Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. maciato Opublikowano 30 Czerwca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2015 Patine 13 Cytuj
The-Bigwig Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2015 "Ehh, nie wiem kurde. On robi zdjęcia mi czy znowu tym butom? Na wszelki wypadek się popatrzę, a nuż". Cytuj
Shenkt Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2015 U mnie umiarkowane lato i Cheaney. Cheaney-loafers.jpg Świetne zestawienie. Mógłbyś zdradzić co to za skarpetki? Cytuj
Whitesnake Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2015 Świetne zestawienie. Mógłbyś zdradzić co to za skarpetki? Dziękuję. Skarpetki to Bresciani classic. Nie polubiliśmy się, są na mnie zbyt obszerne i wykonane z merceryzowanej bawełny. 1 Cytuj
Parmigiano Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2015 Dziękuję. Skarpetki to Bresciani classic. Nie polubiliśmy się, są na mnie zbyt obszerne i wykonane z merceryzowanej bawełny. Powiem szczerze, ta firma jest mocno przereklamowana jest cała masa mniej znanych firm produkujacych skarpety z lepszych przędz za mniejsze pieniądze. Cytuj
White Haven Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2015 Moje błękitki po lekkim liftingu Jeszcze raz dzięki Rafał. 2 Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2015 Ładne. Lubię niebieskie/granatowe buty! Szkoda, że tak mało ich widać na ulicy Cytuj
White Haven Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2015 Wcześniej wyglądały tak: Moim zdaniem miały trochę za mały pazur i oddałem je do "ulepszenia" koledze Szewc24.pl (szczerze polecam ). Cytuj
Dark Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2015 Co ten Rafał z nimi zrobił? Poza zmianą sznurówek Cytuj
White Haven Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2015 Gruntowne przyciemnienie wierzchu (czubek z niebieskiego zrobił się ciemnogranatowy, wypolerowany na lustro) połączone z patynacją (na zdjęciach nie do końca widać te przejścia kolorystyczne, ale jest dużo lepiej niż w pierwowzorze) Do tego przemalowanie całej podeszwy i boków, dodanie zelówek pod kolor i wymiana fleków. Cytuj
Dark Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2015 Daje gość rade, że się tak prosto wyrażę. Cytuj
szewc24 Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2015 @White Haven Dobrze widzieć Cię w tej pozycji, na dwóch nogach , a buty niech się noszą Cytuj
Whitesnake Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2015 Yanko Ładnie się prezentują. Miałem wrażenie, że są bardziej wydłużone. Jak oceniasz różnice w kształcie kopyta względem Meermina? Cytuj
maciato Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2015 Są obszerniejsze niż Meermin. Dawno już nie trafiłem na tak wygodne dla mnie rtw. Cytuj
Sernik Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2015 Poniedziałek z Yanko Wysłane za pomocą Tapatalk 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi