Bartek Napisano 19 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2011 AS Edgware Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 19 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2011 ładny but, napisz coś więcej, proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 20 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2011 Są bardzo wygodne, w ogóle nie było etpau walki z przystoswaniem buta do stopy, nigdzie nie obcierały, cisnęły itp. Szycie GYW, wykonane są porządnie, na tyle na ile mało fachowym okiem mogę ocenić. Cholewka to corrected grain, ale uwielbiam je za kolor - kasztan z przebłyskami burgundu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antolll Napisano 4 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2012 Trzewiki kupione w Goertz 17. Zakochałem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 6 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2012 świetnie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eightwonder Napisano 6 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2012 to prawda, sa bardzo ladne, sam je ogladalem - ale sprawialy wrazenie jakichs papierowych, slady po kleju..mam nadzieje, ze trafilem na jakis lipny egzemplarz, a twoje sa duzo lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 6 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2012 w goertz czasami można trafić fajne buty, niemniej jednak stosunek cena/jakość to zbrodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antolll Napisano 6 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2012 to prawda, sa bardzo ladne, sam je ogladalem - ale sprawialy wrazenie jakichs papierowych, slady po kleju..mam nadzieje, ze trafilem na jakis lipny egzemplarz, a twoje sa duzo lepsze. Oglądałem je jesienią i zrobiły na mnie (jakościowo) fatalne wrażenie. Tak jak piszesz - papierowe. Nie wiem czy to autosugestia, czy może inny, szalenie podobny a lepiej zrobiony model, ale mam wrażenie, że teraz są znacznie porządniejsze. Po krótkim noszeniu okazuje się, że są lepsze niż wyglądają Co nie zmienia faktu, że za te niecałe 400zł można kupić porządne buty, ale nie trzewiki z możliwością przymierzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blaxploitation Napisano 9 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2012 Przy okazji pytanie stylistyczne: czy lepiej spodnie (nogawka ma 18 cm) na zewnątrz czy wewnątrz tego buta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 9 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2012 IMO spodnie można wkładać tylko w oficerki lub kalosze, w innych wypadkach wygląda to fatalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antolll Napisano 9 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2012 Zdecydowanie lepiej z nogawką na zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kynio Napisano 10 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2012 IMO spodnie można wkładać tylko w oficerki lub kalosze, w innych wypadkach wygląda to fatalnie. +, naprawdę nie rozumiem tej mody na wpychanie nogawek do butów. Czekam na nogawki w skarpetkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 10 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2012 to prawda, sa bardzo ladne, sam je ogladalem - ale sprawialy wrazenie jakichs papierowych, slady po kleju..mam nadzieje, ze trafilem na jakis lipny egzemplarz, a twoje sa duzo lepsze. Oglądałem je jesienią i zrobiły na mnie (jakościowo) fatalne wrażenie. Tak jak piszesz - papierowe. Nie wiem czy to autosugestia, czy może inny, szalenie podobny a lepiej zrob Co nie zmienia faktu, że za te niecałe 400zł można kupić porządne buty, ale nie trzewiki z możliwością przymierzenia Dziś już widziałem te buty za 279 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 10 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2012 IMO spodnie można wkładać tylko w oficerki lub kalosze, w innych wypadkach wygląda to fatalnie. +, naprawdę nie rozumiem tej mody na wpychanie nogawek do butów. Czekam na nogawki w skarpetkach. wystarczy przejechać się do Londynu czy innego Bristolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan Napisano 12 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2012 pierwszy dzień w Prime shoes - miękko i wygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 12 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiskeyPapa Napisano 12 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2012 pierwszy dzień w Prime shoes - miękko i wygodnieCzy to model Chicago? Czy zdjęcie, które zamieściłeś, wiernie oddaje proporcje butów i sposób, w jaki prezentują się na stopie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan Napisano 13 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 pierwszy dzień w Prime shoes - miękko i wygodnieCzy to model Chicago? Czy zdjęcie, które zamieściłeś, wiernie oddaje proporcje butów i sposób, w jaki prezentują się na stopie? tak, model chicago. Moim zdaniem całkiem wiernie oddane proporcje z góry. Natomiast model ten jest moim zdaniem bardzo "krótki" tzn. kopyto nie jest prawie w ogóle wydłużone, dodatkowo śladowy rant. To powoduje, że but trochę inaczej "odczuwa się" na nodze. Jeśli komuś to odpowiada to ogólnie polecam. Pierwsze wrażenia (skóra, wykonanie) b. pozytywne - imo dobra wartośc do promocyjnej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiskeyPapa Napisano 13 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 @Dan - Dzięki za odpowiedź. Pytałem, bo buty robią wrażenie 'pancernych', co potwierdza Twój opis. Szerokość i dość wysoki nosek zapewne zwiększają wrażenie komfortu i ułatwiają ewentualne 'docieplenie' grubszą skarpetą. Myślę, że będą w sam raz na jesień i wczesną wiosnę. Gratuluję zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan Napisano 13 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 @Dan - Dzięki za odpowiedź. Pytałem, bo buty robią wrażenie 'pancernych', co potwierdza Twój opis. Szerokość i dość wysoki nosek zapewne zwiększają wrażenie komfortu i ułatwiają ewentualne 'docieplenie' grubszą skarpetą. Myślę, że będą w sam raz na jesień i wczesną wiosnę. Gratuluję zakupu. tak, nosek jest do końca palców poprowadzony dosyć wysoko, ale ja nie odczuwam przez to luzu (pewnie wszystko zależy od stopy). Komfort, o którym wspomniałem, jest zasługą raczej dosyć miękkiej skóry, bo akurat dopasowanie mam bardzo wysokie jak na posiadane buty. Dodatkowo na żywo nie są moim zdaniem aż tak "pancerne" jak na zdjęciu sklepowym z profilu, ale oczywiście b. smukłe też nie są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus ;) Napisano 13 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 eye_lip - co to za buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 13 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 eye_lip - co to za buty?zapewne te: viewtopic.php?f=9&t=1760 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus ;) Napisano 13 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 eye_lip - co to za buty?zapewne te: viewtopic.php?f=9&t=1760 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 16 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butoteka Napisano 17 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2012 Witam wszystkich, Po kilku tygodniach czytania i przeglądania BESPOKE, nadszedł czas żebym sam podzielił się skromną wiedzą i kolekcją prywatną, ale nie tylko (w moim przypadku pasja do butów łączy sie z pracą) Z prywatnej kolekcji (miewam na sobie..) Loake 1880, Burford 2 - Człowiek może opóścic Londyn, ale Londyn już nie opuści człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi