Moma Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2016 Czy Kolega mógłby powiedzieć jaki to kolor według Saphira albo Tarrago? Cytuj
waski Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2016 Saphira 08 bordo, Tarrago nie wiem, nie używam, ale na chłopski rozum pewnie też bordo Cytuj
Moma Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2016 Saphira 08 bordo, Tarrago nie wiem, nie używam, ale na chłopski rozum pewnie też bordo Dzięki Cytuj
Moma Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2016 Nic nie poradzę , lubię markę MOMA Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Opublikowano 30 Marca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2016 No i przychodzi taki moment, ze trzeba zrobić lustro i iść do pracy... 25 Cytuj
flozbi Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2016 Nic nie poradzę , lubię markę MOMA DSC_0034.JPG Mam nadzieję, że chociaż wygodne są... 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Opublikowano 30 Marca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2016 14 Cytuj
gringope24 Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2016 NORD po przecenie kupione za 300 PLN. Wygodne szerokie kopyto. Cytuj
pawlik Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2016 U mnie również NORD - drugie wyjście i już trafiły na deszcz. @gringope24 - czy to model w kolorze ciemnozielonym? Zamówiłem te buty, ale przez pomyłkę wysłali mi inne. Teraz nie wiem czy zwrócić czy wymienić na te które chciałem - zastanawia mnie jak ten kolor wygląda w świetle słonecznym. Mógłbyś zrobić jakieś zdjęcie które dobrze odda kolor? Cytuj
Butny Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2016 No i przychodzi taki moment, ze trzeba zrobić lustro i iść do pracy... image.jpeg image.jpeg Godne buty Cytuj
Butny Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2016 12935101_189303101455464_32534994_n (1).jpg Koszmar Cytuj
eye_lip Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2016 Jeśli masz tylko tyle do powiedzenia na początek to co będzie dalej...? 3 Cytuj
Hargin Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2016 Jeśli masz tylko tyle do powiedzenia na początek to co będzie dalej...? Zdobędzie niezbędne doświadczenie, do konstruowania bardziej złożonych zdań Cytuj
Styleman Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2016 Koszmar Buty na pewno nie są koszmarem , tylko źle zestawione ,szczególnie ze skarpetkami. Cytuj
gringope24 Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2016 U mnie również NORD - drugie wyjście i już trafiły na deszcz. @gringope24 - czy to model w kolorze ciemnozielonym? Zamówiłem te buty, ale przez pomyłkę wysłali mi inne. Teraz nie wiem czy zwrócić czy wymienić na te które chciałem - zastanawia mnie jak ten kolor wygląda w świetle słonecznym. Mógłbyś zrobić jakieś zdjęcie które dobrze odda kolor? Buty sa czarne. Przesylam zdjecie w porannym slońcu.Jestem z nich bardzo zadowolony. 1 Cytuj
pawlik Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2016 Buty sa czarne. Przesylam zdjecie w porannym slońcu. Jestem z nich bardzo zadowolony. Dzięki za zdjęcia! Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Opublikowano 31 Marca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2016 10 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 31 Marca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2016 12 Cytuj
Butny Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2016 Jeśli masz tylko tyle do powiedzenia na początek to co będzie dalej...? Szanowny Kolego, nie wiem skąd w Tobie tyle niewymuszonej złośliiwości. Czy elegancki, dobrze ubrany mężczyzna będący jednocześnie zwykłym złośliwcem jest kulturalny? Wydaje mi się, że nie. Polecam dyskutować z argumentami, a nie stosować osobistych "wycieczek". A teraz do rzeczy: Po pierwsze nie podobają się mi te buty, bo są niekształtne, jak dla mnie zbyt kryzkliwe, no i te kutasiki... Nie lubię takich butów i nigdy bym nie założył. Chyba mam prawo wyrażać swoją opinię Po drugie: zestawienie ich z tymi skarpetkami i spodniami to nie tylko wyjście poza klasyczne zasady, ale sygnalizuje zły gust właściciela. Każdemu może się zdarzyć. Dlatego radzę Koledze od tych butów, żeby zrezygnował z takich połączeń. Jedyne połączenie jakie widzę to białe spodnie (niezbyt wąskie, najlepiej lniane) i brak skarpet. No i okazja wyjścia w takim zestawie to np. spacer latem po molo w Sopocie itp. Pozdrawiam Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2016 Koszmar Polecam dyskutować z argumentami, a nie stosować osobistych "wycieczek". Szanowny Kolego, gdzie w zacytowanym poście, w którym napisałeś jedynie "koszmar" są argumenty o których można dyskutować? Aha, "no i te kutasiki... Nie lubię takich butów i nigdy bym nie założył" też nie jest żadnym argumentem. 2 Cytuj
Aron Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2016 @Butny Czy Twoim zdaniem loafersy nadają się tylko w klimaty wakacyjne, czy odnosisz się konkretnie do tego egzemplarza? Tego typu obuwie niektórzy zakładają nawet do garnituru. Z tego co wiem, to do loafersów można spokojnie nosić skarpety. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi