eye_lip Napisano 17 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2015 No ba, fajna Alba Marcin, Herring Morriarty fantastyczne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 18 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2015 Muszę w całej rozciągłości zgodzić się z powyższym komentarzem. Piękne. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zizi Napisano 18 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2015 Witam wszystkich Przepraszam za jakość... Loake 1880 Buckingham 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 18 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2015 Morriarty dziękują za miłe słowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 19 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2015 Dzisiaj ponownie Yaśki 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czapla Napisano 19 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2015 Piękne te lotniki Yanko, długo je użytkujesz? Ładnie się łamią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 19 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2015 Dzięki, jakieś 2 miesiące, prawy trochę gorzej się złamał, widać takie poprzeczne zgrubienie, ale powoli to ustępuje a skóra robi się coraz bardziej miękka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarkizDeSade Napisano 19 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2015 Fantastyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 19 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2015 Arsen piękne buty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 19 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2015 Arsen,te Yaśki nie są piękne,one są po prostu przepiękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 20 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2015 Fantastyczne Arsen piękne buty! Arsen,te Yaśki nie są piękne,one są po prostu przepiękne. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Napisano 22 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2015 Łapiemy ostatnie chłody z Williamem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 22 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2015 Jako, że to mój pierwszy post, chciałbym się przywitać. Dzisiaj takie buty na nogach: Zastanawiam się nad czerwonymi/żółtymi sznurówkami do nich, co sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 22 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2015 - fajnie, że dołączyłeś, też Cię witamy - pal licho sznurówki, pomyśl nad nowymi butami Z tym jest problem, nie mogę nic na moją płetwę znaleźć. Gdzie znajdę coś klasycznego (oxfordy) w rozmiarze 47 i w miarę "studenckiej" cenie? Niestety w Yankach nic nie znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 22 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2015 Zacznij od ustalenia jaki rozmiar UK nosisz (strzelam, że 13 UK) i tęgości Potem zamów np. to cudo: http://www.herringshoes.co.uk/product-info.php?&brandid=6&shoeid=3064 Widziałem, że mają i nawet 13 UK w tęgości G. Ogólnie kopyto jest samo w sobie dość obszerne. Jeśli i to nie będzie pasować to nie wiem... Z tym jest problem, nie mogę nic na moją płetwę znaleźć. Gdzie znajdę coś klasycznego (oxfordy) w rozmiarze 47 i w miarę "studenckiej" cenie? Niestety w Yankach nic nie znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 22 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2015 Zacznij od ustalenia jaki rozmiar UK nosisz (strzelam, że 13 UK) i tęgości Potem zamów np. to cudo: http://www.herringshoes.co.uk/product-info.php?&brandid=6&shoeid=3064 Widziałem, że mają i nawet 13 UK w tęgości G. Ogólnie kopyto jest samo w sobie dość obszerne. Jeśli i to nie będzie pasować to nie wiem... Buty świetne, tylko trochę się boje tego, że przyjdą i będą na mnie jednak niedobre. A wtedy czeka niemałe zamieszanie ze zwrotem/wymianą tych butów. Jest może jakaś alternatywa w Polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert M Napisano 22 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2015 Zamieszanie będzie raczej małe - u nich zwroty i wymiany przebiegają błyskawicznie i bezproblemowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 23 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2015 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 23 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2015 Buty świetne, tylko trochę się boje tego, że przyjdą i będą na mnie jednak niedobre. A wtedy czeka niemałe zamieszanie ze zwrotem/wymianą tych butów. Jest może jakaś alternatywa w Polsce? Nie znam. Jeżeli potrzebujesz więcej informacji zachęcam do przeczytania wątków o brytyjskich markach, ewentualnie o spytanie się o to w odpowiednim temacie np. https://forum.butwbutonierce.pl/topic/3468-rozmiar-buta-czy-jestem-skazany-na-bespoke/ Na forum jest kopalnia wiedzy w tym zakresie. Ten jednak wątek jest od czegoś innego także ja już nie produkuje więcej postów w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 23 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2015 Dziś na ulicach St Petersburga - AS Cambrige - bardzo wygodne buty. Pierwsze ale nie ostatnie Cambridge w mojej kolekcji 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 23 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2015 Super. Rozumiem, ze to też jeden z nowych nabytków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 24 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2015 Nowy nabytek przed wybłyszczaniem, z torbą od Skalpela. EDIT: Dzisiaj, zdjęcie po wstępnym doczyszczeniu. Pełnego lustra chyba nie będę na nich robił, mam wrażenie, że nie będzie pasowało. Faktura skóry w pełnym słońcu. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igor Napisano 24 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2015 Chodnikowo Wysłane z mojego iPhone 5s przez Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 24 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2015 Igorze a producent? Chodnikowo Nie ma takiej miejscowości. "Jest Lądek, Lądek-Zdrój..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 24 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2015 Wyglądają na Yanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi