fan_dobrego_buta Napisano 27 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2015 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 27 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2015 Fajna. Dzięki. (TKej?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 27 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2015 TKej? Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 28 Kwiecień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2015 @maciato - Wielkie dzięki !!! Pasują idealnie. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 28 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2015 Proszę bardzo niech się noszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. fan_dobrego_buta Napisano 28 Kwiecień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2015 U mnie dziś przez 3h AS Moore - "przygotowują się" na pierwszy wypad służbowy 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz Napisano 28 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2015 Swietne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 28 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2015 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 28 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2015 Piękny kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 28 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2015 @maciato - Wielkie dzięki !!! Pasują idealnie. meermin.jpg Co to za TL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 28 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2015 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 28 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2015 Trafiony . To Meermin. Bardzo fajne buty! Podchodziłem do nich jak do jeża, bo na różnych forach naczytałem się o problemach z dopasowniem, a okazały się najwygodniejszymi loafersami jakie miałem na stopach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 28 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2015 @Whitesnake - wyglądają zacnie, dużo lepiej niż na firmowej stronie i na zdjęciach z oferty kolegi Maciato. Nominalnie to Twój rozmiar czy mniejszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 28 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2015 @Whitesnake - wyglądają zacnie, dużo lepiej niż na firmowej stronie i na zdjęciach z oferty kolegi Maciato. Nominalnie to Twój rozmiar czy mniejszy? Sam jestem zaskoczony tym jak się prezentują w rzeczywistości. To mój normalny rozmiar. Pasują rewelacyjnie i mam nadzieję, że pozostaną tak wygodne po złamaniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 28 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2015 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCH Napisano 29 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2015 Nie są jakieś szałowe, ale podoba mi się jak wyszczuplają moją szeroką stopę. Geox by Patrick Cox. Kupione po wczorajszej wyprawie do TkMAXX. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 29 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2015 Zdjęcie z wczoraj - AS Ramsey 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. SHOEPASSION.com Napisano 30 Kwiecień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2015 Jakby co będziecie krzyczeć, że kobieta, że buty firmowe albo, że krypto reklama Ale ostatnio (jak tylko pogoda pozwala) moje ulubione - damskie mokasyny z naszej Italian Line.Oczywiście do oceny przez Was. Pozdrawiam,Oliwia Ach i miłego długiego weekendu gdybyśmy się już nie słyszeli 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCH Napisano 30 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2015 Jak patrze na tego typu driving mocsy, to zastanawia mnie gdzie jest granica między boat shoes a mokasynami, oraz czy to na pewno tylko różnica podeszwy ;]Podobają mi się, chociaż moim faworytem są 28 MM. Jest jakaś szansa na poszerzoną wersję w dalszej przyszłości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 30 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2015 Oliwia, super. PS. Buty też fajne;-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 30 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2015 A ja się zastanawiam czy modelka leży na podłodze z nogami na ścianie czy siedzi o tą ścianę oparta Całkiem fajne buty, zwłaszcza wersja biała. Szkoda tylko, że nie ma w ofercie modeli z pełną (wąską) podeszwą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twardy82 Napisano 30 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2015 Y306C wyprowadzone na przechadzkę po mieście 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrafZero Napisano 30 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2015 killer chodnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcol Napisano 1 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2015 Twardy82 fajne buty ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twardy82 Napisano 1 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2015 killer chodnik Na szczęście tylko kawałeczek, ale wydawał się ciekawszym tłem niż wszędobylska kostka brukowa Twardy82 fajne buty ! Dziękuję - też tak sądzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi