehh, nie wiem kurde. On robi zdjęcia mi czy znowu tym butom? Na wszelki wypadek się popatrzę, a nuż". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 1 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shenkt Napisano 1 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2015 U mnie umiarkowane lato i Cheaney. Cheaney-loafers.jpg Świetne zestawienie. Mógłbyś zdradzić co to za skarpetki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 1 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2015 Świetne zestawienie. Mógłbyś zdradzić co to za skarpetki? Dziękuję. Skarpetki to Bresciani classic. Nie polubiliśmy się, są na mnie zbyt obszerne i wykonane z merceryzowanej bawełny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 1 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2015 Dziękuję. Skarpetki to Bresciani classic. Nie polubiliśmy się, są na mnie zbyt obszerne i wykonane z merceryzowanej bawełny. Powiem szczerze, ta firma jest mocno przereklamowana jest cała masa mniej znanych firm produkujacych skarpety z lepszych przędz za mniejsze pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 1 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2015 Sebago... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 1 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2015 Shoepassion 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 2 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2015 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 2 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2015 Ooooo.... co to za skarpetki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 2 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2015 Z czeluści ebay'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 2 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2015 Moje błękitki po lekkim liftingu Jeszcze raz dzięki Rafał. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 2 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2015 Ładne. Lubię niebieskie/granatowe buty! Szkoda, że tak mało ich widać na ulicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 2 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2015 Wcześniej wyglądały tak: Moim zdaniem miały trochę za mały pazur i oddałem je do "ulepszenia" koledze Szewc24.pl (szczerze polecam ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Napisano 2 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2015 Co ten Rafał z nimi zrobił? Poza zmianą sznurówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 2 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2015 Gruntowne przyciemnienie wierzchu (czubek z niebieskiego zrobił się ciemnogranatowy, wypolerowany na lustro) połączone z patynacją (na zdjęciach nie do końca widać te przejścia kolorystyczne, ale jest dużo lepiej niż w pierwowzorze) Do tego przemalowanie całej podeszwy i boków, dodanie zelówek pod kolor i wymiana fleków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Napisano 3 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2015 Daje gość rade, że się tak prosto wyrażę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewc24 Napisano 3 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2015 @White Haven Dobrze widzieć Cię w tej pozycji, na dwóch nogach , a buty niech się noszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 5 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2015 Yanko 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 5 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2015 Yanko Ładnie się prezentują. Miałem wrażenie, że są bardziej wydłużone. Jak oceniasz różnice w kształcie kopyta względem Meermina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 5 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2015 Są obszerniejsze niż Meermin. Dawno już nie trafiłem na tak wygodne dla mnie rtw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi