pablocito Napisano 3 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2021 No ale żeby od @Tanatos70 podkradać pomyśł na kota w tle to już za dużo A co do zestawu to bardzo fajnie, ja bym tylko koszulę zmienił, jeśli w klubowy zestaw idziesz.Jeśli w klubowy to i spodnie, jeżeli to tylko fajny zestaw z blezerem (bo czemu nie?), to koszula jak i spodnie są w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 3 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2021 @JDCdaleko mi do stylu brytyjskiego, więc raczej traktuję ten ubiór jako bardzo swobodną interpretację zestawu klubowego. Aha, gadałem z kotem i powiedział mi, że robi co chce i jak będzie miał na to ochotę to wejdzie mi w kadr w czasie robienia zdjęć i roztoczy swój majestat, czy tego chcę czy nie i niezależnie od tego, co uważają inni. Nawet @Tanatos70 i (zwłaszcza) jego kot. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. gdynianin Napisano 3 Kwiecień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2021 11 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. me.spoke Napisano 4 Kwiecień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2021 Wesołego Alleluja! 17 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pablocito Napisano 4 Kwiecień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2021 Trencz właściwej długości dobrany do koloru Kluski 14 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 4 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2021 16 godzin temu, chylonczyk napisał:Nawet @Tanatos70(zwłaszcza) jego kot. Kotka 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 4 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2021 @Tanatos70 moje przeprosiny dla kotki. Szczerze, to moja to też kotka, ale jakoś mi się przyjęło, żeby mówić tak bezosobowo 'kot', niezależnie od płci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. michasacuer Napisano 5 Kwiecień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2021 17 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 5 Kwiecień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2021 Dziś: 10 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 6 Kwiecień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2021 Zoom w czasach "no tie" 12 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 8 Kwiecień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2021 Brown in town. 15 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 11 Kwiecień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2021 Corneliani, Drake's, EoE, Eton, Vass + komunijny Atlantic rocznik 79 na waranie od Filipa: 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jacek. Napisano 12 Kwiecień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2021 11 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 12 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2021 @Jacek.to Van Gils? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek. Napisano 12 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2021 Godzinę temu, eye_lip napisał: @Jacek.to Van Gils? Tak. Z tk maxx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 12 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2021 Świetna marynarka, jeden z moich ulubionych zakupów w TK. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr B Napisano 12 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2021 W dniu 18.03.2021 o 17:40, Tomasz Fedak napisał: Ciekawy i oryginalny krawat. Jaka manufaktura? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Fedak Napisano 12 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2021 4 godziny temu, Piotr B napisał: Ciekawy i oryginalny krawat. Jaka manufaktura? To krawat od @Dignito z ostatniej kolekcji. W rzeczywistości jest nieco bardziej żywy kolorystycznie, ale matowe wykończenie jedwabiu sprawia, że pasuje praktycznie do wszystkiego. Czekam na nową kolekcję, która ma się niebawem pojawić w ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jacek. Napisano 13 Kwiecień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2021 14 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gocławianin Napisano 13 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2021 (edytowane) Świetne dobranie kolorów, bardzo udane zestawienie. Wybrałbym trochę inny (niższy) kołnierzyk, ale czasem nie można mieć wszystkiego Edytowane 13 Kwiecień 2021 przez Gocławianin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. me.spoke Napisano 16 Kwiecień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2021 20 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 16 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2021 @me.spoke skąd torba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranciszekMaurer Napisano 17 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2021 Wygląda jak Solier Aberdeen. @me.spoke jeżeli mam rację, to daj znać jak się sprawuje, bo rozważam jej zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me.spoke Napisano 17 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2021 Tak, to Solier Aberdeen. Mam już dwa lata i bardzo sobie chwalę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jacek. Napisano 20 Kwiecień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2021 12 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi