50groszy Napisano 13 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2018 Bardzo proszę podanie długość wyłogów kołnierzyka, pół włoski koszule biznes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZackRoman.com Napisano 24 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2018 W dniu 13.01.2018 o 20:19, 50groszy napisał: Bardzo proszę podanie długość wyłogów kołnierzyka, pół włoski koszule biznes. 8.5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZackRoman.com Napisano 24 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2018 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZackRoman.com Napisano 15 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2018 ⚡ - 30% ⚡ https://zackroman.com/SALE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 18 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2018 Odwiedziłem w piątek butik na Niecałej 7. Wrażenie bardzo miłe, kompetentna obsługa (zresztą Kolega poznany na spotkaniu forumowym) i możliwość przymierzenia na żywo chyba wszystkiego z oferty online. Z racji moich skomplikowanych proporcji marynarki czy koszule od Zacka niestety nie leżą na mnie na za dobrze, ale jakość oceniam na bardzo przyzwoitą, w cenach wyprzedażowych warto się zainteresować. Największe wrażanie zrobił dwurzędowy płaszcza Napoli II z wełny z kaszmirem Loro Piana - piękna tkanina i świetny krój. Nie wyszedłem z pustymi rękami, przygarnąłem taką oto poszetkę z mieszanki jedwab-wełna. Jak widać uszyta równo i bardzo ładnie rolowane brzegi. Na tle benchmarku w postaci Turnbull & Asset nie ma się czego wstydzić. Sam materiał jest bardzo zwiewny, zdecydowanie bliższy do lekkiego jedwabiu niż wełny, stąd rozmiar 40x40 jest adekwatny. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weber Napisano 23 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2018 Jak sprawują się marynarki bez podszewski? Jedna marynarka przypadła mi do gustu, ale połączenie "flanela + brak podszewski" sugeruje, że będzie to marynarka niesamowicie gniotąca się na plecach. Podpowiedzi? Refutacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 4 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2018 W dniu 2/23/2018 o 16:11, weber napisał: Jak sprawują się marynarki bez podszewski? Jedna marynarka przypadła mi do gustu, ale połączenie "flanela + brak podszewski" sugeruje, że będzie to marynarka niesamowicie gniotąca się na plecach. Podpowiedzi? Refutacje? Dla nie problemem nie jest gniecenie, ale drapanie. Mam wrażliwą skórę i flanelę "czuję". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZackRoman.com Napisano 8 Marzec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2018 W dniu 23.02.2018 o 16:11, weber napisał: Jak sprawują się marynarki bez podszewski? Jedna marynarka przypadła mi do gustu, ale połączenie "flanela + brak podszewski" sugeruje, że będzie to marynarka niesamowicie gniotąca się na plecach. Podpowiedzi? Refutacje? Nie powinny się gnieść na plecach - nasi klienci nie zgłaszali dotąd takich problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZackRoman.com Napisano 8 Marzec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2018 Roman Zaczkiewicz:💪 Kiedy kilka lat temu pisałem pierwsze wpisy na temat oscarowego dress code'u, nie sądziłem, że moje uwagi i spostrzeżenia wprowadzę w życie, tworząc ... smokingi w ramach własnej marki. W początkach Szarmanta bardzo wiele miejsca poświęciłem na omawianie formalnego i półformalnego dress code. Oto dwa klasyczne fasony: jednorzędowy z wyłogami szalowymi i dwurzędowy z wyłogami ostrymi. Wybór pozostawiam Wam Przedsprzedaż: http://bit.ly/blacktie1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZackRoman.com Napisano 10 Marzec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2018 Z naszą ideą klasycznej elegancji zataczamy coraz szersze kręgi Patryk Pniewski w smokingu dwurzędowym podczas wieczoru oscarowego z Canal+: Rafał Maślak w smokingu jednorzędowym (sesja dla Magazynu Wedding): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cineos Napisano 14 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2018 Czy mógłby ktoś z posiadaczy płaszczy powiedzieć na czym polega aż tak duża rozbieżność rozmiarowa dla rozmiaru 48 pomiędzy dyplomatkami, a płaszczami ulster? Ogólnie mieszczę się w 48 i jeżeli chciałbym brać Ulster to na taki bym się zdecydował (klatka 109cm, talia 94cm). Natomiast dyplomatki dla rozmiaru 48 mają aż 102cm w talii. Czy jest to celowy zabieg, że są tak szerokie w tym miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZackRoman.com Napisano 5 Kwiecień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2018 W dniu 14.03.2018 o 13:43, Cineos napisał: Czy mógłby ktoś z posiadaczy płaszczy powiedzieć na czym polega aż tak duża rozbieżność rozmiarowa dla rozmiaru 48 pomiędzy dyplomatkami, a płaszczami ulster? Ogólnie mieszczę się w 48 i jeżeli chciałbym brać Ulster to na taki bym się zdecydował (klatka 109cm, talia 94cm). Natomiast dyplomatki dla rozmiaru 48 mają aż 102cm w talii. Czy jest to celowy zabieg, że są tak szerokie w tym miejscu? Są przewidziane na nieco inne sylwetki. Ulstery to krój slim fit - najlepiej będą w nich wyglądać osoby szczupłe i wysokie. Dyplomatki mają nieco obszerniejszy krój i są krótsze - sprawdzą się przy sylwetkach regular i niższym wzroście niż 180cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roter6 Napisano 11 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2018 @Sklep Szarmant Kiedy pojawi się nowa kolekcja? Miały być zdaje się nowe marynarki na lato. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZackRoman.com Napisano 19 Kwiecień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2018 Jeśli szukasz marynarek, spodni i koszul w ✂️ sartorialnym stylu, to dobrze trafiłeś. Przygotowałem właśnie nową kolekcję sportowych ubrań ze bawełny i lnu 🏆 Dwurzędówka na dwa i pół guzika, jednorzędówka z paryskimi klapami i spodnie z jedną zakładką. Zamów garnitur z bawełny w preorderze – tylko do 29 kwietnia! ➡️➡️➡️ https://zackroman.com/pre-order 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tkowalcz Napisano 10 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2018 Zamówiłem w preorderze nowe spodnie (zielone i białe) oraz koszule (niebieska kratka i rożowy len). Nie jestem znawcą, ale te ostatnie wydają się bardzo dobrej jakości. Spodnie też bardzo przypadły mi do gustu, są świetnie uszyte, w cenie preorderu (coś koło 285zł) to dobra okazja. Jedyne co mnie zdziwiło i trochę popsuło zadowolenie z zakupu to informacja na metce, że (bawełniane w końcu) spodnie należy prać wyłącznie chemicznie. Szczególnie w stosunku do białych spodni to wymóg wysoce niepraktyczny. Czy ktoś z forumowiczów je posiada i może doradzić jak z tym praniem jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 11 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2018 3 hours ago, tkowalcz said: Zamówiłem w preorderze nowe spodnie (zielone i białe) oraz koszule (niebieska kratka i rożowy len). Nie jestem znawcą, ale te ostatnie wydają się bardzo dobrej jakości. Spodnie też bardzo przypadły mi do gustu, są świetnie uszyte, w cenie preorderu (coś koło 285zł) to dobra okazja. Jedyne co mnie zdziwiło i trochę popsuło zadowolenie z zakupu to informacja na metce, że (bawełniane w końcu) spodnie należy prać wyłącznie chemicznie. Szczególnie w stosunku do białych spodni to wymóg wysoce niepraktyczny. Czy ktoś z forumowiczów je posiada i może doradzić jak z tym praniem jest? Nie mam spodni od Szarmanta, ale wszystkie spodnie (oprócz jeansów) piorę tylko chemicznie - dużo łatwiej o utrzymanie kształtu oraz utrzymanie kolorów. Większość materiałów bawełnianych jest w tych czasach "garment dyed" co w przypadku prania w pralce bardzo mocno wpływa na kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 11 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2018 Mam te białe ale jeszcze prałem. Niemniej rozmawiałem na ten temat z Panem Łukaszem (zdaje się obecnie już nie pracuje w Zack Roman) i także zalecał pranie chemiczne także ze względu na kurczenie się tej bawełny. Z drugiej strony z tego też powodu zamówiłem spodnie nie wykończone na dole i w sumie to miałem plan wyprać je ze dwa razy normalnie i dopiero wykończyć bo takich nosić się nie da. Być może pranie chemiczne nie wpływa na kurczenie i można by je wykończyć od razu ... teraz to już sam nie wiem jaką kolejność przyjąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tkowalcz Napisano 11 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2018 5 godzin temu, el-biczel napisał: Nie mam spodni od Szarmanta, ale wszystkie spodnie (oprócz jeansów) piorę tylko chemicznie - dużo łatwiej o utrzymanie kształtu oraz utrzymanie kolorów. Większość materiałów bawełnianych jest w tych czasach "garment dyed" co w przypadku prania w pralce bardzo mocno wpływa na kolor. Pranie chemiczne jako podstawowy sposób prania spodni dla mnie odpada, chociażby dlatego, że trzeba gdzieś podjechać, oddać je, odebrać. Z białymi musiałbym robić to co dwa dni. 2 godziny temu, FONos napisał: Mam te białe ale jeszcze prałem. Niemniej rozmawiałem na ten temat z Panem Łukaszem (zdaje się obecnie już nie pracuje w Zack Roman) i także zalecał pranie chemiczne także ze względu na kurczenie się tej bawełny. Z drugiej strony z tego też powodu zamówiłem spodnie nie wykończone na dole i w sumie to miałem plan wyprać je ze dwa razy normalnie i dopiero wykończyć bo takich nosić się nie da. Być może pranie chemiczne nie wpływa na kurczenie i można by je wykończyć od razu ... teraz to już sam nie wiem jaką kolejność przyjąć? Ja już je wykończyłem przed pierwszym praniem. Wykończenie jest z manszetami więc w razie czego pewnie można je ponownie wydłużyć. Martwi mnie wpływ na kolor w przypadku ciemnozielonych i może tutaj zastosuję się do zaleceń producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tkowalcz Napisano 1 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2018 Białe spodnie po praniu. Nie skurczyły się zauważalnie (nie mierzyłem ich bardzo dokładnie). Szkoda tylko, że kant zupełnie zniknął, ale to nic czego umiejętne prasowanie nie naprawi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZackRoman.com Napisano 27 Wrzesień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2018 Dziś zaczynamy sale - 30% ✂️ W ofercie wyprzedażowej m.in.: dwurzędowy garnitur z solaro oraz marynarka sportowa w pasy Wimbledon. Są też nasze sartorialne spodnie z lnu z dwiema zakładkami, kapelusze panama, koszule ocbd i wiele innych produktów, Zapraszam do sklepu do działu SALE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZackRoman.com Napisano 30 Październik 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2018 Uwaga ⚡ Konkurs się kończy już jutro. Potrzebujemy mocnego finiszu 🏁 Jestem nominowany do nagród 🏆 Esquire w kategorii Styl i Design. Swój głos możecie oddać tutaj ➡️➡️➡️: https://www.esquire.pl/glosowanie/nagrody Dziękuję 👍 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZackRoman.com Napisano 31 Październik 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2018 🎃 Halloween Birthday Special 🎃 Tylko dziś -18% 🔝 zniżki na wszystko z okazji 18-stych urodzin szefa 😉 Zajrzyj do nas do butiku przy Niecałej 7 albo użyj kodu rabatowego: urodziny ➡️➡️➡️ www.zackroman.com 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZackRoman.com Napisano 22 Listopad 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2018 Zaczynamy Black Friday 2018. W sklepie https://zackroman.com/ przeceny aż do -50% na wybrane produkty. Zapraszamy też do naszego butiku w piątek, sobotę i w niedzielę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZackRoman.com Napisano 3 Grudzień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2018 Tydzień darmowej dostawy dla pierwszych 50 zamówień https://zackroman.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 3 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2018 Zaniepokoił mnie opis czapki z Waszego sklepu:„Jeśli zawsze szukałaś czapki, w której będziesz wyglądać męsko, to właśnie znalazłaś.” 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi