zizi Napisano 20 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2016 ... to założę czarne, najbardziej formalne wiedenki Ale skarpeciochy piąteczkowe jak w morde strzelił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 20 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2016 Chłopaku, jeszcze dużo nauki Cię czeka, to są co najwyżej skarpeciochy czwartkowe;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kronenberg Napisano 20 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2016 Bardzo ładne buty, noś zdrowo Dzięki. Od razu mi się ciut ładniejsze wydały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zizi Napisano 20 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2016 Chłopaku, jeszcze dużo nauki Cię czeka, to są co najwyżej skarpeciochy czwartkowe;-) Mężczyzno to naucz mnie proszę i pokaż swoje skarpety na piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 20 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2016 W poście 4820 na stronie 241 pokazuję piątkowe skarpetki. Ale to zależy od tego, co kto robi w piątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrwawa Napisano 20 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2016 Vineyard Trip sprzed siedmiu lat po Piemoncie zaowocował uwielbieniem Barolo i kupnem butów. Sam nie wiem co okazało się trwalsze:). Officina Creativa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 20 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2016 Buty w świetnym stanie jak na 7letnie! Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrwawa Napisano 20 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2016 Tez mnie zaskakują. Każdej wiosny coraz bardziej. To chyba zwizualizowana różnica pomiędzy kosztem, a inwestycja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zizi Napisano 20 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2016 W poście 4820 na stronie 241 pokazuję piątkowe skarpetki. Ale to zależy od tego, co kto robi w piątek. Na zdjęciu byłem jeszcze w pracy, więc na taki zestaw jak i Twój nie mógłbym sobie pozwolić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 21 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2016 Maison Corthay Fantômas Sent from my iPhone using Tapatalk 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robbie1991 Napisano 21 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2016 Stunning! Maison Corthay FantômasSent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrwawa Napisano 21 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2016 Benny kolor świetny, już wiem czego szukam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 21 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2016 Ku...wa!F*ck!Ja to akurat rozumiem - jak piszesz "double monks", "slim fit", "trench" i "cutaway" (bo tak jest na metce, bo tak jest na opiniotwórczym blogu - nie mylić z innymi blogami - albo dlatego, że polski ekwiwalent brzmi dziwnie, technicznie, przestarzale bądź go nie ma) to reszta sama się nasuwa. A jak polski producent zrobi takie buty jak te powyżej, to zamiast "stunning" będzie można napisać "pierwszorzędne". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 21 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2016 A jak polski producent zrobi takie buty jak te powyżej, to zamiast "stunning" będzie można napisać "pierwszorzędne". Tylko że Corthay nie jest angielski, wiec jak już to nie powinno być "stunning" tylko "étourdissant" ( tłumaczenie z translatora, kolegę swordfishtrombone uprasza się o wyrozumiałość). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiskeyPapa Napisano 21 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2016 Oczywiście, Meermin bywa 令人惊叹 (tłumaczenie z translatora, kolegę p_b uprasza się o wyrozumiałość). 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. CiRiO Napisano 21 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2016 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 21 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2016 @JDC - tego Ci życzę! Boję się jednak, że to inna liga. W moich G&B podeszwa wyglądała gorzej po 2 tygodniach, niż podeszwa tych siedmioletnich Prime Shoes. Ale z tego co pisał szewc24 skóra podeszwowa w G&B potrafi się diametralnie różnić od modelu, czy może nawet od roku produkcji. Bardzo możliwe, bo naprawdę w moich loafersach na kopycie fabian wygląda lepiej podeszwa po 2 latach niż w Berwickach po 2 miesiącach. ... to założę czarne, najbardziej formalne wiedenki Zawsze mógł założyć lakierowane lotniki albo eskarpiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hush Napisano 22 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2016 Z formalnego piątku. Zdjęcie wykonano techniką a la Whitesnake/Michael Carlos Santos 7905 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 22 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2016 Ładne kopyto i dopasowanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 22 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2016 Jedyne moje oksfordy, w których przyszwa schodzi się bez problemów. Genialne kopyto dla osób z wysokim podbiciem. Całkiem przekonywujące pozory dynamiki przy naprawdę obszernym wnętrzu. Świetne buty w nietypowym kolorze (w ofercie Trickersa brak koloru bordowego dla modelu Regent w normalnej ofercie, swoje kupiłem okazyjnie w przyfabrycznym sklepie via internet) . Szkoda, że tak rzadko mam okazję je założyć. Kota zmęczył dzisiejszy upał i nawet pozorów dynamiki nie próbował okazywać. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 23 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2016 Niedzielnie czekoladowe spectator shoes Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 23 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2016 To dzisiaj moja próba zdjęcia techniką Whitesnake'a/Michaela 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 23 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2016 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 23 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2016 Było już w CMDNS, ale technika Whitesnake'a wymaga uwiecznienia też tutaj Chociaż już widzę, że muszę popracować nad wykrokiem 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 23 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2016 . 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi