Lukasz123 Napisano 30 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2014 I dobre są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 1 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2015 Loake Taunton + zielone skarpety i grafitowa flanela 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 2 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2015 Dzisiaj debiut Berwicków http://www.sklep.klasycznebuty.pl/278,berwick-242-derby-boot.html 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobe Napisano 2 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2015 Dzisiaj debiut Berwicków http://www.sklep.klasycznebuty.pl/278,berwick-242-derby-boot.html A gdzie kupiłeś te Berwicki? Ok. 2 miesięcy temu pisałem do sklepu klasycznebuty.pl z pytaniem o to, kiedy będą dostępne i otrzymałem odpowiedź, że na przełomie listopada/grudnia... tymczasem nadal są niedostępne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 2 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2015 Zakup był bodajże we wrześniu jeszcze. Długo leżakowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shimoyama Napisano 2 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2015 Dzisiejszy spacer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 2 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2015 Świetne te Berwicki, o czymś takim myslę dla Siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 5 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2015 Cheney Tweed Dark Leaf (już niebawem 2 letnia rocznica). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 6 Styczeń 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2015 Dzisiaj we dwójkę mieliśmy zimowe buty. U mnie Alfred Sargent Hannover na podeszwie commando, przyszła małżonka Vass Budapester na podeszwie vibram. Co z tego - i tak było nam zimno w stopy 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 6 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2015 Rewelacyjne są te AS!!! Gratuluję szczęśliwemu właścicielowi! EDIT: Hannovery i Cambridge są u mnie na celowniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 6 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2015 Muszę się z Tobą zgodzić , planuję obszerniejszy wpis w wątku AS. Świetna jakość skóry i wygoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rodezjan Napisano 7 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 7 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2015 Debiucik. Allen Edmonds Spiaggia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piquille Napisano 7 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2015 Świeża dostawa, co o nich myślicie? Warto je zostawić? Skóra lakierowana - zastanawiam się jak się będzie zachowywała w użytkowaniu. G&B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 7 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2015 Nie polecam. Skóra paskudnie marszczy się i załamuje po pewnym czasie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 7 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2015 Do tego rozwarcie V przekracza granice dobrego smaku. To nie jest twoje kopyto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 7 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2015 Kiedyś miałem Cheaney Avon ze skóry lakierowanej. Nie podobało mi się jak wyglądała skóra na zgięciach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 7 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2015 U mnie dziś Herring Moriarty (Alfred Sargent). W wiązku z tym, że buty są bardzo dopasowane, wymagają delikatnego rozchodzenia. Dziś drugi raz na nogach w warunkach domowych - tym razem 4 godzinki. Przygotowuję je na wypad służbowy zaplanowany na przyszły tydzień: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piquille Napisano 7 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2015 Johny, Whitesnake, fan_dobrego_buta - dzięki za sugestie odeślę je . fan_dobrego_buta - świetnie wyglądają te buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 9 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2015 Dzisiaj u mnie tak jest. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 9 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2015 piquille - dziekuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptakug Napisano 9 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2015 U mnie dziś Herring Moriarty (Alfred Sargent). W wiązku z tym, że buty są bardzo dopasowane, wymagają delikatnego rozchodzenia. Dziś drugi raz na nogach w warunkach domowych - tym razem 4 godzinki. Przygotowuję je na wypad służbowy zaplanowany na przyszły tydzień: AS1.jpg AS2.jpg Piękne są. Daj jaśniejsze zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 9 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2015 Wiedenki SHOEPASSION, model 538. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 9 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2015 ptakug - postaram się pstryknąc coś jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptakug Napisano 10 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2015 Super wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi