Midlife-Crisis Napisano 28 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2019 Godzinę temu, blekit napisał: 16 godzin temu, Midlife-Crisis napisał: @blekit, czy nie zastanawiałeś się nad zastąpieniem kaszkietu kapeluszem? Czasem noszę beżową fedorę (i przymierzam się do granatowej) z zamówienia forumowego. Mam też homburg, ale do niego w ogóle nie mogę się przekonać. Ogólnie to kaszkiet są dla mnie preferowanym nakryciem głowy - łatwiej mi się nosi i są praktyczniejsze (cieplejsze, zwłaszcza wersje z nausznikami). Natomiast latem noszę głównie panamy. Może do Homburga potrzebujesz jeszcze paru lat. U mnie w bawarskiej wsi to albo elegancko albo kapelusz, bo inaczej się nawet ludzie w kompletnych strojach ludowych na mnie krzywo patrzą. 🙄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 29 Grudzień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2019 Bordowe casentino: 29 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. djmakus Napisano 31 Grudzień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2019 ------------------------------------------------------------- Wszystkiego dobrego w Nowym Roku! 8 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 2 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2020 Po długiej przerwie; SuSu, Brogs, Milanówek, Poszetka, C.Berg, poza kadrem Loake Pimlico w zamszu. 4 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Servetch Napisano 2 Styczeń 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2020 Pierwszy dzień stycznia nad jeziorem Como. 19 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roj Napisano 2 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2020 W dniu 29.12.2019 o 14:17, Tanatos70 napisał: Bordowe casentino: O Panieee.... Mistrz zestaw! Kolorystycznie, jeszcze z tym rolkiem... 😍 Tę serię zdjęć bym wystawił w jakimś forumowym konkursie 🤜🤛 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roj Napisano 2 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2020 2 minuty temu, Servetch napisał: Pierwszy dzień stycznia nad jeziorem Como. Bardzo fajne zdjęcie, trochę spodnie mi psują efekt. Się pomarszczyły złośliwie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 2 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2020 42 minuty temu, roj napisał: O Panieee.... Mistrz zestaw! Kolorystycznie, jeszcze z tym rolkiem... 😍 Tę serię zdjęć bym wystawił w jakimś forumowym konkursie 🤜🤛 No dzięki. Staramy się z kotem, choć i tak zawsze mam w tyle głowy : 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 2 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2020 7 godzin temu, roj napisał: Bardzo fajne zdjęcie, trochę spodnie mi psują efekt. Się pomarszczyły złośliwie Przypuszczam że to wiatr je złośliwie pomarszczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemie Napisano 4 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2020 @Tanatos Przepraszam za offtop, nie mogłem się powstrzymać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 4 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2020 Albo jakiś customik od Aero... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekPZN Napisano 4 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2020 Cześć. Dobry wieczór. Witajcie. Pierwszy wpis. Forum śledzę od jakiegoś czasu. Zdążyłem chyba przejrzeć już połowę wpisów w tym wątku Marynarka dwurzędowa SuSu Biała koszula Gutteridge Burgundowy krawat z grenadyny z @poszetka.com I bordowy-biała poszetka również od Poszetki. Jakieś uwagi? 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 4 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2020 Sobotni "niespodziewany" 😉 wypad "na wódkę" na mieście. Niekrępujący ruchów vintage trencz Burberry + marynarka z tej samej firmy, jednak wypust współczesny "made in Italy": 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kichanadeta Napisano 5 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2020 Ja osobiście tak "na wódkę" bym nie wystąpił, bowiem jeśli będzie wleczone to "opakowania" szkoda. 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 5 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2020 Ja osobiście tak "na wódkę" bym nie wystąpił, bowiem jeśli będzie wleczone to "opakowania" szkoda. Prócz kultury ubioru forum promuje również kulturę picia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Runior Napisano 5 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2020 Jak pisał klasyk, nie ma czegoś takiego jak kultura picia. Jest tylko technika. 5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekPZN Napisano 5 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2020 Dzisiaj koszula niebieska Lagerfelda, marynarka Vistuli, sweter Profuomo, knit od @poszetka.com, poszetka Wisoor lub Bytom. Poszetka nie gryzie się za mocno z marynarką? Jak oceniacie? 4 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 5 Styczeń 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2020 7 godzin temu, Runior napisał: Jak pisał klasyk, nie ma czegoś takiego jak kultura picia. Jest tylko technika. Mi w takich sytuacjach przyświecają słowa innego klasyka, mistrza mojej młodości: "Alkohol jest sprawą zdrowego rozsądku, a nie zdrowego żołądka... Pijaństwo to rzecz dobra, a nawet wskazana, ale dla umysłów wytwornych. Pijąc, należy strzec się w rozmowie tematów wulgarnych, nie należy jednak wpadać w ekstazę religijną" I tego się trzymam . O trzeciej nad ranem grzecznie do łóżka, tak by rześkim wstać na przedpołudniowe nabożeństwo: British Duffle Company, Stetson, Osovski, Tallinder, kremowy moleskin od Benevento, kaszmirowy krawat z nieistniejącej już chyba manufaktury Fiorio Milano, rękawice Dents + Aldeny: 10 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekPZN Napisano 5 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2020 Piękne buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 5 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2020 32 minuty temu, Tanatos70 napisał: Mi w takich sytuacjach przyświecają słowa innego klasyka, mistrza mojej młodości: "Alkohol jest sprawą zdrowego rozsądku, a nie zdrowego żołądka... Pijaństwo to rzecz dobra, a nawet wskazana, ale dla umysłów wytwornych. Pijąc, należy strzec się w rozmowie tematów wulgarnych, nie należy jednak wpadać w ekstazę religijną" A jak mawiał Piotr Bałtroczyk: "alkohol pity z umiarem nie szkodzi nawet w dużych ilościach" 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 5 Styczeń 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2020 Tak na trzeźwo: 15 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 5 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2020 6 godzin temu, MarekPZN napisał: Piękne buty. Dzięki, bardzo je lubię. Moje pierwsze porządne, wiosna 2014 😁. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. djmakus Napisano 7 Styczeń 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2020 flanelowa koordynacja? i szczegółowo 3 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 7 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2020 @djmakus ja się tak za bardzo nie znam, ale jak tak patrzę, to zmieniłbym te spodnie na szare gładkie wełniane, ale z mankietem, bo koszula, krawat i poszetka trochę się od tego dominującego pluszowego klimatu oddalają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Żorż Ponimirski Napisano 8 Styczeń 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2020 Kratka na kratce - u mnie zestaw podwyższonego ryzyka 6 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi