Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2015 @maciato - Wielkie dzięki !!! Pasują idealnie. 15 Cytuj
maciato Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Proszę bardzo niech się noszą. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. fan_dobrego_buta Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2015 U mnie dziś przez 3h AS Moore - "przygotowują się" na pierwszy wypad służbowy 12 Cytuj
michau Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2015 @maciato - Wielkie dzięki !!! Pasują idealnie. meermin.jpg Co to za TL? Cytuj
Whitesnake Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Trafiony . To Meermin. Bardzo fajne buty! Podchodziłem do nich jak do jeża, bo na różnych forach naczytałem się o problemach z dopasowniem, a okazały się najwygodniejszymi loafersami jakie miałem na stopach. Cytuj
Hargin Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2015 @Whitesnake - wyglądają zacnie, dużo lepiej niż na firmowej stronie i na zdjęciach z oferty kolegi Maciato. Nominalnie to Twój rozmiar czy mniejszy? Cytuj
Whitesnake Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2015 @Whitesnake - wyglądają zacnie, dużo lepiej niż na firmowej stronie i na zdjęciach z oferty kolegi Maciato. Nominalnie to Twój rozmiar czy mniejszy? Sam jestem zaskoczony tym jak się prezentują w rzeczywistości. To mój normalny rozmiar. Pasują rewelacyjnie i mam nadzieję, że pozostaną tak wygodne po złamaniu. 1 Cytuj
MCH Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Nie są jakieś szałowe, ale podoba mi się jak wyszczuplają moją szeroką stopę. Geox by Patrick Cox. Kupione po wczorajszej wyprawie do TkMAXX. 2 Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zdjęcie z wczoraj - AS Ramsey 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. SHOEPASSION.com Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Jakby co będziecie krzyczeć, że kobieta, że buty firmowe albo, że krypto reklama Ale ostatnio (jak tylko pogoda pozwala) moje ulubione - damskie mokasyny z naszej Italian Line.Oczywiście do oceny przez Was. Pozdrawiam,Oliwia Ach i miłego długiego weekendu gdybyśmy się już nie słyszeli 16 Cytuj
MCH Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Jak patrze na tego typu driving mocsy, to zastanawia mnie gdzie jest granica między boat shoes a mokasynami, oraz czy to na pewno tylko różnica podeszwy ;]Podobają mi się, chociaż moim faworytem są 28 MM. Jest jakaś szansa na poszerzoną wersję w dalszej przyszłości? Cytuj
lubo69 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Oliwia, super. PS. Buty też fajne;-) 3 Cytuj
paparazzo Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2015 A ja się zastanawiam czy modelka leży na podłodze z nogami na ścianie czy siedzi o tą ścianę oparta Całkiem fajne buty, zwłaszcza wersja biała. Szkoda tylko, że nie ma w ofercie modeli z pełną (wąską) podeszwą. Cytuj
Twardy82 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Y306C wyprowadzone na przechadzkę po mieście 6 Cytuj
Twardy82 Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2015 killer chodnik Na szczęście tylko kawałeczek, ale wydawał się ciekawszym tłem niż wszędobylska kostka brukowa Twardy82 fajne buty ! Dziękuję - też tak sądzę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi