Szydlowsky Napisano 25 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2016 Kupiłbym tylko potrzebuje wymiarów kopyta 026 w rozmiarze 8,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 25 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2016 Te na ebayu mają już mocno przebraną rozmiarówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzeii Napisano 25 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2016 Dziś jodhpury od grenson, chyba najmniej praktyczne buty w mojej garderobie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 25 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2016 Dzikie Nordy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 25 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2016 Taką mamy kostkę "na wejściu" do urzędu konserwatora zabytków. Oszukany cordovan od AS : 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. maciato Napisano 26 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2016 Derby od Agi Prus: 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 26 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2016 Markowski balmoral 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 26 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2016 Dzisiaj ultra lekkie trzewiki 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 26 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2016 @Beny23 Jaka to marka? Bardzo fajne! edycja: Chyba już wiem. Grenson Fred? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 26 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2016 Zdziwisz się ale Herring Są lżejsze niż większość moich oxfordów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 26 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2016 Jaki model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 26 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2016 Herring Jeremy http://www.herringshoes.co.uk/product-info.php?shoeid=8416 teraz już wiem na jakim modelu się wzorowali bo wyglądają identycznie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiskeyPapa Napisano 26 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2016 11 godzin temu, maciato napisał: Derby od Agi Prus: @maciato Nie pokusiłbyś się o więcej zdjęć z krótkim opisem (lub bez) w osobnym wątku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 27 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2016 @WhiskeyPapa nie obiecuję ale postaram się. W galerii pracowni jest kilka zdjęć tych butów: http://www.agaprus.pl/portfolio-item/derby-koniakowe/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 27 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2016 ( Crockett & Jones Harrogate ) 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Napisano 27 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2016 (CS) 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 27 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2016 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 27 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2016 Dzisiaj chelsea boots od AS 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 28 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2016 Berwick 317 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 28 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2016 Cielak, czy krowa - w sumie co za różnica. Wyglądają fajnie 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Napisano 28 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2016 Berwick Country 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kuberos Napisano 28 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2016 Dopadło i mnie: Monki Yanko 306. Nie spodziewałem się, że będą aż tak wygodne! I pomyśleć, że najpierw chciałem kupić KH... 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 28 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2016 City hiking boots. Pomysł tak absurdalny, że nie mogłem sobie odmówić 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 28 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2016 @Whitesnake to Fracap? Bardzo ładne! Ja swoje właśnie "przygotowuję do sezonu" 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 28 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2016 8 minut temu, Skalpel napisał: @Whitesnake to Fracap? Bardzo ładne! Ja swoje właśnie "przygotowuje do sezonu" Tak, to Fracap. Nie myślałem, że kogoś to zainteresuje, więc nie pisałem Ależ te twoje się błyszczą! Coś ty im zrobił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi