Tanatos70 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2016 2 godziny temu, Wodzu napisał: Pojechać do NY, żeby zrobić zdjęcie do konkursu na najciekawsze tło dla fotografowanych butów - nie ma co, z rozmachem! Pojechać do NY i nie zrobić sobie zdjęcia z Benym ? 3 Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2016 2 godziny temu, Tanatos70 napisał: Pojechać do NY i nie zrobić sobie zdjęcia z Benym ? Spokojnie, wszystko w swoim czasie 2 Cytuj
Beny23 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2016 @Zajac Poziomka znalazł moją ulubioną skałkę w Central Parku szykuje się BwB reunion w Big Apple! Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hush Opublikowano 2 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2016 Berwick 3561 11 Cytuj
musa19 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2016 12 godzin temu, Zajac Poziomka napisał: New York, New York Ale mnie Zając oszukałeś, nie spojrzałem na dane po lewej i byłem święcie przekonany, że to zdjęcie Benego Ale żeby nie było, że offtopic, to ja dzisiaj takie gumofilce: 9 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Friedman Opublikowano 2 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2016 AS Moore. Żałuję, że kiepski ze mnie fotograf, bo te buty zasługują na dobre zdjęcie. 39 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Opublikowano 2 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2016 Carlos Santos 35 Cytuj
Hush Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2016 @Ataman te buty leżą na Tobie bardzo dobrze! 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Opublikowano 2 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2016 14 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Opublikowano 2 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2016 Wciąż ćwiczę zdjęcia a la Beny, chyba powoli nabieram wprawy 24 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Opublikowano 2 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2016 As moore 19 Cytuj
jwodzu72 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2016 (edytowane) pierwsze Loake Edytowane 3 Grudnia 2016 przez jwodzu72 zmiana roz grafiki Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Friedman Opublikowano 3 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2016 Berwick. Nogawka zrobiła jakąś woltę . 34 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. bohuslav Opublikowano 4 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2016 Pierwsze wyjście z meermin 10 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. shinobi Opublikowano 4 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2016 AS Bexhill (na Dainite). Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 20 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. casual Opublikowano 4 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2016 Carmina 30 Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2016 3 godziny temu, shinobi napisał: AS Bexhill (na Dainite). Ładne. Wypolerowałeś skórę zamszową na licową? Cytuj
50groszy Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2016 30 minut temu, casual napisał: Carmina Mistrzu jaki to model i gdzie go można kupić? Cytuj
casual Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2016 Model 532 kopyto Detroit https://michaeljondral.com/ jest teraz wyprzedaż do 6 na wybrane modele. Cytuj
Dark Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2016 Dnia 3.12.2016 o 12:10, Friedman napisał: Berwick. Nogawka zrobiła jakąś woltę . Co to za model, że tak grzecznie zapytam? Cytuj
shinobi Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2016 Ładne. Wypolerowałeś skórę zamszową na licową? Aż takich zdolności niszczenia skóry nie opanowałem, bardziej w drugą stronę, czyli konwersja lica na zamsz . Model Bexhill w skórze rustic grain jest efektem zakupów z okazji black friday, nawiasem mając zakupów niejedynych, co pokażę niebawem (i tak, oczywiście obiecałem sobie, że to moje ostatnie dwie pary zakupionych butów ). Pozdr. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
shinobi Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2016 A i jeszcze słowo odnośnie samej skóry oraz dyskusji na temat jakości skór w innym wątku. Bardzo mięsista oraz miękka. Sprawia bardzo dobre wrażenie. Dzisiejsza całodniowa defloracja przebiegła zupełnie bezboleśnie. Ogólnie Alfred Sargent stosuje wg mnie dobre skóry (mam 4 pary ich butów). Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Friedman Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2016 36 minut temu, Dark napisał: Co to za model, że tak grzecznie zapytam? 242 w kolorze dark brown. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Opublikowano 4 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2016 Najlepsze buty jakie kiedykolwiek miałem 15 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi