mosze Napisano 17 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2019 Kasuję wycieczki osobiste i offtopy. Jeśli dyskusja trzyma temat i poziom, zostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 17 Listopad 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2019 Dzisiaj tak trochę powściągliwie. 😉 10 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruut Napisano 17 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2019 Do kompletu były jeszcze szare spodnie, ale nie zmieściły się na zdjęciu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 17 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2019 @Bruut, nie bój się zacisnąć węzła krawata. Dla mnie kolorystycznie bardzo fajnie - efekt psuje 'buła' pod szyją... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruut Napisano 17 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2019 20 minut temu, Koval napisał: @Bruut, nie bój się zacisnąć węzła krawata. Dla mnie kolorystycznie bardzo fajnie - efekt psuje 'buła' pod szyją... "Buła" czyli masz na myśli ten węzeł? Następnym razem zacisnę mocniej, tego dnia bardzo się spieszyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 17 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2019 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 17 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2019 To nie tylko słabe zaciśnięcie, ale w ogóle chyba gruby węzeł, spróbuj mniejszych. Razi mnie też sposób włożenia poszetki. Ani to porządek, ani planowany chaos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruut Napisano 17 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2019 2 godziny temu, Blondas napisał: To nie tylko słabe zaciśnięcie, ale w ogóle chyba gruby węzeł, spróbuj mniejszych. Razi mnie też sposób włożenia poszetki. Ani to porządek, ani planowany chaos. Węzeł to pół-windsor, w dodatku na jedwabno-wełnianym krawacie ROT, który sam w sobie jest dość "mięsisty". A sposób włożenia poszetki to nieplanowany chaos, spieszyłem się. Wprawdzie mogłem czas na robienie zdjęcia poświęcić na dopracowanie szczegółów, ale dzięki zdjęciu wiem o które szczegóły chodzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmakus Napisano 18 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2019 20 godzin temu, Midlife-Crisis napisał: Dzisiaj tak trochę powściągliwie. 😉 żółty kolor poszetki i spodni? Ojjj....znów się zacznie 🙃 A tak ogólnie to spodnie sztruksowe? Jakaś dziwna ta tkanin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 18 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2019 @djmakus jest jeszcze gorzej, bo sztruks jest pomarańczowy. Myślę, że mnie to ujdzie. 😊 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 18 Listopad 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2019 Bawełna + one piece collar: 21 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 18 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2019 Ale mnie wysztywniło na zdjęciu, drugi podbródek prawie się zrobił. 3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 19 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2019 Pieprz i sól 3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 19 Listopad 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2019 Klubowo: 6 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Żorż Ponimirski Napisano 20 Listopad 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2019 12 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 20 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2019 No proszzzzz, Zgodnie z teorią @MidlifeCrisis kurka na suwak jednak daje radęWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 20 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2019 @pablocito nie odrobiłeś zadania. 😂 Teoria dotyczy bezpośredniego połączenia kurtki na suwak z elegancką kamizelką. Tak właściwie to żadna teoria, jak coś skacze w oczy, to zastanawiam się co. Z poważaniem, człowiek kryzysu 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 20 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2019 @pablocito nie odrobiłeś zadania. Teoria dotyczy bezpośredniego połączenia kurtki na suwak z elegancką kamizelką. Tak właściwie to żadna teoria, jak coś skacze w oczy, to zastanawiam się co. Z poważaniem, człowiek kryzysu No odrobiłem, tylko eksptrapolowałem teorię na krawat i marynarkęWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Blondas Napisano 22 Listopad 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2019 Flanela Van Gils CT, EoE, poszetka zbyt jaskrawo wyszła, jest ciemniejsza i bardziej stonowane. Berwick 8 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Żorż Ponimirski Napisano 22 Listopad 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2019 Trochę nieudane foto, bo buty obcięte i Pan Jose Carreras łypie tylko jednym okiem z plakatu, ale po węźle krawatu widać, który to od nas z forum 14 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 22 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2019 Co to za uroczystość? Czego gratulować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 22 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2019 3 minuty temu, Stormont napisał: Co to za uroczystość? Czego gratulować? Rozdanie stypendiów naukowych Fundacji Jose Carreras. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 22 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2019 Widać też po poszetce. A nawiązując do innego posta, to nie masz tam 23-letnich studentek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 22 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2019 20 minut temu, Blondas napisał: A nawiązując do innego posta, to nie masz tam 23-letnich studentek? Mam, ale dla własnego bezpieczeństwa trzymam się alkoholu (żona czyta forum - wykasujcie po 8h od publikacji, bez odbioru 😜 ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 23 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2019 Mam, ale dla własnego bezpieczeństwa trzymam się alkoholu (żona czyta forum - wykasujcie po 8h od publikacji, bez odbioru )Żona, nawet gdy przeczyta z pewnością doceni fakt, że przedkładasz 23-latki nad takie na przykład 18-stki. No i broń Boże i prokuratorze leżakujące krócej.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi