TomiW01 Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2015 Niedzielny luzik 6 Cytuj
Hush Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2015 U mnie dziś obuwie funkcyjne:) Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Opublikowano 5 Października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Października 2015 Czas złamać tego rumaka… Meermin 21 Cytuj
Miro Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2015 Świetne te Meerminy Tylko kształt dolnego przedniego fragmentu z ciemniejszej skóry nieco psuje ich wygląd wg mnie. Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2015 Whitesnake: Super wyglądają. Jeżeli co do jakości Meerminów można mieć wątpliwości (chociaż akurat dla mnie jest ona w zupełności wystarczająca, w szczególności Linea Maestro) to w kwestii designu są jedną-dwie półki wyżej niż wskazywałaby na to ich cena. U mnie dziś bardzo budżetowe Charles Tyrwhitt. 2 Cytuj
Whitesnake Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2015 ... to w kwestii designu są jedną-dwie półki wyżej niż wskazywałaby na to ich cena. W przypadku trzewików ze zdjęcia za projekt odpowiada Edward Green . Ludzie z Meermin'a brutalnie zerżnęli model Galway i trzeba przyznać, że nieźle im to wyszło. Miałem nawet dylemat, czy kupowanie tych butów to nie obciach na miarę noszenia chińskich zegarków, ale Galway wszedł już do klasyki i przestał być kojarzony jedynie z EG. 3 Cytuj
Whitesnake Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2015 Świetne te Meerminy Tylko kształt dolnego przedniego fragmentu z ciemniejszej skóry nieco psuje ich wygląd wg mnie. Projekt ma 120 lat, więc faktycznie ma trochę naleciałości wiktoriańskich. Z klasyką trudno dyskutować. 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Opublikowano 5 Października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Października 2015 Janki o poranku 19 Cytuj
p_b Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2015 W przypadku trzewików ze zdjęcia za projekt odpowiada Edward Green . Ludzie z Meermin'a brutalnie zerżnęli model Galway i trzeba przyznać, że nieźle im to wyszło. Miałem nawet dylemat, czy kupowanie tych butów to nie obciach na miarę noszenia chińskich zegarków, ale Galway wszedł już do klasyki i przestał być kojarzony jedynie z EG. To by się zgadzało o tyle, że Meermin rzeczywiście część produkcji ma w Chinach Cytuj
Szpila Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2015 Poniedziałkowo, Berwick 2509. 2 Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2015 @ Whitesnake - Bardzo ładne!!! Gratuluję zakupu. Ja również w tym tygodniu łamię LWB od Meermin na japońskim koniku Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2015 Hej Micappo - Yanko są w kolorze TdM Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2015 Janki o poranku Kancik taki że można przeciąć palce Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2015 Od paru dni trwa Konkurs Chopinowski, więc od czasu do czasu trzeba założyć czarne oxfordy 6 Cytuj
Hargin Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2015 Od paru dni trwa Konkurs Chopinowski, więc od czasu do czasu trzeba założyć czarne oxfordy Chopin chadzał w czarnych oxfordach, czy bierzesz udział (bierny/aktywny)? Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2015 Bierny, niestety 1 Cytuj
waski Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2015 Dziś SP, przychyliłem się również do prośby kolegi Hargina 3 Cytuj
waski Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2015 SP są tak dobrymi butami, że czuję się bezpiecznie. Z resztą kto powiedział, że to na czym stoję to podłoga? 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Opublikowano 7 Października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Października 2015 Zielono na nogach 11 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Opublikowano 8 Października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Października 2015 Meermin w bardzo ładnym kordowanie. 23 Cytuj
mosze Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2015 Ładne, ale wyglądają podejrzanie nieskazitelnie, jakby przymierzone, nie zginane Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi