Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
W dniu 24.05.2018 o 14:10, adamW napisał:

Gdyby ktos byl zainteresowany to dzis w WWA Galeria Polnocna Tkmaxx widzialem ta torbe Herringa ze zdjecia @Tanatos70

Na pewno w galerii północnej? Dzisiaj mój serdeczny kolega był tam i pracownicy nic o niej nie byli w stanie powiedzieć bo jej nie widzieli

Opublikowano
6 minut temu, Krzysiek_W napisał:

Na pewno w galerii północnej? Dzisiaj mój serdeczny kolega był tam i pracownicy nic o niej nie byli w stanie powiedzieć bo jej nie widzieli

Na pewno. Na wprost wejscia byly ustawione mobilne regaly z walizkami, plecakami i torbami weekendowymi (calkiem ladne modele). Wsrod weekenderow byla ta torba Herringa. W sumie mocno sie zdziwilem ze to herring- nigdy w tkmax nic nie widzialem z tej firmy.

Opublikowano
1 godzinę temu, Krzysiek_W napisał:

No i wykrakałem: torba obrasta w legendę ;-)

Opublikowano
Godzinę temu, Tomasz T napisał:

Z wczoraj, byłem na koncercie uczniów z filharmonią. Trochę sobie wyrzuciłem, iż nie posiadałem czarnych oxfordów... do czasu gdy zobaczyłem jakie buty mają inni melomani ;) 

Filharmonia Lubelska?

Opublikowano

Yanko z ebaya (jakiś przedsanacyjny egzemplarz). Kupione w 2014, założone nie więcej niż 10-15 razy. Ciekawe kopyto, które niestety straciło swój pierwotny kształt po kilku pierwszych wyjściach. To nie goodyear, a chyba jakiś blake.  Słaby zamsz (wchłonęły już ze 2 litry renowatora). Liczę że nowe TLB, których już nie mogę się doczekać, to będzie inna bajka i godnie zastąpią ten niezbyt udany zakup:

5b096bc4085d5_yankoold.thumb.jpg.1772978b68c9275b6d180903818f5cd9.jpg

EDIT: a kot tak entuzjastycznie na nie kiedyś reagował:

5b096d159bb64_yankozamsz.thumb.JPG.3e32bf085f0aa86c22d58d757d55d7c0.JPG

Opublikowano
28 minut temu, Tanatos70 napisał:

Yanko z ebaya (jakiś przedsanacyjny egzemplarz). Kupione w 2014, założone nie więcej niż 10-15 razy. Ciekawe kopyto, które niestety straciło swój pierwotny kształt po kilku pierwszych wyjściach. To nie goodyear, a chyba jakiś blake.  Słaby zamsz (wchłonęły już ze 2 litry renowatora). Liczę że nowe TLB, których już nie mogę się doczekać, to będzie inna bajka i godnie zastąpią ten niezbyt udany zakup:

EDIT: a kot tak entuzjastycznie na nie kiedyś reagował:

Za to ciekawa torba :mrgreen: