damiance Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 ładny but, napisz coś więcej, proszę. Cytuj
Bartek Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2011 Są bardzo wygodne, w ogóle nie było etpau walki z przystoswaniem buta do stopy, nigdzie nie obcierały, cisnęły itp. Szycie GYW, wykonane są porządnie, na tyle na ile mało fachowym okiem mogę ocenić. Cholewka to corrected grain, ale uwielbiam je za kolor - kasztan z przebłyskami burgundu. Cytuj
antolll Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2012 Trzewiki kupione w Goertz 17. Zakochałem się Cytuj
eightwonder Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2012 to prawda, sa bardzo ladne, sam je ogladalem - ale sprawialy wrazenie jakichs papierowych, slady po kleju..mam nadzieje, ze trafilem na jakis lipny egzemplarz, a twoje sa duzo lepsze. Cytuj
NastyKanasta Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2012 w goertz czasami można trafić fajne buty, niemniej jednak stosunek cena/jakość to zbrodnia Cytuj
antolll Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2012 to prawda, sa bardzo ladne, sam je ogladalem - ale sprawialy wrazenie jakichs papierowych, slady po kleju..mam nadzieje, ze trafilem na jakis lipny egzemplarz, a twoje sa duzo lepsze. Oglądałem je jesienią i zrobiły na mnie (jakościowo) fatalne wrażenie. Tak jak piszesz - papierowe. Nie wiem czy to autosugestia, czy może inny, szalenie podobny a lepiej zrobiony model, ale mam wrażenie, że teraz są znacznie porządniejsze. Po krótkim noszeniu okazuje się, że są lepsze niż wyglądają Co nie zmienia faktu, że za te niecałe 400zł można kupić porządne buty, ale nie trzewiki z możliwością przymierzenia Cytuj
blaxploitation Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2012 Przy okazji pytanie stylistyczne: czy lepiej spodnie (nogawka ma 18 cm) na zewnątrz czy wewnątrz tego buta. Cytuj
Ernestson Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2012 IMO spodnie można wkładać tylko w oficerki lub kalosze, w innych wypadkach wygląda to fatalnie. Cytuj
antolll Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zdecydowanie lepiej z nogawką na zewnątrz. Cytuj
Kynio Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 IMO spodnie można wkładać tylko w oficerki lub kalosze, w innych wypadkach wygląda to fatalnie. +, naprawdę nie rozumiem tej mody na wpychanie nogawek do butów. Czekam na nogawki w skarpetkach. Cytuj
zw1920 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 to prawda, sa bardzo ladne, sam je ogladalem - ale sprawialy wrazenie jakichs papierowych, slady po kleju..mam nadzieje, ze trafilem na jakis lipny egzemplarz, a twoje sa duzo lepsze. Oglądałem je jesienią i zrobiły na mnie (jakościowo) fatalne wrażenie. Tak jak piszesz - papierowe. Nie wiem czy to autosugestia, czy może inny, szalenie podobny a lepiej zrob Co nie zmienia faktu, że za te niecałe 400zł można kupić porządne buty, ale nie trzewiki z możliwością przymierzenia Dziś już widziałem te buty za 279 zł Cytuj
NastyKanasta Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 IMO spodnie można wkładać tylko w oficerki lub kalosze, w innych wypadkach wygląda to fatalnie. +, naprawdę nie rozumiem tej mody na wpychanie nogawek do butów. Czekam na nogawki w skarpetkach. wystarczy przejechać się do Londynu czy innego Bristolu Cytuj
Dan Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2012 pierwszy dzień w Prime shoes - miękko i wygodnie. Cytuj
WhiskeyPapa Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2012 pierwszy dzień w Prime shoes - miękko i wygodnieCzy to model Chicago? Czy zdjęcie, które zamieściłeś, wiernie oddaje proporcje butów i sposób, w jaki prezentują się na stopie? Cytuj
Dan Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2012 pierwszy dzień w Prime shoes - miękko i wygodnieCzy to model Chicago? Czy zdjęcie, które zamieściłeś, wiernie oddaje proporcje butów i sposób, w jaki prezentują się na stopie? tak, model chicago. Moim zdaniem całkiem wiernie oddane proporcje z góry. Natomiast model ten jest moim zdaniem bardzo "krótki" tzn. kopyto nie jest prawie w ogóle wydłużone, dodatkowo śladowy rant. To powoduje, że but trochę inaczej "odczuwa się" na nodze. Jeśli komuś to odpowiada to ogólnie polecam. Pierwsze wrażenia (skóra, wykonanie) b. pozytywne - imo dobra wartośc do promocyjnej ceny. Cytuj
WhiskeyPapa Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2012 @Dan - Dzięki za odpowiedź. Pytałem, bo buty robią wrażenie 'pancernych', co potwierdza Twój opis. Szerokość i dość wysoki nosek zapewne zwiększają wrażenie komfortu i ułatwiają ewentualne 'docieplenie' grubszą skarpetą. Myślę, że będą w sam raz na jesień i wczesną wiosnę. Gratuluję zakupu. Cytuj
Dan Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2012 @Dan - Dzięki za odpowiedź. Pytałem, bo buty robią wrażenie 'pancernych', co potwierdza Twój opis. Szerokość i dość wysoki nosek zapewne zwiększają wrażenie komfortu i ułatwiają ewentualne 'docieplenie' grubszą skarpetą. Myślę, że będą w sam raz na jesień i wczesną wiosnę. Gratuluję zakupu. tak, nosek jest do końca palców poprowadzony dosyć wysoko, ale ja nie odczuwam przez to luzu (pewnie wszystko zależy od stopy). Komfort, o którym wspomniałem, jest zasługą raczej dosyć miękkiej skóry, bo akurat dopasowanie mam bardzo wysokie jak na posiadane buty. Dodatkowo na żywo nie są moim zdaniem aż tak "pancerne" jak na zdjęciu sklepowym z profilu, ale oczywiście b. smukłe też nie są... Cytuj
Krakus ;) Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2012 eye_lip - co to za buty? Cytuj
pirat Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2012 eye_lip - co to za buty?zapewne te: viewtopic.php?f=9&t=1760 Cytuj
Krakus ;) Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2012 eye_lip - co to za buty?zapewne te: viewtopic.php?f=9&t=1760 dzięki Cytuj
Butoteka Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2012 Witam wszystkich, Po kilku tygodniach czytania i przeglądania BESPOKE, nadszedł czas żebym sam podzielił się skromną wiedzą i kolekcją prywatną, ale nie tylko (w moim przypadku pasja do butów łączy sie z pracą) Z prywatnej kolekcji (miewam na sobie..) Loake 1880, Burford 2 - Człowiek może opóścic Londyn, ale Londyn już nie opuści człowieka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi