fan_dobrego_buta Napisano 20 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2015 Beny23 - piękne buty! Gratuluje zakupu. Niestety G&G nie są przewidziane i wpisane na listę zakupów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 20 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2015 Beny23 - piękne buty! Gratuluje zakupu. Niestety G&G nie są przewidziane i wpisane na listę zakupów. Dziekuje. Jestem bardzo zadowolony. Powoli rozbudowuje kolekcje i do tej pory to pierwsza para z tej polki cenowej. Po dniu noszenia moge stwierdzic ze warto bylo zaplacic wyzsza cene. Komfort chodzenia jest duzo wyzszy i stopy po calym dniu w biurze sa wypoczete. Teraz mam dylemat czy podbic je na piecie zelowka czy zostawic bez zelowania. Tony powiedzial ze zelowanie jest dobra opcja jezeli duzo sie w nich chodzi, a nowojorskie chodniki niestety nie sprzyjaja butom tej klasy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shinobi Napisano 21 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2015 Pierwsze spotkanie z klientem 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 21 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2015 Pierwsze spotkanie z klientem Swietne buty. Czy to Yanko? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 21 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2015 Obstawiam, że to nowe longwingi Yanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 22 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2015 U mnie dziś ponownie Meermin LWB 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 22 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2015 Cordovan? Piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 22 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2015 U mnie dziś ponownie Meermin LWB ] Jak oceniasz jakość cordovanu? Miałeś jakies przygody z purchlami, itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 22 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2015 Dziekuje. Jestem bardzo zadowolony. Powoli rozbudowuje kolekcje i do tej pory to pierwsza para z tej polki cenowej. Po dniu noszenia moge stwierdzic ze warto bylo zaplacic wyzsza cene. Komfort chodzenia jest duzo wyzszy i stopy po calym dniu w biurze sa wypoczete. Teraz mam dylemat czy podbic je na piecie zelowka czy zostawic bez zelowania. Tony powiedzial ze zelowanie jest dobra opcja jezeli duzo sie w nich chodzi, a nowojorskie chodniki niestety nie sprzyjaja butom tej klasy. Beny23, z jakimi butami porównujesz komfort użytkowania tych G&G? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 22 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2015 Dziś pracuję w domu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 22 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2015 Dziś pracuję w domu Ściślej, to chyba na tarasie/w ogrodzie (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 22 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2015 Bazant - tak to cordovan Whitesnake - cordovan jest bardzo dobry. Postaram się coś wieęcej napisać coś na ten temat w najbliższych dniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowicjusz Napisano 22 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2015 @Marcin_L Co to za espadryle? Uważasz, że lepsze są z podeszwą w 100% gumową, czy np takie: http://www.espadre.pl/rioja-id-8.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 23 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2015 Sobota: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niegoslav Napisano 23 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2015 Jakoś takie… papieskie się wydają, pewnie to przez brak miejsca na monetę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marianowic Napisano 23 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2015 Pierwsze spotkanie z klientem A czy mógłbym wiedzieć co za spodnie? Świetne są! iPhone Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 23 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2015 Dziś pracuję w domu Fajny odcień tych esparylków. Zdradź markę proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shinobi Napisano 23 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2015 Tak, to są longwingi Yanko. Natomiast spodnie to chinosy Dockers. Polecam Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 23 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2015 @Tanatos: wiesz, dom w szerokim znaczeniu, "home" znaczy Fajny odcień tych esparylków. Zdradź markę proszę Soludos. Dsiś cały dzień w nich siedziałem w ogrodzie, dopiero pod wieczór zrobiło się chłodno w stopy. Dobre na gorąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 24 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2015 A ja białe noce w St Petersburgu będę oglądał w takim towarzystwie 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shinobi Napisano 24 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2015 fan_dobrego_buta - ładne. To Meerminy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 24 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2015 tak Meerminy na Hiro - bardzo wygodne buty I uwazam, ze fajne kopyto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 26 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 27 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2015 Scarosso Guccio. Więcej informacji w wątku poświęconym tej firmie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max.zedernholz Napisano 27 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2015 @Krzysiek_W Można wiedzieć co to za buty? Przypadły mi do gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi