Szydlowsky Napisano 18 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2019 Podoba mi się nazwa marki , taka męska 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
303 Napisano 18 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2019 8 godzin temu, De Lasalle napisał: UK ebay ^^ Ok dzięki, chyba muszę częściej tam zaglądać😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 4 Grudzień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2019 C&J dla Bodileys. Model nazywa się Hannover i bazuje na standardowym modelu Edgware. Różnice to mniej agresywne kopyto 341 zamiast 348 i inny medalion. Skóra sprawia fantastyczne pierwsze wrażenie, niesamowicie miękka i przyjemna w dotyku, porównywalna z Tetbury, liczę na zbliżony poziom komfortu noszenia. 23 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 5 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2019 Świetne , gratuluje nabytku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 5 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2019 Buty cudowne,niech się dobrze noszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. K.G. Napisano 8 Grudzień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2019 U mnie pojawiły się takie C&J Ascott Dark Brown Suede dla Rose & Born na kopycie 325. 6 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. K.G. Napisano 31 Grudzień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2019 Święty Mikołaj musiał zauważyć, że moim C&J Pembroke Tan Scotch Country Grain przydałby się zamiennik i w tym roku dostalem buty w Dark Brown Scotch Grain. Może kogoś zainteresuje jak starzeje się ten model i zamieszczam kilka zdjęć nowych butów i takich po około 2 latach intensywnego użytkowania. 18 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ażog Napisano 31 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2020 Cześć, Orientujecie się Panowie czy w Emanuel Berg bywają obniżki cen na krokiety? Obecnie przecenione jest tam prawie wszystko oprócz butów. Pamiętam, że kiedyś bywały... Jeśli nie, to gdzie najlepiej/najkorzystniej kupować wspomnianą markę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 31 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2020 Bywają w Black Friday. Najlepiej polować na okazje na ebay. Prócz tego zdarzają się przeceny w sklepach online, ale rzadko, a przecena jest stosunkowo niewielka. Nie podaję namiarów, bo dowiadywałem się przypadkiem, m.in. na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 31 Styczeń 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2020 Na Budapester są czasami fajne promocje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 31 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2020 E.Berg niestety nie robi już przecen na C&J na Black Friday (od dwóch lat). Teraz w miarę regularnie promocje są na buty CJ produkowane dla Bodileys i New&Lingwood, dodatkowo jak pisał @eye_lip bywają przeceniane w sklepie Budapester. Sam C&J również robi promocje dwa razy do roku, można dowiedzieć się jakie buty mają dostępne podczas wyprzedaży i złożyć zamowienie mailowo/przez telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.G. Napisano 31 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2020 W E.Bergu sprzedawcy mogą udzielić 5% rabatu na C&J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
303 Napisano 5 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2020 Koledzy, podpowiecie, gdzie najlepiej się udać, żeby upolować dobrą cenę na buty C&J w Londynie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 14 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2020 W dniu 5.02.2020 o 09:21, 303 napisał: Koledzy, podpowiecie, gdzie najlepiej się udać, żeby upolować dobrą cenę na buty C&J w Londynie? Na Jermyn Street znajdziesz dwa sklepy C&J, ale nie liczyłbym na różnice w cenach. Dużo łatwiej upolować okazje na ebay. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nawrot Napisano 25 Luty 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2020 Pierwsze Crocketty w rodzinie Nie mogę powiedzieć skąd mam (niezgodne z celami forum), ale nie dziwię się ich RRP. A cieszą tym bardziej, że je mam za 25% tej ceny Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 25 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2020 Pierwsze Crocketty w rodzinie Nie mogę powiedzieć skąd mam (niezgodne z celami forum), ale nie dziwię się ich RRP. A cieszą tym bardziej, że je mam za 25% tej ceny Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Już buś przynajmniej ludzi nie drażnł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 25 Luty 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2020 A ja wiem skąd kolega je ma;)Bardzo fajny but, gratulacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 25 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2020 Nie mogę powiedzieć skąd mam (niezgodne z celami forum)Jako użytkownik, któremu za trzy tygodnie stuknie dziewięć lat nieprzerwanej obecności na forum, postawię kłopotliwe pytanie: jeśli informacja gdzie dają krokiety w cenie Gino Rossi jest niezgodna z celami forum, to co jest z nimi zgodne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
303 Napisano 25 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2020 Piękne, niech się dobrze noszą! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrot Napisano 25 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2020 Jako użytkownik, któremu za trzy tygodnie stuknie dziewięć lat nieprzerwanej obecności na forum, postawię kłopotliwe pytanie: jeśli informacja gdzie dają krokiety w cenie Gino Rossi jest niezgodna z celami forum, to co jest z nimi zgodne?Co ja poradzę, że wpisy o jakimś tam kupowaniu butów z drugiej ręki (teraz mówię czysto hipotetycznie) są kasowane A że można znaleźć Yanko za 200 złotych (choćby i z felerną skórą (puszczam oko do@lubo69 ) czy Crocketty za 750 na polskich serwisach, to chyba każdy poszukiwacz okazji powinien wiedzieć Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 5 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2020 Czy mógłby ktoś porównać kopyta 337 i 367? Miałem Audleye na 337, ale rozglądam się za single monkami Savile i wyczytałem, że były one pierwotnie robione na 337, a później na 367. To co mnie lekko zmyliło, to stwierdzenie na stronie C&J, że 337 jest jednym z ich dłuższych kopyt. Dla mnie Audley w moim typowym rozmiarze 9UK były na długość na styk. Teraz mam możliwość kupna Savile na 337 w rozmiarze 9.5UK lub nowych na 367 gdzie nie wiem jak ono pasuje względem 337. Pomoże ktoś? EDIT: znalazłem na stronie Bodileys Last 367 Last 367 is a Hand Grade Collection last with a soft square toe. Originally developed for the Japanese market, 367 is an updated version of the much celebrated 337. Last No.337 was deemed a forward thinking last of its time, being one of the longer more extreme lasts on offer. Last 367 offers the same, soft square toe but also features a 'clipped' heel or back-part. Technically a superior last, it forms its origins in great company following the successes of its fore-part (from 337) and back-part (from 363) Fitting Advice - Last 367 will offer a slightly closer fit to 337 and 348. Aesthetically it is almost indistinguishable to 337. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 8 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2020 C&J Savile. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 8 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2020 @Żorż Ponimirski petarda. Jak z dopasowaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 8 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2020 4 minuty temu, kormox napisał: @Żorż Ponimirski petarda. Jak z dopasowaniem? Chciałbym powiedzieć, że petarda, bo but jest idealnie dopasowany w każdym wymiarze, ale jest jeden problem - single monki mają dość szeroki otwór na stopę, a ja mam wąskie pięty. Obadam temat dokładniej w ciągu kilku najbliższych dni w różnych skarpetkach i będę dumał. Żal by było się z nimi rozstać, bo wykonanie jest świetne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 8 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2020 Możesz wrzucić fotkę, jak wygląda to dopasowanie? Sam mam problem z dopasowaniem butów - mam długą i szeroką stopę z niskim raczej podbiciem i bardzo wąską okolicą kostki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi