Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

U mnie również NORD - drugie wyjście i już trafiły na deszcz.

c905b3e6b3321b670e673bca8e8cecc9.jpg

@gringope24 - czy to model w kolorze ciemnozielonym? Zamówiłem te buty, ale przez pomyłkę wysłali mi inne. Teraz nie wiem czy zwrócić czy wymienić na te które chciałem - zastanawia mnie jak ten kolor wygląda w świetle słonecznym. Mógłbyś zrobić jakieś zdjęcie które dobrze odda kolor?

Opublikowano

U mnie również NORD - drugie wyjście i już trafiły na deszcz.

c905b3e6b3321b670e673bca8e8cecc9.jpg

@gringope24 - czy to model w kolorze ciemnozielonym? Zamówiłem te buty, ale przez pomyłkę wysłali mi inne. Teraz nie wiem czy zwrócić czy wymienić na te które chciałem - zastanawia mnie jak ten kolor wygląda w świetle słonecznym. Mógłbyś zrobić jakieś zdjęcie które dobrze odda kolor?

Buty sa czarne. Przesylam zdjecie w porannym slońcu.

Jestem z nich bardzo zadowolony.

post-5513-1459366831,5545.jpgpost-5513-1459366838,986.jpgpost-5513-1459366843,4424.jpg

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Jeśli masz tylko tyle do powiedzenia na początek to co będzie dalej...?

Szanowny Kolego, nie wiem skąd w Tobie tyle niewymuszonej złośliiwości. Czy elegancki, dobrze ubrany mężczyzna będący jednocześnie zwykłym złośliwcem jest kulturalny? Wydaje mi się, że nie. Polecam dyskutować z argumentami, a nie stosować osobistych "wycieczek".

A teraz do rzeczy: 

Po pierwsze  nie podobają się mi te buty, bo są niekształtne, jak dla mnie zbyt kryzkliwe, no i te kutasiki... Nie lubię takich butów i nigdy bym nie założył. Chyba mam prawo wyrażać swoją opinię

Po drugie: zestawienie ich z tymi skarpetkami i spodniami to nie tylko wyjście poza klasyczne zasady, ale sygnalizuje zły gust właściciela. Każdemu może się zdarzyć. Dlatego radzę Koledze od tych butów, żeby zrezygnował z takich połączeń. Jedyne połączenie jakie widzę to białe spodnie (niezbyt wąskie, najlepiej lniane) i  brak skarpet. No i okazja wyjścia w takim zestawie to np. spacer latem po molo w Sopocie itp.

Pozdrawiam

Opublikowano

Koszmar

Polecam dyskutować z argumentami, a nie stosować osobistych "wycieczek".

Szanowny Kolego, gdzie w zacytowanym poście, w którym napisałeś jedynie "koszmar" są argumenty o których można dyskutować? 

Aha, "no i te kutasiki... Nie lubię takich butów i nigdy bym nie założył" też nie jest żadnym argumentem.

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano

@Butny

Czy Twoim zdaniem loafersy nadają się tylko w klimaty wakacyjne, czy odnosisz się konkretnie do tego egzemplarza? Tego typu obuwie niektórzy zakładają nawet do garnituru. Z tego co wiem, to do loafersów można spokojnie nosić skarpety.