Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzięki, jakieś 2 miesiące, prawy trochę gorzej się złamał, widać takie poprzeczne zgrubienie, ale powoli to ustępuje a skóra robi się coraz bardziej miękka ;)

Opublikowano

Jako, że to mój pierwszy post, chciałbym się przywitać.

Dzisiaj takie buty na nogach:

4zF55fsl.jpg

Zastanawiam się nad czerwonymi/żółtymi sznurówkami do nich, co sądzicie?

Opublikowano

- fajnie, że dołączyłeś, też Cię witamy

- pal licho sznurówki, pomyśl nad nowymi butami

Z tym jest problem, nie mogę nic na moją płetwę znaleźć. Gdzie znajdę coś klasycznego (oxfordy) w rozmiarze 47 i w miarę "studenckiej" cenie? Niestety w Yankach nic nie znalazłem :(

Opublikowano

Zacznij od ustalenia jaki rozmiar UK nosisz (strzelam, że 13 UK) i tęgości

Potem zamów np. to cudo:

http://www.herringshoes.co.uk/product-info.php?&brandid=6&shoeid=3064

Widziałem, że mają i nawet 13 UK w tęgości G. Ogólnie kopyto jest samo w sobie dość obszerne. Jeśli i to nie będzie pasować to nie wiem... 

Z tym jest problem, nie mogę nic na moją płetwę znaleźć. Gdzie znajdę coś klasycznego (oxfordy) w rozmiarze 47 i w miarę "studenckiej" cenie? Niestety w Yankach nic nie znalazłem :(

Opublikowano

Zacznij od ustalenia jaki rozmiar UK nosisz (strzelam, że 13 UK) i tęgości

Potem zamów np. to cudo:

http://www.herringshoes.co.uk/product-info.php?&brandid=6&shoeid=3064

Widziałem, że mają i nawet 13 UK w tęgości G. Ogólnie kopyto jest samo w sobie dość obszerne. Jeśli i to nie będzie pasować to nie wiem... 

Buty świetne, tylko trochę się boje tego, że przyjdą i będą na mnie jednak niedobre. A wtedy czeka niemałe zamieszanie ze zwrotem/wymianą tych butów. Jest może jakaś alternatywa w Polsce?

Opublikowano

Buty świetne, tylko trochę się boje tego, że przyjdą i będą na mnie jednak niedobre. A wtedy czeka niemałe zamieszanie ze zwrotem/wymianą tych butów. Jest może jakaś alternatywa w Polsce?

Nie znam. Jeżeli potrzebujesz więcej informacji zachęcam do przeczytania wątków o brytyjskich markach, ewentualnie o spytanie się o to w odpowiednim temacie

np. https://forum.butwbutonierce.pl/topic/3468-rozmiar-buta-czy-jestem-skazany-na-bespoke/

Na forum jest kopalnia wiedzy w tym zakresie. Ten jednak wątek jest od czegoś innego :) także ja już nie produkuje więcej postów w temacie ;)

Opublikowano

Nowy nabytek przed wybłyszczaniem, z torbą od Skalpela.

post-3633-0-25457700-1427194991_thumb.jp

EDIT:

Dzisiaj, zdjęcie po wstępnym doczyszczeniu. Pełnego lustra chyba nie będę na nich robił, mam wrażenie, że nie będzie pasowało.

post-3633-0-70230300-1427278897_thumb.jp

post-3633-0-31212500-1427280153_thumb.jp

Faktura skóry w pełnym słońcu.

post-3633-0-06883100-1427278919_thumb.jp

• Oceniam pozytywnie 8