wimon Napisano 16 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2017 Będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 18 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2017 Muszę jutro niestety zostać u siebie, także Ci co mają być a się nie ujawnili niech dają znak bo coś Warszawa słabo się mobilizuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Najmniejszy Napisano 18 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2017 Ja będę na pewno, tylko istnieje szansa, że albo spóźniony, albo nie zostanę do późna, bo się muszę przyjezdną zająć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 18 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2017 Ja też będę, acz pewnie bliżej 20.00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 19 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2017 Ktoś jeszcze czy będziemy tylko we trzech?Kto będzie na 19? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MateuszT. Napisano 19 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2017 Wpadamy we dwóch razem z@Meander, możemy być spóźnieni Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 20 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2017 Dziękuję Panowie za spotkanie.Kolejne proponuję w trakcie tygodnia. W wakacyjnym okresie piątki mogą być już wyjazdowe. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meander Napisano 20 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2017 Dziękuję Wam za przybycie i jak zwykle ciekawe dyskusje! Myślę, że możemy spokojnie przedyskutować kwestię terminu czerwcowego i przełożenie na wieczór w tygodniu - co byście powiedzieli na środę 21.00 o 19.30? Miejsce do ustalenia Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 20 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2017 21.06?Mi pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Najmniejszy Napisano 20 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2017 Mi również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 23 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2017 Dnia 2017-05-20 o 23:01, Meander napisał: Myślę, że możemy spokojnie przedyskutować kwestię terminu czerwcowego i przełożenie na wieczór w tygodniu - co byście powiedzieli na środę 21.00 o 19.30? Miejsce do ustalenia Z opóźnieniem, ale również dziękuję za kameralne, ale bardzo sympatyczne spotkanie. To chyba dobry pomysł, by zmienić termin na środowy - wszak nie upijamy się w trupa do trzeciej nad ranem, a w piątki za to ludzie będą teraz często wyjeżdżać. 21.VI akurat nie mogę, będę w Paryżu, ale wiadomo, że każdemu się nie dogodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Najmniejszy Napisano 15 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2017 Już niecały tydzień, mam nadzieję, że koledzy nie zapomnieli? Jakieś sugestie miejsc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 20 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2017 Koledzy, mam propozycję następującą: 27 czerwca, bar w Vitkacu, godzina 18.30 Jestem w kontakcie z osobą z Chile, która przyjeżdża do Warszawy odwiedzić kilku rzemieślników i jest zainteresowana spotkaniem z naszą społecznością. Ze strony naszego gościa padła propozycja krótkiego wystąpienia: " masculine styles and resources in the Southern Cone, for men's clothing and customs the most sophisticated part of all Latin America". Tłumaczenie z ENG-POL zapewnione Kto jest zainteresowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 21 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2017 Chętnie, tym bardziej, że dziś byłoby mi ciężko dotrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meander Napisano 22 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2017 Ja ma wciąż problem z zalogowaniem na forum poza tapatalk, stąd moja długa nieobecność. Panowie raczą wybaczać, na urlopie był kiepski dostęp do wi-fi Chętnie bym wpadł na spotkanie, jeśli tylko zdążę wtedy wrócić do Warszawy z wyjazdu. Termin jest okej Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 25 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2017 nasz gość w drodze do Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 26 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2017 Koledzy, komu pasuje nieco wcześniejsze rozpoczęcie spotkania to zapraszam już na 18.00 do zobaczenia jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meander Napisano 13 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2017 Panowie, proponuję kolejne spotkanie Co powiecie na przyszłą środę, 19.07 o 19.30? Miejsce do ustalenia, ale wstępnie Concept 13 lub Drugie Dno.Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meander Napisano 18 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2017 Ze względu na niskie zainteresowanie, odkładamy spotkanie na czas bliżej nieokreślony. Niedługo pojawi się nowa propozycja terminu Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 3 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2017 W sobotę 30-tego września lecę do kraju. Krótki pobyt w Warszawie podyktowany jest odebraniem skromnego projektu na Chmielnej. Szkoda, że nie ma w planie jakiegoś otwartego spotkania, a jakby było to bym chętnie dołączył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowoanglik Napisano 3 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2017 Może da się skrzyknąć grupę kolegów? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Najmniejszy Napisano 4 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2017 Mnie się da skrzyknąć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wimon Napisano 5 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2017 Też dałbym się namówić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrotherM Napisano 5 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2017 Tak sobie myślę, że może i spróbowałbym z Krk przyjechać jak terminarz pozwoli, miło byłoby poznać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 5 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2017 @BrotherM - zapraszamy na 30 września wstępnie się piszę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi