roelegant Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2015 Gdzie pływasz? Czasem pływam z kolegą po jeziorze Dąbie w Szczecinie i okolicy. Ma patent i dostęp do łódki. Ja tylko pomagam w obsłudze zagłówki i dobrze się przy tym bawię choć nie wykluczam zrobienia patentu. Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2015 Dziś poczciwe church's chetwynd. Kot się gdzieś schował. Pewnie mu się buty ze spodniami gryzą 6 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Opublikowano 15 Września 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 15 Września 2015 11 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Opublikowano 16 Września 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 16 Września 2015 Dzisiaj jesiennie, Yanko pociągnięte czarnym kremem. Daje to całkiem fajny efekt. 22 Cytuj
proki1971 Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2015 Rzeczywiście świetnie to wygląda. Cytuj
Hargin Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2015 Dzisiaj jesiennie, Yanko pociągnięte czarnym kremem. Daje to całkiem fajny efekt. jesien2-3.jpg Jedna czy więcej warstw? Cytuj
Whitesnake Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2015 Jedna, ale pamiętajcie, że to kolor testa de moro. Te buty fabrycznie mają niejednolity kolor i kolorowe kremy tylko to uwypuklają. Na zwykłych też fajnie to wygląda, ale kontrasty tworzą się głównie przy szwach. 1 Cytuj
Hargin Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2015 Mam ten sam model TdM i jutro są zaplanowane w grafiku do odświeżenia. Ostatnio dostały czarnej pasty, a w takim razie teraz zaprzyjaźnią się z kremem Cytuj
Beny23 Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2015 Dzisiaj wholecuts AE 1 Cytuj
Beny23 Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2015 Dzisiaj czas na penny loafers 1 Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2015 Zrobiło się trochę chłodniej - dobry pretekst, żeby odkurzyć trzewiki 9 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Opublikowano 18 Września 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 18 Września 2015 Mój ulubiony zestaw. Dzieła dwóch Mistrzów, po raz pierwszy razem na zdjęciu. Pasują do siebie? 29 Cytuj
Koval Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2015 Jeszcze pytasz?! To jest dopiero MOC!!! Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2015 Whitesnake ale kokietujesz - przecież doskonale wiesz że pasują Świetne buty i przepiękna teczka. Skalpel, jak tam plany reaktywacji działalności? Cytuj
Whitesnake Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2015 Whitesnake ale kokietujesz - przecież doskonale wiesz że pasują To tylko w jednej połowie kokieteria. W drugiej to wyraz uznania dla mistrza, który nam wyrósł na forumowym zapleczu. Jeszcze się nie rozkręcił, a już nie oddstaje od czołówki. Może to go zmotywuje . 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Skalpel Opublikowano 18 Września 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 18 Września 2015 To tylko w jednej połowie kokieteria. W drugiej to wyraz uznania dla mistrza, który nam wyrósł na forumowym zapleczu. Jeszcze się nie rozkręcił, a już nie oddstaje od czołówki. Może to go zmotywuje . no dobra.. niech Ci będzie, zmotywowałeś... Teczka która wyszła spod moich rąk i stoi obok kielmanowych butów do czegoś zobowiązuje Za każdym razem kiedy widzę zdjęcie Whitesnake'a jaram się jak znicz na Wszystkich Świętch Adam, wielkie dzięki! Jak to mówią? Do, what you love! Ps. Do końca roku nie przyjmuje żadnych nowych zamówień kolejka już jest, jak na Kasprowy. 21 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Opublikowano 19 Września 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 19 Września 2015 Dzisiaj, stuprocentowy "love or hate"! Ja jestem zakochany. Z każualowym garniturem i dżinsową koszulą sprawdzają się doskonale jako w-endowy zestaw, w którym wyskakuje się na niezobowiązującego kebsa. 13 Cytuj
constantin Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2015 Mój ulubiony zestaw. Dzieła dwóch Mistrzów, po raz pierwszy razem na zdjęciu. Pasują do siebie? jesien2-4.jpg Kiedyś, przy pracowni jeszcze jednego mistrza ( za sprawą tej aktówki) Ciebie rozpoznałem:) 2 Cytuj
Whitesnake Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2015 Kiedyś, przy pracowni jeszcze jednego mistrza ( za sprawą tej aktówki) Ciebie rozpoznałem:) Pamiętam, u Zaremby. Tak się poznaliśmy . Teczka od Skalpela działa lepiej niż jakikolwiek krawat klubowy. 2 Cytuj
Wodzu Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2015 Niesamowita kolekcja butów @Whitesnake! Czy fan_dobrego_buta na pewno przewodzi w tej klasyfikacji? Cytuj
Whitesnake Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2015 Niesamowita kolekcja butów @Whitesnake! Dziękuję! Czy fan_dobrego_buta na pewno przewodzi w tej klasyfikacji? Mam nadzieję, że nikt tu nie prowadzi żadnej klasyfikacji. Mamy po prostu podobne hobby, a z "fanem" zaskakująco często podobny gust . 2 Cytuj
kolekcjoner21 Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2015 Dzisiaj, stuprocentowy "love or hate"! 100% love! Można wiedzieć przy udziale której manufaktury można zawrzeć taki związek? Cytuj
Koval Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2015 Manufaktura Jan Kielman i Syn... https://forum.butwbutonierce.pl/topic/382-warszawa-pracownia-obuwia-jan-kielman-i-syn/page-7 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. damiance Opublikowano 19 Września 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 19 Września 2015 10 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi