Koval Napisano 6 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 Od lat bez zmian... http://zlotetarasy.pl/sklepy/moda/ogolna/emanuelberg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 6 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 Jest też drugi sklep, w Galerii Mokotów. I chyba jeszcze jeden w Klifie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 6 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 A właśnie, zapomniałem dodać - gdyby tylko zabrakło C&J w Warszawie, to byśmy zaraz usłyszeli, że jakiś @Zajac Poziomka zorganizował 'czarny protest'... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 6 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 E: Dobra, wyżej była już odpowiedź. Aby nie siać zamętu dodam, że wczoraj widziałem w E. Bergu (G. Mokotów) przecenione chukka Prime Shoes (-50%). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 6 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 ? Byłem tam w poprzednią sobotę, nic nie wskazywało na planowaną ewakuację. Czyżbyś zabłądził w trzewiach ślimaka-giganta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 6 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 Nie wydaje mi się, żeby to oznaczało ewakuację, modele były dwa i - jak to z przecenionymi modelami bywa - niekoniecznie te najbardziej pożądane: niebieski/granatowy zamsz i piaskowy/jasnoszary zamsz. Niestety nie wiem, jaka cena wyjściowa, podaję w ramach ciekawostki bo nie wiedziałem, że Berg ma też PrimeShoes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek.ka Napisano 6 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 wybaczcie mi zatem sianie zamętu. Szedłem tzw "na pamięć" i widać pamięć zawiodła bo tam gdzie mnie się wydawało, że powinien być, Berga nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 25 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2016 Wiecie Panowie może, do którego z kopyt z linii podstawowej zbliżone jest 363? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 25 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2016 Może to pomoże (wygląda "wąsko"): 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irys Napisano 30 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2016 Chciałbym zapytać doświadczonych fanów"Krokietów" o jedną kwestię która mnie zastanawia. Szukałem w internecie informacji i nic konkretnego nie znalazłem. Jakiś czas temu zakupiłem okazyjnie klasyczne oxfordy model " Connaught" " HEALTH BRAND " Zadowolony z zakupu postawiłem na półce ,ale gdy zakupiłem następne ( też " Connaught" brąz) zauważyłem wyraźne różnice. Mianowicie: W tych " Health Brand"Skóra gładka i tak miękka że gdy wyciągam z nich prawidła , cholewka bardziej opada ku dołowi niż w tych nowszych. W dotyku bardzo gładka, bez por i sprawia wrażenie "polerki" Wewnątrz cholewka podszyta jakimś płótnem: Podeszwy w czarnym kolorze z krytym kanałem z nieco innym logo: Obcas bez "gumy" + 2 rzędy szpilek co widać na zdjęciu: Zastanawia mnie czy to jakiś "Vintage" czy nieznana linia (?) Rozmiarówka także trochę inna, mimo że to te same modele, ta sama tęgość ( E ) ( Te jakby o pół numeru mniejsze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 30 Październik 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2016 To vintage. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irys Napisano 30 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2016 1 godzinę temu, eye_lip napisał: To vintage. Dzięki Tak też się domyślałem. Ciekawi mnie tylko czy jakość bardzo odbiega od dzisiejszych wypustów, choć miękkość skóry jest niespotykana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 3 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2016 Zdjęcia butów marki Crockett & Jones, trochę inne od tych studyjnych, których pełno w sieci. Można sobie wyrobić opinię o kolorach i kształtach kopyt. http://www.danielssons-skomakeri.se/crockett-jones-26805001 (trzeba wybrać rodzaj butów z menu po lewej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 3 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2016 Klasyczne modele w raczej większych rozmiarach (10-12), ceny 250-270 GBP: http://www.thetannery.co.uk/c/1306/Crockett-and-Jones/2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 22 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2016 Dostałem właśnie maila z E. Berg: Świetna okazja na kupno krokietów. Ja tak rok temu kupiłem Tetbury za niecały 1600 złotych. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 24 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2016 W Internecie przeważają opinie, że prawidła C&J nie są warte swojej ceny, jakie jest Wasze zdanie w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 24 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2016 4 minuty temu, R50 napisał: W Internecie przeważają opinie, że prawidła C&J nie są warte swojej ceny, jakie jest Wasze zdanie w tym temacie? Żadne prawidła nie są warte takiej ceny. Crockettowe biorę tylko do kopyta 348. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 24 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2016 Masz na myśli prawidła Main Line czy te luksusowe? Przeczytałem, że prawidła Main Line najlepiej sprawdzają się do kopyta 341. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 24 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2016 Ja w moich dwóch parach na 348 mam normalne prawidła Saphira, w trzeciej parze prawidła CT i nie zauważyłem póki co żadnych negatywnych efektów typu deformowanie się buta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 24 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2016 Deformowania też bym się raczej nie spodziewał, wydaje mi się, że wszystko rozbija się o kwestie estetyczne - choć po cichu liczyłem, że może te prawidła będą lepiej wypełniały buty na kopytach 325 & 335. BTW Ile te prawidła kosztują w Bergu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 24 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2016 Chyba pół roku temu kosztowały coś miedzy 250 a 300 złotych, ale głowy nie dam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 24 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2016 Info z ZT: 309 zł. Trochę szkoda, że Crockett ma tak kosmicznie wycenione akcesoria, przykładowo skrzynka na akcesoria obuwnicze - 500 funtów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 24 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2016 3 minuty temu, R50 napisał: Info z ZT: 309 zł. Moim zdaniem nie warto. To 5 par prawideł pseudo-cedrowych, które funkcjonalnie w niczym nie ustępują crockettowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 24 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2016 http://www.crockettandjones.com/news/index/crockett-and-jones-x-allied Crockett kontynuuje zabawę w product placement. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 25 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2016 Nikt nie wyhaczył dziś niczego w Bergu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi