Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arsen Napisano 24 Kwiecień 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2016 @saphir.pl ostatnio pisał o pilnej depeszy z Francji. Tym razem mogę się już pochwalić oficjalnie, stoi już na stoliku. Saphir nagrodziło mnie i moją działalność dyplomem za zasługi. Nie jest to byle co, prócz mnie w Polsce podobny ma jedynie zakład Kielmana. Duma 2 37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 24 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2016 Szacun! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eth Napisano 24 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2016 Gratulacje! W pełni zasłużone! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 24 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2016 @saphir.pl ostatnio pisał o pilnej depeszy z Francji. Tym razem mogę się już pochwalić oficjalnie, stoi już na stoliku. Saphir nagrodziło mnie i moją działalność dyplomem za zasługi. Nie jest to byle co, prócz mnie w Polsce podobny ma jedynie zakład Kielmana. Duma Gratuluję! Ps. No i ceny teraz 100% w górę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 24 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2016 Ps. No i ceny teraz 100% w górę I koniecznie dopisek "luxury" pod nazwą firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrrianoo Napisano 25 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2016 Gratulację! Tak a propos kiedyś muszę podjechać do Ciebie na tą Parkową i zobaczyć na żywo efekty Twojej pracy (oczywiście jeżeli jest to możliwe). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolo Napisano 25 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2016 Gratulacje !!!!!!! Panie kochany z czym oni tyle czekali? Gdzie oni widzieli u siebie takie cudeńka? Coś wiem na ten temat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 25 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2016 Gratulacje Andrzeju! Z tymi cenami ta Krzychu żartował 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 26 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2016 Gratulacje Andrzeju! Z tymi cenami ta Krzychu żartował To nie żart, jestem nieoficjalnym pierwszym przedstawicielem handlowym "the shine sp. z o.o." 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 26 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2016 Sprzedajesz polisy inwestycyjne na bazie indeksu średniej ceny zakupu Yankow? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 26 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2016 Dzięki Panowie @adrrianoo, przyznam że obecnie mam na to słabe warunki Wracając jednak na ziemię, na zdjęciu plany na ten tydzień 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 29 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2016 Ukończone Vass na przepięknym kopycie U 1 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 29 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2016 Żółte! Ktoś jest odważny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 29 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2016 Ten odcień różnie wypada w zależności od światła, potrafi być nawet oliwkowy W rzeczywistości są stonowane, żółtej bazy było naprawdę mało, przewaga beżu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 29 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2016 Bardzo mi się ten kolor podoba, tylko dostrzegam pewną sprzeczność koncepcyjną... z jednej strony kolor bardzo casualowy z drugiej strony kopyto (w mojej opinii) bardzo formalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 29 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2016 Gdyby to były lotniki mógłbym się z Tobą nawet zgodzić (chociaż z reguły nie wnikam w koncepcję klientów). Tutaj jednak zdobienia i przeszycia mocno obniżają formalność obuwia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 29 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2016 Mi chodzi o sam kształt kopyta, zacytuję opinię Whitesnake'a z wątku o Vassach, z którą się zgadzam: "Vass na kopycie U a tylko takie na razie mam, to szkoła austro-węgierska, kopyta mają dynamiczniejszy, ostrzejszy kształt, są bardzo wyraziste. Ogranicza to użytkowanie do bardziej formalnych wersji ubioru. Słabo pasują do jeansów lub chinosów. Podkreślam jednak, że to moja, czysto subiektywna opinia." Ale samo malowanie jak zwykle klasa, właściciel na pewno będzie zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 29 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2016 Tak naprawdę kopyto U nie jest szkoły austro węgierskiej, zostało zakupione przez Vass od Ugolini, kopyto to było zaprojektowane na Japoński rynek. Kwestia jego formalności jest moim zdaniem umowna i każdy będzie to odbierał trochę inaczej 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 29 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2016 Dlatego właśnie napisałem, że właściciel na pewno będzie zadowolony Gratulacje kolejego udanego projektu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 29 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2016 Dziękuję, ja bardzo lubię taką dyskusję o butach, z każdej w tym wątku się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 29 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2016 Mi chodzi o sam kształt kopyta, zacytuję opinię Whitesnake'a z wątku o Vassach, z którą się zgadzam: "Vass na kopycie U a tylko takie na razie mam, to szkoła austro-węgierska, kopyta mają dynamiczniejszy, ostrzejszy kształt, są bardzo wyraziste. Ogranicza to użytkowanie do bardziej formalnych wersji ubioru. Słabo pasują do jeansów lub chinosów. Podkreślam jednak, że to moja, czysto subiektywna opinia." Ale samo malowanie jak zwykle klasa, właściciel na pewno będzie zadowolony. Panowie, tradycyjne kształty kopyt austro węgierskie to raczej szerokie buty z kwadratowo (z profilu) wyprofilowanym noskiem, typowe Budapestery. Kopyto U jest bardzo nowoczesne i w mojej opinii nieformalne (tak jak np. 915 yanko), jeżeli tak możemy mówić o klasycznych butach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 29 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2016 Dla mnie do jeansów i chino nie pasują tak dynamiczne kopyta i w tym sensie napisałem że U jest formalne. Ale to tylko moje nie poparte żadną teorią odczucie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 29 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2016 Jasna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 29 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2016 Panowie, tradycyjne kształty kopyt austro węgierskie to raczej szerokie buty z kwadratowo (z profilu) wyprofilowanym noskiem, typowe Budapestery. Kopyto U jest bardzo nowoczesne i w mojej opinii nieformalne (tak jak np. 915 yanko), jeżeli tak możemy mówić o klasycznych butach Pisałem o dzisiejszej szkole, a nie zaszłościach historycznych . Miałem wtedy dość ograniczoną wiedzę na ten temat i było to jedynie moje skojarzenie bazujące na produktach Maftei, Vass i kierunkach w jakich się rozwijały. Ukończone Vass na przepięknym kopycie U Pięknie wyszły, aż szkoda, że bez patyny. Trochę bym je przybrudził na zdobieniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arsen Napisano 8 Maj 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2016 Nowe realizacje, jednolite granatowe 742 oraz dla wielbicieli patyny Yanko Penny Loafer. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi