Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 3 Listopad 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2019 Na niedzielę: 18 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 3 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2019 @Midlife-Crisis Piękna marynarka! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 3 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2019 3 minuty temu, Zajac Poziomka napisał: @Midlife-Crisis Piękna marynarka! Marynarka dziękuję za komplement! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyskaty Dandys Napisano 3 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2019 31 minut temu, Midlife-Crisis napisał: Marynarka dziękuję za komplement! Jak się nazywa dokładnie ten wzór na Twojej marynarce? Wzór ostatnio często spotykany także we włoskiej dzianinie, często print tylko, ma być podobno lansowany w kolekcji AW roku przyszłego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 3 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2019 28 minut temu, Pyskaty Dandys napisał: Jak się nazywa dokładnie ten wzór na Twojej marynarce? Wzór ostatnio często spotykany także we włoskiej dzianinie, często print tylko, ma być podobno lansowany w kolekcji AW roku przyszłego. https://en.wikipedia.org/wiki/Houndstooth Po polsku pepitka, psi ząb, kurza stopka 😌 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. adamW Napisano 3 Listopad 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2019 Marynarka (garnitur): SuSu Krawat & poszetka: @poszetka.com Koszula: Osovski 8 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyskaty Dandys Napisano 3 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2019 @Midlife-Crisis, dzięki, właśnie o "psi ząb" mi chodziło, kiedyś słyszałem, zapomniałem, a powidoki sporu, że ten wzór nie jest pepitką, a właśnie czymś innym, prowadzony przez dwóch sartorialistów, były znacznie żywsze. Tematy personalne wyciąłem - Velahrn. Nieco rozwijając mą poprzednią wypowiedź - poniżej zdjęcie - takie swetry otrzymałem jako bonus dla stałego klienta od jednego ze sklepów, gdzie zamawiam buty, wraz z informacją, co sklep zakontraktował u producentów na kolejny sezon AW. Wzór to właśnie ten psi ząb, m.in. dlatego zainteresował mnie bliżej wzór na marynarce @Midlife-Crisis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 3 Listopad 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2019 Wczorajszy dzień spędziłem na przeorganizowaniu garderoby. Wełniane okrycia zajęły miejsce lnianych, trzewiki zastąpiły loafersy i takie tam. Kotka również zmienia okrycie, ale jeszcze będzie gęściej (w sensie futra i sadła). W tle Corneliani. Moja ulubiona marka RTW. 50- ka leży na mnie zazwyczaj akceptowalnie bez jakichkolwiek przeróbek. Wełna z kaszmirem + kaszmirowy Tallinder, Rene Lazard, Osovski, Poszetka/Blue Loafers, Turnbull & Asser, Vass + najdokładniejszy mój czasomierz. 20 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 3 Listopad 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2019 Ostatni ładny weekend października. * Dawid Kukliński * Macaroni Tomato * Embassy of Elegance * Poszetka * Tyrwhitt (spodnie) * Vass 9 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmakus Napisano 4 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2019 + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jugend Napisano 4 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2019 W dniu 1.11.2019 o 11:49, Midlife-Crisis napisał: Dzięki, taki był mój czynny udział w koncercie z okazji święta reformacji. Protestanci też oszczędzają na ogrzewaniu. Nie wiem na pewno, czy OC i BD. Faktura i ukryte B poniżej: Edit: Doczytałem, to flanela i point collar. Tłumaczenia tego ostatniego nie będę się podejmował. Sola scriptura! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. alabuz Napisano 5 Listopad 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2019 14 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 5 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2019 @alabuz co to za chukka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 5 Listopad 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2019 Udało się zrobić w końcu jakieś zdjęcia: 20 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 5 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2019 3 godziny temu, phantom napisał: Udało się zrobić w końcu jakieś zdjęcia: Gratuluję wytrwałości i konsekwencji w rozwoju odważnego stylu chyba od samego początku tego forum! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 5 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2019 @alabuz co to za chukka?Gino Rossi z outletu za 250 zł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 5 Listopad 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2019 4 godziny temu, Midlife-Crisis napisał: Gratuluję wytrwałości i konsekwencji w rozwoju odważnego stylu chyba od samego początku tego forum! Tak od 90 strony😀 Teraz moje zestawy to nuda, przewidywalność i konserwatyzm. Kiedyś to było!: 20 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. alabuz Napisano 6 Listopad 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2019 2 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 6 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2019 Świetny szalik, co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 6 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2019 Szalik z poszetka.com sprzed jakiś 3 sezonów, więc pewnie nie do dostania niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmakus Napisano 7 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2019 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 7 Listopad 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2019 Dziś: 8 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 7 Listopad 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2019 Jeszcze bardziej klasycznie / Fedora: 23 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 8 Listopad 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2019 W końcu piątek: 17 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 8 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2019 wow! To chyba najlepszy ubiór na ostatnich 50 stronach tego wątku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi