Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

@blekit dzięki. Kolor mają świetny - mocny czekoladowy brąz. 

Co do rozmiarów - EB ma kilkanaście kopyt. Lotniki i Lazyman mam na 946 i w takim samym rozmiarze jak Yanko 915 czy AS 724, 109. Leżą idealnie, mają trochę więcej miejsca w podbiciu. Porównałbym je - w zakresie smukłości - do kopyta U u Vassa, aczkolwiek zauważalnie jest więcej miejsca w podbiciu. Przy innych kopytach - radzę poczytać - jedne są krótsze i obszerniejsze (np. 804, 363MOD) więc trzeba jednak zejść z rozmiarem, a przy innych jeszcze - pół rozmiaru w górę (np. 531).

Opublikowano
[mention=2730]blekit[/mention] super buty
jak oceniasz TLB na tle innych marek?
Pierwsze wrażenie jest bardzo dobre. Moim zdaniem wyżej niż Yanko jeżeli chodzi o skóry i jakość wykonania. Ale też miałem je na sobie dopiero dwa razy, więc ciężko o kategoryczne sądy.

Dzisiaj tak.

027109cb2be87467e591466cff723eaf.jpg

Yanko.
  • Like 3
  • Oceniam pozytywnie 3
Opublikowano
19 godzin temu, lubo69 napisał:

Gonię kota do roboty, pewnie będę musiał się do michy dorzucać...

Kotu to  jakoś tak naturalnie wychodzi. Nawet nie muszę go (jej :)) specjalnie zachęcać. Za to ja już nie jestem taki gibki, żeby mój kręgosłup przy tych fotograficznych wygibasach nie poniósł uszczerbku . Także do kociej "michy" niekoniecznie. Prędzej do osteopaty ;-) 

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

@blekit

Co Ci się stało z lewym butem, że jest tak mocno złamany? Imho nie wygląda to dobrze szczególnie w takich butach. Miałem raz taką sytuację, ale w słabych Nordach z twardej skóry bydlęcej, w dodatku z rozmiar za dużych.

Opublikowano

@flozbi Nic się nie stało, jak dla mnie złamanie jest absolutnie w normie i jest takie samo na obu butach. Zdjęcie, światło, ustawienie stopy, etc. pewnie trochę wyolbrzymiają faktyczny efekt złamania, ale nawet na nim nie widzę nic specjalnego.

• Like 2
  • Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano
4 godziny temu, werter napisał:

Ja też odświeżę pytanie.

Jak te Gordony się sprawują?

Organoleptycznie jest lepiej niż myślałem. Raz miałem je na nogach, więc co do jakości nie wypowiem się. Skóra wydaje się miększa i dla mnie lepsza niż w eleganckich modelach tej marki. Kupiłem je w niezłej promocji to dla mnie udany zakup.